Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
111
Favori
545.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam iphonu kıyasladigin cihaza bak yahu. Ayıptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    yapma hocam o kadar da gömme iPhone'u :) 5s ile kiyaslamiyorum ki 8 plus la kiyasliyorum :)

öyle ya da böyle markanın bi cazibesi var, ama cihaza hızlı şarj özelliği koyup kutuya adaptorunu koymamalari nasıl bir serefsizliktir :) aynısını Samsung falan yapsa tefe koyarlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdm -- 16 Nisan 2018; 19:56:53 >
  • P20 lite yaninda cikan kulaklık sizde de dandik mi? 5tl lik kulaklik daha kalitelidir eminim.

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Her teknolojik üründe mutlaka bir eksik bırakıyor üreticiler. Hiç bir zaman; dört dörtlük otomobil, akıllı telefon vesaire gibi ürünler üretmeyecekler.
  • rdm kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen gösteriş işi ya.

Birde adamlar şarj kablosunu bile 150 tl ye satıyorlar.

Milleti enayi yerine koyuyorlar.

• fat304h kullanıcısına yanıt
    P10 pro öneririm.

yuh? kablo ayrı adaptör ayrı mi satılıyor? yani kutudan çıkan şarj kablosu ile hızlı şarj olmuyor, hızlı şarj için ekstra kablo da mı almak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdm -- 16 Nisan 2018; 22:8:16 >
    Kesinlikle yanlışlık var mate 10 pro 7saat alamaz arkadaşda mate 9 var o bile 10-11 saat alıyor 2 gün gidiyor şarjı iPhone hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum herhalde kullanmamda bu gidişle android özgürlüğüne alışmışız arkadaş iPhone x aldı okadar dedim bekle p20 pro alalım diye ama dediğiniz gibi iPhone kullananda başka telefon kullanamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

P20 lite almayı düşünüyorum. Uygun fiyata alacağım. Telefonu kullanan arkadaşlar telefon hakkında görüşleriniz nelerdir?
    Yok mu kimse?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Mate 10 pro demek istedim. Pardon.

Hayır yaa bozulunca 150 tl veriyorsun

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    hocam ben okuduğumu söyledim, hatta bı inceleme videosunda da aynı seyden bahsetmislerdi.

hemen kotulemeyelim hocam Apple bu belki kabloda iletken olarak altın falan kullanmıştır :)))

Maliyeti 70$ olan telefonda bırak altını, bakir görünümlü aleminyum kullanmış bile olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Evet bu video. Ben de diğer videoları izliyorum. 4K 30FPS'de sanırım OIS+EIS birlikte çalışmıyor. 1080P'de sorun yok gibi. S9+ 4K 60fps'de de aynı sorun var. OIS+EIS birlikte çalışmıyor ama 30fps'de sorun yok.
    S9'da 4k 60 fps'de ois var, eis yok. P20 pro'da 4k 30 da bile ois yok. Ayrıca gece resimlerinin daha iyi çıkmasının sebebi, night shoot'da uzun pozlama yaptığını düşünüyorum. Yoksa normal çekimde, s9'dan geride duruyor. Supersaf tv'de bunun karşılaştırması var.

• drgray kullanıcısına yanıt
    6 sina kadardi bitti ön siparis icindi sadece
  • mert_20 M kullanıcısına yanıt
    6sına kadar alanlara verecekler tamam ama kayıt daha sonrasında da yapılabiliyor olması lazım.
    İngilterede de aynısı oldu çünkü.
    huaweipromo.co.uk
    Select Promotion - Huawei Promotions
    https://huaweipromo.co.uk/gb/en/pages/promotion

sağdaki kutudan kayıt olunabiliyor mesela taa 19 mayıs'a kadar.
    Eğer almanyada ön siparişte böyle birşey varsa ordada olması lazım.
    Ben bu yukardaki ingiltere linkinin almanyasını soruyorum size... nerden kayıt oldunuz diye.
    Huawei "DE" aradım sordum yok diyorlar çünkü sadece huawei marka kulaklık promosyonları olmuş. Bose falan verilmemiş.

• Türkiye'de satışı iptal edildi, Dolar bu kadar yükselmişken, kasmayalım dediler bence. 4000'den yurt dışı girdiğine göre, 5500'den aşağı çıkmayacaktır..
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Kimsede huawei markasına 5500₺ vermiceğine göre Türkiyede satışı iptal etmeleri normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/102281-105370/huawei-mate-10-pro-128gb_huawei-p20-pro/

karşılaştırmaya bakın.
    geçen senenin işlemcisi ile gelip 3 kamerayla göz boyamayla olmaz bu işler
    i7 Hareket İşlemcisi bile geçen yıla ait

çerçevesiz ekran yapacaksan üstte çentik koydun madem alttaki iğrenç çerçeveyi koyup ta işin içine etmeyeceksin!
    ekran özelliklerinde hdr10 özelliği yok

birçok yönüyle geçen yılın cihazını biraz makyajlayıp önümüze getireceksen madem öyle devasa bi cihaz üretmiş edasıyla ortalığı velveleye verip te algı yapmayacan ve fiyat şişirmeyeceksin. vergi mergi laga lugalarına hiç girmeyin zira örneğin mate10 yada s8 note8 vs satışa sunulmasından bir iki ay sonra 1500 tl leri bulan fiyat farklarından satılmazdı yoksa. cihazı 1000tl ye satarsan vereceğin vergi oranıyla 5000tlye satacağın cihazın vergi yüzdesel olarak aynı orandadır ve o oranda artış gösterecektir. tamam memnun değiliz yüksek vergiden ama bugün 5000tl ye verdiğn cihazın pahallı oluşunu sadece vergiye bağlarsan eğer adama sorarlar o zaman iki ay sonra vergi alınmıyor mu ki 1500-2000 tl ye varan fiyat farklarıyla satıyorsun?!!

cihaz geçen yılın cihazı hatta kasanın makyajlanmasının yanında ekran kalitesinten baya ödün verilmiş. 40 mp kamera 10 yıl önceki 808d de vardı. uzun pozlama yaparak gece resimlerini iyi çektiğini iddia etmek tek başına yetmiyor.

bu senenin cihazları geçiş sürecinin cihazları olacak. asıl büyük ve radikal yenilikler seneye olacak.
    gerçek çerevesiz telefonlar
    ekran altı parmak izi
    yada çok gelişmiş 3d yüz okumaları
    gelişmiş portre kameralar ( f2.4 yerine f2.2 yada f1.8 sekiz 80mm 12mp/16mp portre kameralar ile olgunlaşmış cihazlar gelecek)

cihazı bozulmuş olanlar yada vadesini dolduran cihazları sebebiyle bir yenisine geçmek zorunda olanlar elbette piyasadaki cihazları karşılaştırp mevcut ürünler arasından gücü nisbetinde en iyisini alacaktır.

ancak firmaların gönüllü pazarlamacılığını yapıp ta şu fiyattan aşağısı kurtarmaz vs demeyelim.
    bu iphone içinde böyle samsung vs diğerleri için de böyle.

döviz kuru, vergi vs fiyatları yüksltiyor evet eyvallah ama FİRMALARIN FAHİŞ FİYAT POLİTİKASI en önemli etken

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.