Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.110
Cevap
37
Favori
189.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagol ama direk kursam da app klasorune atip yeniden baslatsam da kapaniyor hemen.Miui guncellemesini nasil kuruyoruz flashlayacak miyiz tekrar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 21 Ekim 2013; 2:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Versiyon farkından olabilir, evet tekrar flaşlamak gerekiyor.
  • Haklisin ondandir muhtemelen sadece walkman versiyonu calisti.Bilseydim miui yu tekrar kurmaz guncellemeyi beklerdim o kadar uygulama kurduk ya:)

• miui 3.10.11 üzerine 3.10.19 sürümünü flashladım(wipe yapmadan)
    Sonra üzerine dil dosyasını flashladım
    Ancak devamlı restart yaptı
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    Önce wipe/factory reset yapın, sonra miui 3.10.19 kurun, sonra dil yamasını, sonra gapps'ı..
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    selam
    adımdanda belli yeni uye oldum ve oluş sebebim aynı neden oldu
    miui 3.10.19 kurmadan hemen önce B118 romu kurdum anında root işlemini yaparak daha sonra miui nun yeni romunu flashladım ve telefon sürekli restart atmaya başladı hiç bir şekilde durduramadım .en nihayetinde zorda olsa teli kapatmayı başardım.(ne wipe cache nede wipe factory etkili olmadı yine aynı şeyi yapıp durdu)kapatmak için uzun süreli güç tuşuna bastım.
    en sonunda aklıma geleni yaptım harici bellek kartını çıkartıp bilgisayardan B118 romu yükledim ve telefonu recovery modda açtım ,öne bellek kartını okumadı fakat tekrar açıp kapatınca bu defa B118 romu flashladı ve telefon kurtuldu.
    bu deneyimi paylaşmak için üye oldum ve foruma çok şey borçlu olduğum için yazmaya karar verdim
  • caylakmudur C kullanıcısına yanıt
    Evet çok garip sorunlarla karşılaşıyoruz, ben kendim haricinde 2 kişiye daha miui V3.10.19 kurdum hiçbir sorun olmadan sistem çalışıyor..Neden oluyor/nasıl oluyor da böyle farklı şeyler çıkıyor anlamak mümkün değil..Geçen bir arkadaş orjinal B608 kurmuş "Ana Ekran" tuşu çalışmıyormuş normalde olması imkansız ama oluyor
    Ayrıca miui'yu indirdiğiniz kaynaklara dikkat edin ortalıkta farklı farklı sürümleri dolaşıyor, şu an tüm miui ve gerekli diğer dosyaları MediaFire'a yüklüyorum yakında paylaşacağım ayrı bir konuda..
  • b118i kurdum ses farkı göremedim rootlayıp viperı denicem.
    Rootladım drivero kurup yeniden başlattım master power ve extra sound enable yaptım max gain ayarlarını arttırdım yine bir film yok niye çalışmıyor bu viper ya root haricinde başka birşey yaptınız busybox vs gerekiyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 21 Ekim 2013; 20:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Önce wipe/factory reset yapın, sonra miui 3.10.19 kurun, sonra dil yamasını, sonra gapps'ı..

maalesef
    wipe ları yaptım...
    Devamlı reset atıyor...
  • Oyunlarda kasma oluyor die şikayet eden arkadşlar SetCPU kurun ordan işlemci hızını en az ve en yüksegi 1500 e çıkartın keyfinize bakın. oyundan çıkınca ayarları en az 200 en çok 1500 geri getirin işlemciniz yorulmasın..

• Miui den b118e nasil donerim

• arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce beyaz p6 aldım lakin daha önce nexus kullandığım için arayüz bana pek akıcı gelmedi. ayrıca mesaj ve ayarlar arayüzüne pek alışamadım. telefon piyasaya ilk çıktığı günden beridir cm 10.1 veya diğer stock romları bekliyorum. xda yı resmen hatim ettim ama ne yazık ki aradığımı bir türlü bulamadım. miui den nedense pek haz etmiyorum. sanırım biraz daha beklemem gerekecek.
  • muratK28 M kullanıcısına yanıt
    XDA'da konusu var CM şu an geliştirilme aşamasında bir aya kalmaz çıkar.

Benimde 3 ay Nexus 4 kullanma fırsatım oldu ama akıcılıkta bir fark göremedim P6'yla, akıcılık derken biraz açarmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 22 Ekim 2013; 12:31:28 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    akıcılıktan kastım saf androidin hızı. çoğu kişi androidin saf halini çok sevmez ama nedense ben bayılıyorum. siz de bilirsiniz ki saf arayüzlerde animasyonlardaki takılmalar yok denecek kadar az. akıcılıktan kastım buydu.
    Anladım evet saf Android ne kadarda olsa nispeten daha hızlıdır.Zaten stok Android kullanmayı sevenler içinde en iyi tercih Nexsus cihazları.

hocam root yaptıktan sonra cihazı rootsuz hale getirebiliriyiz?
  • buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Root yaptığınız programı açıp "Unroot" yazan yere basıp yapabilirsiniz. (Eroot.exe uygulamasıyla)
    acaba hangisi ''Unroot'' ? Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek Huawei Ascend P6 Rom&Root - Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 22 Ekim 2013; 18:50:25 >

• buyuxoy35 kullanıcısına yanıt
    Root'a basın işlem tamamlanınca o tuş "Unroot" olarak değişir..(Yani önce Root edin -Root'lu olsada- sonra tekrar basın o düğmeye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 22 Ekim 2013; 18:59:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.