Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratoto

Huawei P10 Lite 1275 TL. Puan hariç. Böyle giderse 1000 TL görecek sanırım.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-p10-lite-32gb-haifza-4gb-ram-cep-telefonu-327230988

Dostlar bende bu ilanı sormak için konuya girmiştim. İlanda ithalatçı garantili diyor garanti konusunda herhangi bir sorun olur mu?

Cihazın kronik sorunu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qazrfv kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantiler ile ilgili bir çok şikayet var. Ben de alırken araştırdım ama aradaki fark çok olmayınca resmi garantili aldım. Huawei' nine garanti konusunda oldukça iyi olduğu söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

FF ile geçmek istiyorumda o yüzden sormuştum , teşekkür ederim.

FF Nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

FF ile geçmek istiyorumda o yüzden sormuştum , teşekkür ederim.

FF Nedir hocam?

Firmware Finder . Huawei telefonlarının güncellemesini sağlayan bir uygulama.
    -> Firmware Finder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 10 Mart 2018; 10:43:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FF de yeni güncellemeler çıkmış görünüyor 199 ve 203 kodlu güncellemelere IMEI onayı alan varmi

• Oreo güncellemesi gelecek mi bu cihaza?
    Edit: ya da geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 10 Mart 2018; 14:45:0 >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    oreo gelicek hocam bu cihaza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 172 de kaldık bakalım beklemedeyiz gelmiyeceğini bile bile

• Huawei P10 Lite telefon sahibiyim. Ayrıca Vestel 48UA9300 TV mevcut. Huawei telefonumla ekran yansıtma yapamıyorum. Telefonu ilk aldığımda bağlantı sağlanmıştı, hatta telefona format atmak zorunda kaldım ve yeniden kurduğumda bağlantı sağladım. Ancak bir kaç gün sonra bağlantıyı kuramıyorum. nedendir?

• smoke6666 S kullanıcısına yanıt
    B203 ff ile indirdim sd karta dload klasörün içine update.zip içindeki 3.65gb boyutlu dosyayı koydum *#*# 2846579#*#* ile yüklemeyi denedim %5 e kadar gelip hata verdi neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaderin25 -- 12 Mart 2018; 22:49:26 >
  • Bu telefonun hoparlörleri çok hoş inanılmaz kaliteli bir sesi var

• Distribütör Garantili Huawei P10 Lite puan hariç 1425 TL.

GittiGidiyor
    Huawei P10 Plus (4GB) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-p10-lite-akilli-telefon-altin-330116236

• kaderin25 kullanıcısına yanıt
    203 ler henüz IMEI onayı yok. Gerçi ben hepsini denedim hepsi seninki gibi yüzde 5 te hata verdi benim sürüm 179 hıcbırsekılde yükleme olmuyor sadece 179 nolu orjinal sürümü yüklüyor

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Neden migrostan almadın ? 1279 liraydı
  • oguz9507 kullanıcısına yanıt
    Hocam 100 puan da gelirse 1324 e gelir ki bu ürün huawei Turkiye garantili. 1324-1279=45 TL bir fark kalır ki bu kadar fark için ithalatçı riski alınır mı bence değmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Madbjk

Bu sabah itabari ile b199 guncellemesi Turk kullanicilar icin yuklenebilir durumda bilginize arkadaslar.

Keşke FF ile uğraştırmasalarda OTA dan herkese dağıtsalar.
  • Arkadaşlar neler yaptıysam bir türlü yazılım yuklemesi yapamadım firmware finder ve dload ile bütün yazılımları denedim olmadı var mı aramızda bu konuda uzman Huawei Türkiye garantili versiyon 179

• quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

İkinci eli dert eden Apple hariç almamalı. Bu cihazı Kasım ayında ithalatçı garantili 1250₺ ye aldım, zannetmiyorum ki ikinci el tercih edilsin her ne kadar garanti farkı olsa da.

Şu an gerçekten hızlıca satmak isteyen 1100₺ den ilana koysun 1000₺ den versin daha yukarısını edeceğini zannetmiyorum. Şahsi fikrim bu derece zararla satılacak bir cihaz değil gayet memnunum aksiyon aramamak lazım

Kameralarından memnun değilim hocam.

• Beyler bu aralar şarjım kötüleşti önceye göre. %37deyken 5 saat civarı ekran süresi aldığım bi ss atmıştım 24 Ekimde. Şuan şarj 22 ekran süresi aynı dolaylarda hatta azıcık daha az. Ve o gün full mobil veriydi bugün yarısı wifi bunun. Yani durum görünenden daha kötü.

Fabrika ayarı mı çekmem gerek. Bu arada hayvan Chrome tek başına 600 mAh yemiş.

Edit:wifi öyle az çekmiyordu bunu yazarken uzaklaştım biraz denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 15 Mart 2018; 17:16:48 >

• Valla arkadaşım sayfayı okudum talimatlara uygun fakat uygun olan yazılımların hiçbiri yüklenmedi hata verdi artı şimdi telefon açılırken hata veriyor dload ile 179 yükleyin dedim oda olmadı başka çaresi var mı varsa o metodu deneyecegim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.