Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.180
Cevap
58
Favori
1.299.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufhazerhan

Zelcuk
    kulak_kiri Bu arkadaşlar telefonu almış galiba görüşleri nedir acaba ?

hocam perşembe günü tim benim için getirecek saat 11,30 da tel elimde olur zelçuk hocamdan bekliyorum bende
  • Bende telefonu hbden alamyı düşünüyorum tahminen ne zaman elime ulaşır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPhatgit

Bende telefonu hbden alamyı düşünüyorum tahminen ne zaman elime ulaşır ?

HB'den İpod Touch için adaptör sipariş ettim 2 gündür paketliyorlar Tabi zor iş 5800 boyutlarında bir adaptörü paketlemek.

Bir keresinde de 15 gün tedarik edip 3 gün paketlediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

Bende telefonu hbden alamyı düşünüyorum tahminen ne zaman elime ulaşır ?

HB'den İpod Touch için adaptör sipariş ettim 2 gündür paketliyorlar Tabi zor iş 5800 boyutlarında bir adaptörü paketlemek.

Bir keresinde de 15 gün tedarik edip 3 gün paketlediler.

HB'den 2-3 kere alışveriş yaptım 1 kere çin malı bir telefon (ozamanlar hiç bilmiyordum) ve kitap çin malı telefonu 4-5 günde kitabı 1 günde gönderdiler . Ve turkcellden önce satışa sunulduğu için acaba stoğa sonradanmı gelir sonradan mı gelir düye düşünüyorum ?

• telefonlar gelmez dıye bısey yok kesin gelirde ne zaman gelir
  • Arkadaşlar bu ürünü kvk getiriyor ya ürünü aldığımızda garanti oluyor mu oluyorsa garanti kaç sene oluyor?

Mesela vodafone 945 te ekran çatlıyodu servis bizde yedek parça yok gibi bişiler diyodu. Huawei servisleri böle problemler çıkarır mı açıkçası çin malı olduğu için biraz tereddütte kaldım bu konuda biri içimi rahatlatırsa sevinirim.
  • bu renk konusu, gelirdi gelmezdi vs. vs. diğer konuda yeterince hatta fazlasıyla tartışıldı lütfen bu tür soruları orda konuşalım burada kalabalık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukmya

Arkadaşlar bu ürünü kvk getiriyor ya ürünü aldığımızda garanti oluyor mu oluyorsa garanti kaç sene oluyor?

Mesela vodafone 945 te ekran çatlıyodu servis bizde yedek parça yok gibi bişiler diyodu. Huawei servisleri böle problemler çıkarır mı açıkçası çin malı olduğu için biraz tereddütte kaldım bu konuda biri içimi rahatlatırsa sevinirim.

KVK garantili olduğu için bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Cihazın garanti süresi 2 yıl ve servis süresi en fazla 20 gün .
  • Arkadaşlar bu telefonda donanımsal olarak GPS çipi mevcut mu yoksa A-GPS ile geçiştirp gitmişler mi. GPS benim için önemli.
  • Üstteki 4. videonun 5:40 dk sından snra web performansı ve flash video oynatma goruntuleri var. Sanırım flash videolarda sorun yok gibi duruyor.
  • bu telefonun servisi vs.. oturması için baya bi zaman lazım. Yedek parça konusunda tereddütlerim var.
  • quote:

bu telefonun servisi vs.. oturması için baya bi zaman lazım. Yedek parça konusunda tereddütlerim var.

Benimde tereddütlerim vardı ancak işin içinde KVK olduğu için bana bi sorun olmaz gibime geliyor.
  • quote:

quote:

bu telefonun servisi vs.. oturması için baya bi zaman lazım. Yedek parça konusunda tereddütlerim var.

Benimde tereddütlerim vardı ancak işin içinde KVK olduğu için bana bi sorun olmaz gibime geliyor.

teşekkür ediyorum cvp ların için ,de bakalım kvk sorumluluğunu yerine getircekmi alan arkadaşların servis sorunlarını filan nasıl çözüyolar ona göre almak lazım.
    bide bazı videolarda wi-fi sorunu filan vardı x5 te
  • donanımhaber incelemesini daha yeni izleyebildim çok sorun varmış gibi gözükmedi açıkcası.

çoğu video sitesi html 5 altyapısına geçti zaten. flash içerikleri kapatık gerek duydukça açmak baya mantıklı geldi. zaten çok önemli depilse videoları bilgisayardan izleleyebileceğimiz ana kadar bekleriz. acilse zaten hiç izlenmeyecek vaziyette de dğil biraz zorlasa da izlenir.

ben tatmin oldum.

alacağım sanırım.
  • X5 Ile yazilan ilk mesaj
    Klavyesi cok rahat. Ekran hassasligina bayildim.
    Telefonu aldigima Cok memnunum
    Farkettigim tek eksisi kamerasi.
    Fazlada kullanmayacagim icin sorun yapmadim ama kamerayi onemseyenler almadan once kullanip deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zelcuk -- 14 Haziran 2011; 21:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelcuk

X5 Ike yazilan ilk mesaj
    Klavyesi com rahat. Ekran hassasligina bayildim.
    Farkettigim tell eksisi kamerasi.
    Fazlada kullanmayacagim icin sorun yapmadim ama kamerayi onemseyenler almadan once kullanip deneyin.

Siz nereden almıştınız ?
  • quote:

X5 Ile yazilan ilk mesaj

Ekran kalitesinden bahseder misiniz? Yani renkler, güneş ışığı altında kullanımı ve yansıma gibi şeyler.
  • quote:

quote:

X5 Ike yazilan ilk mesaj

Siz nereden almıştınız ?

İnternet performansı nasıl? Söylendiği gibi videolarda sorun çıkarıyor mu?
  • quote:

X5 Ile yazilan ilk mesaj

Çok Teşekkürler Görüşleriniz için bilgisayar başına geçip uzun uzun yazıp cihazın foğraflarını falan koysanız süper olacak .. Şuanki yazdığınızı ilk mesaja ekledim.
  • quote:

quote:

X5 Ike yazilan ilk mesaj

Siz nereden almıştınız ?

ilk mesakda nerden ne aldığımı ne sorunları yaşadığımı yazdım dostum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.