Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube psmart p10 lite speed test yazip izleyin hersey ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seli. S kullanıcısına yanıt
    Youtube da P10 Lite ile P Smart hız karşılaştırmasını ben bulamadım. P10 ile P Smart hız karşılaştırması var. Onunla karıştırmış olmayasın ?
    Videoyu eklersen biz de görelim.
  • B208 IMEI onaylanmış ama otadan gelen oldu mu arkadaşlar? Benimki şuan b207 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B0A62A8C5

Bu mesaj silindi.
    ''Bazı arkadaşlar'' diyeceğine direk beni etiketleyip yazarsan sevinirim.

Sayın arkadaşım, benim bir cihazın fanboyluğunu yapmakla işim olmaz. Ben P9 Lite 2017 den bu telefona (P10 Lite) geçtim. Wifi ac eksikliğini hiç hissetmedim. Kamerası kötü olur, işlemcisi eksik olur, grafik işlemcisi düşük olur, bataryası düşük olur, ne bileyim ekran dandik olur cihazı kötülersin. Fakat yazdığın şeyler cihazı kötülemek için yeterli değil. P Smartın artı özellikleri eksilerinden fazla.
    Hızlı şarj desteği son teknoloji ürünlerin bazılarında bile hala yok. Kaldı ki Powerbank denen mereti çoğu kişi kullanıyor. Daha yeni yeni oturuyor olan bazı özellikler yüzünden telefona çöp muamelesi yapılmasına uyuz oluyorum. Çift kameralı olması senin tarzın olmayabilir ama her iki cihazında kamera lensinde F2.2 diyafram açıklığı var. P10 Lite 12mp F2.2 - P Smart 13mp F2.2 + 2mp olduğu halde kötü demen anlamsız. Ayrıca 3Gb Ram günümüz telefonlarında üst düzey cihazlar bile hala kullanılan miktar. A7 2017 gibi bir cihazda bile 3Gb Ram var. 8Gb olsa ne işine yarayacak ki zaten. ((:

P20 Lite alacağım diyorsun ya ? Gir google amcaya P Smart ile P20 Lite karşılaştırması yap bakalım. Aralarındaki fiyat farkı uçurum. Hatta P10 Lite - P20 Lite karşılaştırması yap bakalım. Cidden aradaki fiyat farkına değer mi...

Konuda yardım isteyen @SyLaR046 kullanıcı isimli arkadaş belirli bir bütçeye sahip ve ekstra özellikleri daha ön planda olduğu için P Smart almasını tavsiye ettim. Elimdeki telefonu (P10 Lite) 1.100₺ satabilirsem kendim de P Smart alacağım.

Not: Diğer arkadaş cevap veremedi çünkü, P10 Lite-P Smart karşılaştırması yerine gitmiş P10-P Smart karşılaştırma videosunu izlemiş, gelmiş buraya telefon kasıyor dedi.
    Ne hikmetse baktım yazma tarzlarınız aynı, üye oluş tarihleriniz yakın ve konuya aynı üslupla dahil oldunuz. Biraz da olsa çift hesap düşüncesi oluşturdu kafamda. Diğer hesaba yazdığım yanıtlar senin için de geçerli değerli arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 26 Nisan 2018; 17:33:29 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Yok resmi ttkomdan alınma cihaz, zaten b208 den sonrası başka gelmeyecek, Oreo var sırada artık

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Valla bazen takılıyor güncelleme ler, gelince de üst üste geliyor, mesala bana 3 tane üst üste geldi güncelleme

• Ne asabiyeti be biraderim.
    Dur seni az daha kızdırayım.

Elindeki telefonda kamera (12mp F2.2), diğer cihazın kamerası (13mp F2.2 + 2mp) olmasına rağmen lensi kötü diyebilirsin. Hatta ''sanane o benim fikrim'' diyebilirsin ama benim cihaz hakkındaki görüşüme yorum yaptığın için, ben de müsaadenle görüşlerimi yazıyorum.

Biri de çıkıyor yanlışlıkla P10 ve P Smart hız karşılaştırmasını izleyip, izlediği videodaki P10 u P10 Lite sanıp, P Smarta çöp muamelesi yapıyor. :D
    Alacak adam o arkadaşın yorumunu bir görüyor ''ulan cihaz kasıyormuş'' deyip vazgeçiyor. Halbuki Mate 10 Lite ile hız karşılaştırma videosunu izledim ve P Smart önde geliyor.

Ben en iyisi P Smart alayım. Baya gıcık oldum P10 Lite sonrası bu cihazın çıkmasına.

Baya sinir oldun bana ama olsun...
    İçinden saydırma sakın ha ! :P

• Merhabalar, son gelen güncellemelerden sonra instagram uygulamasında çok sık hata almaya başladım.

Şu an B207 derlemesi yüklü. Aynı sorunu yaşayan oldu mu merak ettim.

• Ekran suresi ne aliyorsunuz arkadaslar? Mi5 den gecmeye degermi? Sadece Batarya konusunda üzüyor cihaz.5 saat ekran 24 saat bekleme verirmi?

• hocam ben ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum . Ağırlıklı whatsap ara sıra forumda takılıyorum o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap icin tesekkurler.Kamerasinida inceleyim bakalim.Mi5 e yakinsa alırım.Eski Mate1, G7,Gr5 kullanicisi olarak memnun eder ama Mi'den kopmak da zor. 3 saat ekran suresi bazen magdur ediyor beni

• 208 bi onaylandı sonra yine not approved oldu. Oreo beklemekten gına geldi. Hacı yolu gözler gibi bu ne ya

• kullanıma göre 22-28 saat kullanıyorum, bu telefon da en çok hoşuma giden ısınma sorunu yok. LG G3 ten sonra çok iyi geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 28 Nisan 2018; 6:51:18 >
  • Selamünaleyküm cümleten 4 gün önce aldım cihazı en son yazılımı bende b179 acaba doğru mu cihazım yurtdışı çift hatlı sizlerde de aynı surum mu yüklü merak ettim

• Arkadaşlar Benimki B181 de kaldı... ithalatçı cihazı...

Firmwire Fidnerde B185 görüyor ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum , yardımcı olur musunuz
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Güncellemelere gir sağ üstte üç noktavar ona bas enyeni tam paketi indir e tıkla güncelleme varsa sıraile kuracaktır bazen bugda kaldığı için direlk kurmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir1453 -- 30 Nisan 2018; 10:44:11 >
  • Bende 1 haftadır aldım benim sürümde b142 olarak görünüyor hiç bir güncelleme gelmedi

• B208 geldi mi size

• Hocam ben firmware finger ile yükledim sunucu hatası veriyor bunun bir çözümü var mi

• Sağolun hocam o kadar incelememistim şimdi bakicam teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.