Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S | ANA KONU | KULLANICI KÜLÜBÜ ------- ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
12.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 8 de 6 inc cok buyuk gibi. Mate s veya p9 arasındayım hangisi alınmalı sizce? Mate s'in tasarımı çok hosuma gitti p9'un da tasarımı çok güzel kararsız kaldım :D Sony z5den gecmeyi düsünüyorum deli gibi ısınıyor da
  • Domatore kullanıcısına yanıt
    Z5den bu telefonlara geçmeye değmez lakin kişisel bir durum tabi tasarım olarak mate s daha iyi ama donanım olarakda p9 ayrıca tasarımıda çok çok iyi ilk tercih olabilir bence iki telefonuda dene ekran boyutuda kararına etki edecektir.

• Aynen bi deneyip karar vericem insallah

• Mate 8 ile mate s arasnda kaldm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada 1700 tl ye düşmüşken bu cihaz alınırmı. Telefonu kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi. Sadece fotoğraf ve hız konusunda ciddi şüphelerim var. 100 200 eksik verip piyasaya yeni çıkmış dandik markaların üst seviye telefonlarını almak istemiyorum.tasarımı çok iyi ama içini tabiki kullanan bilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde kutusundan kılıf çıkıyomu. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

Teknosada 1700 tl ye düşmüşken bu cihaz alınırmı. Telefonu kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi. Sadece fotoğraf ve hız konusunda ciddi şüphelerim var. 100 200 eksik verip piyasaya yeni çıkmış dandik markaların üst seviye telefonlarını almak istemiyorum.tasarımı çok iyi ama içini tabiki kullanan bilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde kutusundan kılıf çıkıyomu. Şimdiden teşekkürler

Teknosa.com'da 1599 lira
  • Mesela casper via a1 veya reeder p10s donanımsal olarak üstün cihazlar ama marka olarak güven vermiyorlar. Huawei ise birazda olsa alt donanımla ve çok iyi tasarımla bu telefonlardan ayrılıyor. Çok merak ediyorum kullanan neden çok az. İlk çıktığında çok pahalıydıda insanlar almaktan vazmı geçti. Yoksa telefonda bilmediğim bir kronik sorunmu var?

• Bende cihazi bu gun 1700 tl den teknosadan aldım.Tasarim cok hosuma gitti bundan dolayi tercih ettim.Bendeki cihaz 32 gb.Ayrica ilk mesajda radyo olduğunu yazmis arkadas ama cihazda radyo yok.4 saattir kullaniyorum herhangi bir kasma sorunu yasamadim.G4 sonra G5 den buna gecmis biri.olarak telefon kasa olarak kaliteli gorunuyor.İlerleyen donemde kasma vs yasamayiz insallah

• İnş

• P9 derim

• Eşimin G4 telefonu malum sebeplerle (bootloop, ghost screen) garantilik olunca mate s aldık. Telefon kasa kullanım performans yönünden gayet güzel. Tüm fonksiyonları gecikmesiz ve verimli çalışıyor. Kutu çok şık ve deri kılıf çıkıyor. Kamerayı g4 ile karşılaştırınca bayağı kötü, diğer telefonlar ile karşılaştırınca ise ortalamanın üzerinde. 1700 liraya teknosadan aldık. ilk defa bu markayı denedim. Her zaman LG kullandım(2 adet g2, g3, g3 stylus, g4, g4 stylus). Şimdi kendim için P9 düşünüyorum.

• bu hafta telefon almayı düşünüyorum aynı fiyattaki 2 telefon arasında kaldım reeder p10s ile mate s arasında.sizce hangisini almalıyım.mate s'in çekim kalitesi nasıl benim bulunduğum lokasyonda akıllı telefonlar pek çekmiyor 4g ve 3gde sıkıntılar yaşıyorum.huaweinin telefonları sanırsam çok daha iyi çekim kalitesi var sar değeri yüksek olduğu için.çekim kalitesi hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.
  • ben lg g4 den geçtim memnunum arayüz kullanıcı için tasarlanmış

• Kullananlardan Marshmallow 6.0 güncellemesini alabilen var mı? Ben güncellemeyi sorgulayınca en güncel sürüm diyor ve 5.1.1 yüklü.
  • özgür deniz kullanıcısına yanıt
    Marshmallow 6.0 sadece avrupa ve BAE sürümlerinde var.Türkiye sürümüne henüz gelmedi.

• artemisbd kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel bir inceleme yapmışsınız . Şuan fiyatlar paralel ithalat çıft sım 64 gb olanda 1500 tl , türkiye garantili 32 gb olanda 1500 tl , bana 32 gb yetecegı ıcın turkıye garantılı olsun diyip alacagım yalnız tek bır problemım var . Bu 6.0 paralel ithalatlara geldigi gibi turkıye garantileyede gelir mi? Cunku 6.0 da guzel yenılıkler var , bir an once gelse cok guzel olur .
  • Güncelleme geç gelecek ama gelecek, hatta seneye 7 güncellemesi alacak telefonlar listesinde. Huawei açıklama yapmış, Türkiyeyi orta doğu grubundan çıkarıp avrupa grubuna alacakmış. Tr cihazlarına güncelleme hızlı gelecek ileride.
  • Aslında Mate S tüm modellerinde force touch özellikli ekran mevcut, ne hikmetse 3 kuruş pahalıya satacağız diye 128 gb modelinde aktif diğer modellerinde pasif durumda. Aktifleştirmek istiyorsanız ve bu işlerden biraz anlıyor ve ingilizceniz yetiyorsa XDA developerdan TWRP recovery yükleyim bootunu değiştirince bu özellik direk aktifleşiyor. Benim için çok önemli olmadığı için aktifleştirmedim, birçok kişi başarılı şekilde aktifleştirmiş.

Yazmış Arkadaş..
    Bu işlerin acemisi de yapabilir mi ? bende 32GB lık mate s var.. yazılımı garantiden çıkıyor mu bu uygulamayı yapınca ?
  • f@te F kullanıcısına yanıt
    Telefon garantiden çıkar. çok acemi işi de değil, force touch öyle çok önemli bişey değil, iphone kullanırken kullanma alışkanlığıma göre çok gereksiz kalıyordu. Bu özellikle yapılabilenlerin gelişmesi lazım. Bir deandroid 6 force touch destekliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.