Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar telefondan facebook a giriyorum herşey gayet normal ama toplu atılan fotoraflara tıklayınca ekran donuyo geri tuşuna basınca aynı ekrana geri dönüyo nasıl düzeltirim bilgisi olan varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir1453 -- 14 Mayıs 2018; 0:4:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 181 deyim sorun yok dedik, Olmadı sorun çıktı :)

Wifi Gece kapanıyor, sabah donuyor hiç açamıyordum...

Şimdi Hard reset attım bakalım...

Birde arkadaşlar bu ekrana sayfa eklemek için kare tuşuna basınca menu çıkıyordu... Onu nasıl etkin yapabiliriz?
  • Ben de P10 lite kullanıyorum ama ne ekranından ne de kamerasından memnunum kaç yıllık note 2 gibi çekiyor kamerası. Güncellemeyi demiyorum bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadir1453 B kullanıcısına yanıt
    Telefonun ana menu tusuna bas sonrasında facebooka geri dön açılacaktır. Bu telefon ile alakalı bir sorun değil face ile alakalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreak1903

Telefonun ana menu tusuna bas sonrasında facebooka geri dön açılacaktır. Bu telefon ile alakalı bir sorun değil face ile alakalı.
    Eyvallah

• Dostlar merhaba cihazı kullananlardan fikir rica ediyorum, p9 lite modelini inceliyordum fiyat anlamında biraz daha uygun olmasından dolayı ancak cihaz kasasında yamulma sorunları oluyormuş, bu cihazda da söz konusu durum varmı hiç telefonu yamulan oldumu ? Ya bu yada Nokia 6 arasında gidip geliyorum şimdi. Fikirleriniz önemli teşekkürler şimdiden.
  • Huawei turkiye ile bir hafta boyunca çeşitli kanallardan yazmıştım. Değil oreo guncellemesinin ne zaman gelecegini, türkiyede p10 lite a android 8.0 destegi verileceğine dair dahi bilgi alamadim. Matbu cevaplar ile gecistirildim. Twitter üzerinde de tum sorulara matbu cevaplar verilmiş.

Daha önce androidden apple dönme sebebim guncelleme sorunuydu. Tekrar aynı durumu yaşamak üzdü açıkçası.

Huawei telefon alacaklar musteri deneyimi olarak daha duzgun referansi olan firmalari tercih etsinler bence.

Donanım olarak telefonun makul fiyatli ve performansli olmasi güzel birsey ama telefonlar güncellemeler ile yaşayan cihazlar. Görünen o ki huawei mobil turkiye p10 lite için yaşam desteğini kesmiş gözüküyor.

• nielairiel N kullanıcısına yanıt
    Güncelleme işinde sınıfta kalıyor huawei..

• Arkası cam olduğundan yamulma sorunu p10 litelerde yok.

• Merhaba,eger sorum salakca ise kusura bakmayin.Bu telefonun 64 gb olan cift hatli modelini aldim n11 den.Lakin internet cok yavas ve lte acik olmasina ragmen bildirim cubugunda 4.5 yazmiyor hic.Acaba 4g desteklemiyor mu? Veya cakma bir telefon mu aldim?:(

İmei sorgulamada warsaw-L21A diyor..

• ssouness S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, neden salakça olsun kardeşim, soru ya da yardım isteyeceksin vakti olanlar cevaplayacak :)

İthalatçı garantili olduğu için olabilir, her zaman yurt ici garantili olan telefonu almakta fayda var. Benim tel LX1A.. İthalatçı garantili telefon ile yurt içi garantili arasinda 300-400 lira gibi farklar olmadıkça İthalatçı dan uzak durulmali, sorunlar çıkabiliyor.

• emreak1903 E kullanıcısına yanıt
    P9 lite da cam arka yüzey ama kasadan kaynaklı bir yamulma sıkıntısı yaşayanlar olmuş o yüzden dedim hani bunda da varmı benzeri diye.

1 simkartın 4.5 g uyumlu olması lazım 2 operatördende 4.5 yi aktifettirmen gerekiyo 3 4.5 olan tarifelere gecmende gerekiyo olabirlir 4 telefonun ağ ayarlarına bak 4.5/3g/2g olanını sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir1453 -- 17 Mayıs 2018; 2:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Ben 181 deyim sorun yok dedik, Olmadı sorun çıktı :)

Wifi Gece kapanıyor, sabah donuyor hiç açamıyordum...

Şimdi Hard reset attım bakalım...

Birde arkadaşlar bu ekrana sayfa eklemek için kare tuşuna basınca menu çıkıyordu... Onu nasıl etkin yapabiliriz?
    Reset atmaya gerek yokmuş arakdaşlar... Wifi sorunu yaşarsanız, Ağ ayarlarını sıfırlayın...

Ağ ayarlarını sıfırladım ve sorun çözüldü...
  • P9 lite arkası cam değil.plastik veya benzer bir madde diye biliyorum ama cam değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreak1903

Merhaba, neden salakça olsun kardeşim, soru ya da yardım isteyeceksin vakti olanlar cevaplayacak :)

İthalatçı garantili olduğu için olabilir, her zaman yurt ici garantili olan telefonu almakta fayda var. Benim tel LX1A.. İthalatçı garantili telefon ile yurt içi garantili arasinda 300-400 lira gibi farklar olmadıkça İthalatçı dan uzak durulmali, sorunlar çıkabiliyor.
    Ne yapmak lazim sizce,acaba tamir edilebilir mi? 64 gb hafizasina kandim..

Bu arada sim kart ve telefon ayarlarinda bir sikinti yok..

• bahadır1453 arkadaş belirttiği yoldan iler isek kart yuvası nı değiştiririn. Öyle deneyin.

• Sürüm 207'ydi az önce 209 güncellemesi geldi bilginize. (Cihaz Huawei Türkiye garantili)

• quote:

Orijinalden alıntı: kafabandi

Sürüm 207'ydi az önce 209 güncellemesi geldi bilginize. (Cihaz Huawei Türkiye garantili)
    Banada dün akşam geldi ama internet paketi azaldı indirmedim bakalım ayın 23unde yüklerim

Tamirlik bir durum yoktur kardeşim telefona format at istersen bi de öyle dene.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.