Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.478
Cevap
110
Favori
547.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çok yanlış bi değerlendirme öncelikle ilk akıllı telefonum iPhone Du bu cihaza oldum olası alışamadım ama kullananlar çok memnunlar saygı duymak lazım yani ben iPhone x ve 8 plus a baktım Samsung s6 ya rakip olacak cihazlar s7 edge bunlardan çok ileri teknoloji Cihazlar tabi ki sizin sözünüz sizi benim sözüm beni bağlar bi iPhone cu gelir derki s9 plus ve P20 Pro ancak iPhone 4 e rakip olur der o sözde onu bağlar

Sözün özü P20 Pro yu daha göremedik ama videolarda gördüğümüz çok güzel Bi cihaz ama şu an en alınası telefon bana göre mate 10 pro veya s9 plus tır. Artık P20 Pro ne zaman gelirse oda alınabilir.

Ama daha önemli bi mesele var piyasayı elinde tutan 2 cihaz vardı Samsung ve iPhone artık onlara kafa tutabilen Huawei de bende varım dedi ya ben buna çok seviniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_20

anlamadigim konu bukadar begenmiyosun neden Huawei sayfasindasin iphone da kullanmis bir insan olarak iphone x i 1 hafta deneyimledim face id si rezil ön kamerasi rezil daha bisuru sey sayarim sana 1 hafta sonra geri gönderdim kusura bakma bence huawei p20 pro x den daha basari bir telefon
    Yazdigimdan bunu mu cikardin sen?

Ip x basarili veya basarisiz demedim ben. Huawei gibi bu kadar yol almis bir firmanin iphone tasarimini taklit etmesi sana komik gelmiyor mu? Casper yapsa bunu normal karsilarim ama basarili telefonlar yapan bir firmaya yakistiramam.

Ben huaweinin iyi telefonlar yaptigini kabul ediyorum, zaten onun icin boyle bir elestiride bulundum.

• bir de aralarında huawainin de olduğu çin menşeli firmalar amerika pazarına giremiyor giremeyecek artık. bu durum öyle küçümsenecek bir durum değil. ABD pazarına giremeyen Huawei fiyat konusunda büyük gerileme yaşar yaşamalı. abd pazarına girememesinin sebeplerini polemik konusu yapmaya gerek yok: yok efendim apple ı tahtından edecekti de yok efendim çok kaliteli cihaz ürettiği için de falan filan bunlara odaklanmayın. odaklanmamız gereken konu fiyat konusu. türkiyeyi üçüncü dünya ülkesi görüp üstüne bir de fahiş fiyatla cihaz satan Huawei türkiye gibi ülkelerin kucağına düştü işte şimdi. bu fiyatlarla olmaz beyler.
  • yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    P20 pronun satış fiyatı 3000₺ den fazla olamalı ülkemizde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei P20 Pro / Pixel 2 XL / Galaxy S9+ / iPhone X, düşük ışık kamera kıyaslaması;

Phone Arena
    Best smartphone low-light camera: Huawei P20 Pro vs Pixel 2 XL vs iPhone X vs Galaxy S9+
    https://www.phonearena.com/news/huawei-p20-pro-apple-iphone-x-google-pixel-2-xl-samsung-galaxy-s9-plus-low-light-night-camera-comparison_id104179

• Pixel 2 xl kamerası neden bu kadar muazzam iyi çekiyor?

• P20 ve p20 proyu bugun shanghai huawei store’da inceledim. Ben sahsen epey begendim ama o centik gercekten cok sacma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthskywalker -- 19 Nisan 2018; 16:2:17 >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar nedir?

• radko kullanıcısına yanıt
    2400tl-3200tl idi. Bu arada bu p20 normal versiyon sanirim degil mi lite degil yani, urun kartinda p20 yaziyordu cunku

• ilk foto P20'nin mesajlaşma uygulaması, 2si ise P10'un ki. P10'un mesajlaşma uygulamasını P20'de nasıl kullanabilirim.

Huawei P20 Pro [ANA KONU]Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• P20'ye küçük bir update gelmiş

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Benimde kafama takılan bır noktaydı bu P10 Plus'dan P20 Pro'ya gecebılırsem benımde yapmam lazım Android message uygulamasını sevmıyorum Huawei'nin mesaj uygulamasının apk'sı lazım xda gıbı yerlerde olabilir bıraz arastırdım bulamadım bulan olursa paylasalım bızım gıbı sevmeyenler cıkıcaktır

Edit:

Bu konuda bırısı ek olarak paylasmıs Mate 10 Pro dan apk cektıgını soylemıs deneyın ıstersenız ona gore bızlerde ındırelım bunu lazım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 20 Nisan 2018; 20:35:32 >

• radko kullanıcısına yanıt
    GCam.

• P20 de kendi mesaj uygulaması yerine Android in msj uygulaması mı var o çok kötü ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

P20 de kendi mesaj uygulaması yerine Android in msj uygulaması mı var o çok kötü ya
    evet ya. aynen çok kötü. eski sms uygulamasında kod girerek gelen mesajları engelleyebiliyorsun. Yeni olan uygulamada yok o özellik. sadece numara engelleme var. bir an önce buna çözüm bulmak lazım. yoksa tekrar P10'a dönüş yapıcam :) :)
    Huawei de numarasız,kod ile gelen mesajları engellenebiliyorumu?

Bende p10 var hocam takas edelim 😀 üste kaç para istersin

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işe aklım ermedi benim nasıl p20 de farklı uygulama var sonuçta Oreo'dur değişen bir şey olmaması lazım

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Mağazadaki Googleın sms uygulaması ile yüklü geliyormuş. O uygulamayı denemiştim geçenlerde berbat yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı gün alacağım kendime imza bile yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.