Şimdi Ara

///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Huawei Matepad 10.4 - 2K Fullview IPS - Kirin 810 - 3/32 - Wifi/LTE 4G [SIM KARTLI] - 10 GÜNLÜK
    İlanda ürün hakkında gerekli olan tüm bilgileri detaylıca belirttim, lütfen tamamını incelemeden mesaj atmayınız.

Cihazı 01.09.2022 tarihinde Almanya'dan satın aldım, yaklaşık 10 gündür de kullanıyorum. İpad'e geçme fırsatım olduğu için ihtiyacım kalmadı.

Bu model 4G LTE, sim kartlıdır. Tablete hem sim kartı, hem de sd kartı bir arada takabilirsiniz. Ben kullandığım süre boyunca sim kartı takmadım. (Türkiye'de matepad'in sim kartlı olan modeli bulunmuyor.)

* İmei numarası içeren tüm elektronik ürünler kayıt gerektirir. Yasal olarak kayıtsız 120 gün, sonrasında pandemi esnekliğinden kaynaklı 30+30 gün şeklinde kullanım süresini uzatabilirsiniz. (Süre bitiminde yıllık uzatma işlemi yapan kişilere bakabilir, alternatif çözümlere yönelebilirsiniz.)

Cihazın teknik özellikleri;

2K Fullview IPS Ekran,
    Kirin 810 İşlemci,
    3 GB Ram,
    32 GB Hafıza,
    Wifi/4G LTE,
    4'lü mikrofon ve 4'lü harman kardon hoparlör bulunuyor.

Türkiye'de satılan güncel matepad 10.4 modelinde kirin 710A mevcut, satmış olduğum model kirin 810 işlemci modeline sahiptir.

Tüm kutu içeriği eksiksiz olarak duruyor. Cihazda herhangi bir çizik, vuruk, darbe yoktur.

Ekstra olarak orjinal Huawei 40W hızlı şarj adaptörü, kablosu ve şeffaf kılıfı bulunuyor, bunlar kutu içerisinden çıkmaz.

Bu ürün google servislerini içermez, güncel huawei cihazlarda google servisleri A.B.D ambargosundan dolayı bulunmuyor. Ürün kutudan android emui ile çıkıyor, gspace ile gerekli google servislerini kurabilir, sorunsuz kullanabilirsiniz. (Google play, gmail, youtube, drive vb.)

Faturasını ürün ile beraberinde vereceğim, cihaz 01.09.2024'e kadar Avrupa ülkelerinde 2 yıl boyunca üretici (Huawei Global) tarafından garantilidir.

İlan yalnızca tablet ilanı olup, herhangi bir klavye/kalem içermez, bu aksesuarlar ekstra satılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat Takip

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.