Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
111
Favori
545.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarılarda bir arkadaş vardı bakarsanız yardımcı olabilir. Ne kadara buldunuz acaba HB'de 2200 seviyesini gördüm ben. 2400'e satılmayacağını anladılar herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drgray kullanıcısına yanıt
    seni yanlis bilgilendirmisler binlerce kisi kulakligini aldi Bose marka linkde burda
    promotion.teqcycle.com
    Huawei - Vorverkaufsaktion P20 Pro / P20
    https://promotion.teqcycle.com/HUAWEIP20Pro_P20
  • mert_20 M kullanıcısına yanıt
    tamam işte bunu soruyorum bende ingilteredekileri kaydettimde almanyadakiler kalmıştı sagolasın. Huawei yok dedi harbiden kendileri bile habersiz.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Kesin bilgi mi hocam?

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    Yok tahminim. Bu kadar belirsizlik bize tahminler yapma fırsatı tanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple dava acamaz mi ? Resmen IPHONE X taklit etmisler
  • Bence P20 Lite'ın konusu ayrılmalı. İsimleri ve biraz tasarımları benziyor ancak tamamen farklı cihazlar.

• p20 lite kullanmaya başladım.Tam şarjı 2 saatten fazla uzun sürüyor.sizin de öyle mi?
    Birebir aynı olmadıktan sonra sıkıntı olmaz ki kaldıki çoğu çıkan cihazlar tasarım olarak x den esinlenmis durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

S9'da 4k 60 fps'de ois var, eis yok. P20 pro'da 4k 30 da bile ois yok. Ayrıca gece resimlerinin daha iyi çıkmasının sebebi, night shoot'da uzun pozlama yaptığını düşünüyorum. Yoksa normal çekimde, s9'dan geride duruyor. Supersaf tv'de bunun karşılaştırması var.

Alıntıları Göster
    Ben de s9'da OIS+EIS birlikte çalışmıyor diye yazmıştım zaten. P20 uzun pozlama yapıyorsa, sabit görüntüleri çekmekten başka bir işe yaramaz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Ben de s9'da OIS+EIS birlikte çalışmıyor diye yazmıştım zaten. P20 uzun pozlama yapıyorsa, sabit görüntüleri çekmekten başka bir işe yaramaz o zaman.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam ben yanlış anlamışım o zaman. Night shoot için supersaf tv'nin karşılaştırmasına bakabilirsiniz. Dakika 7.26

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• HUAWEI P20 LİTE konusunun bu konudan ayrılmasının istenmesi üzerine konuyu P20 ve P20 Pro konusundan ayrı bi başlık altında açtım. Bence de böyle daha iyi olacağı kanısındayım en azından kullanıcı yorumlarıda bir birine karışmaz ve daha nezih bi muhabbet olur diye düşündüm.

Siz değerli forum arkadaşlarımın fikirleri ve önerileri benim için çok önemlidir. İyi ve seviyeli forumlar dilerim...

• Biraz önce media markt huwai elemanına sordum. 4400 gelecek dedi mayıs başı. P20 pro için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 5.500TL.'ye yakın bir fiyatla çıkarsa, meraklısı dışında kim alacak ki bu cihazı? Ben beğenirsem alırım ama T.C.'de bu cihazın işi zor. 5.500TL. çok büyük bir meblağ. Orası ayrı bir tartışma onusu tabii.
    Ben, 5.500TL. civarı tahmin etmiştim. Demek ki Samsung'la pek rekabete girmek istemiyor.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bu videoya bakınca kamera ve video kalitesi açısından P20 Pro resmen yerlerde.

Umuyorum en azından video stabilizasyonu yazılımla biran önce düzeltilebilir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 18 Nisan 2018; 18:50:47 >
  • HAHAHA bu telefonu görünce acayip gülesim geldi. İlk verdiğim tepki bu ne lan bildiğin çakma iphone x bu dedim.

Sen telefon pazarında o kadar ilerle sonra da git iphone x tasarımını kopyala.Çok ezikçe geldi bana. Huawei logosunu görmesem flash tvde satılan telefonlardan diye düşünürdüm. Param olsa bile sırf bu sebeplerden almazdım. Düz mate 10 şuan bence en alınası telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 19 Nisan 2018; 0:29:15 >
  • yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    Kamera ve işlemci gibi bileşenlerdeki eleştirinizde haklısınız fakat ben şahsen cihazın kasa ve çerçeve yapısını çok beğendim.

S8/9'daki üst çerçeveyi sıfırlamışlar, alt çerçeveye de kapasitif tuş eklemişler. Alt çerçeve tamamen sıfırlansa bile altta bir satır ekran menü tuşları olacaktı. Bu şekilde parmak izi sensörü de önde konumlandırılmış, bu da çok kullanışlı bence.

• anlamadigim konu bukadar begenmiyosun neden Huawei sayfasindasin iphone da kullanmis bir insan olarak iphone x i 1 hafta deneyimledim face id si rezil ön kamerasi rezil daha bisuru sey sayarim sana 1 hafta sonra geri gönderdim kusura bakma bence huawei p20 pro x den daha basari bir telefon
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.