Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
111
Favori
545.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yurt dışından nasıl sipariş veriyorsunuz hocam? bir de kaça geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdm kullanıcısına yanıt
    Akrabaya söyledim. Net fiyat daha gelmedi 3000_3500 tl arasına alırım galiba.

• Huawei P20 Pro [ANA KONU] Kulaklik hediyesi dün geldi arkadaslar, cok efsane kulaklik hediye ettiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forum13 F kullanıcısına yanıt
    buradaki fiyatına göre baya uygunmuş, hayırlı olsun. bana da iPhone 8 plus almak düşüyor bu durumda.

• mert_20 M kullanıcısına yanıt
    Harika bir kulaklıktır. Güzel günlerde kullanın. 👌

• Huawei Türkiye kısaca benim telefonumu almayın demiş. 5000 lira telefona gömen iPhone alır realite bu.

• Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    Play store yuklu gelmiyor. Onu ben kendim yukledim. Ama huawei nin kendi store unda google play zaten var. Telefon cin e ait bir marka oldugu icin eksikle degil fazla uygulama ile geliyor. Ben cince uygulamalarin tamamini sildim.

Volte calisiyor. Gozume carpan simdilik bunlar.

• 5.000 TL ye zaten satamazlar bu kesin. millet maksimum 4500 tl fiyat bekliyordu. 1 ay sonra ki fiyatı 4500 2 aya kadar 4.000 e düşer diye düşünüyorum ah bide yeni cihaz çıkınca hemen koşup alan acaleciler olmasa çok güzel olacak ama saygı duymak lazım paranın ne önemi var mühim olan ilk alanlardan olmak diyorlar

• Uzun zaman sonra kaliteli bir telefon almak istedim. P20 Pro çift renk tamamdır diyordum. taaki yabancı inceleme videolarını izleyene kadar. 4k çekimlerdeki titreme, selfie kamerasındaki kapatılamayan düzeltme özelliği şimdilik soğuttu bu cihazdan. umarım güncelleme ile bu sorunlar düzelir 2 - 3 yıl kullanmak istiyorum artık. 4000 mah batarya olması ve kamerası cezbediyor. umarım kısa sürede sorunlar çözülür de ben de kullanıcılar arasına katılırım.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Uzun zaman sonra kaliteli bir telefon almak istedim. P20 Pro çift renk tamamdır diyordum. taaki yabancı inceleme videolarını izleyene kadar. 4k çekimlerdeki titreme, selfie kamerasındaki kapatılamayan düzeltme özelliği şimdilik soğuttu bu cihazdan. umarım güncelleme ile bu sorunlar düzelir 2 - 3 yıl kullanmak istiyorum artık. 4000 mah batarya olması ve kamerası cezbediyor. umarım kısa sürede sorunlar çözülür de ben de kullanıcılar arasına katılırım.

Saygılarımla
    O kadar para veriyorsun 4k 30fps, beni de hayal kırıklığına uğratan bu oldu. O paraya min. 60fps olması gerek. Şahsen 60fps altı video kaydı yapan cihaz almak istemiyorum.
  • Arkadaşlar P20 Türkiye'ye gelmeyecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

O kadar para veriyorsun 4k 30fps, beni de hayal kırıklığına uğratan bu oldu. O paraya min. 60fps olması gerek. Şahsen 60fps altı video kaydı yapan cihaz almak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Bunun sebebinin kirin işlemciden kaynaklandığı söyleniyor,60 fps de işlemcinin çok zorlandığı için çözümü hiç koymayarak bulmuşlar.Ben internette okudum tam doğru olup olmadığı konusunda emin değilim.
  • vedkum kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek.

20lite ve 20pro olacakmış.

Mate 10 serisindeki gibi... İthalatçı gelir bir süre sonra.
  • 5S'ten sonra ilk kez beni birkaç telefon bu kadar heyecanlandırdı. Ki telefon dünyasına olan ilgim 6S'ten sonra bitti çünkü yaklaşık 5 yıldır bütün telefonlar tekdüze oldu benim gözümde. İlgimde haliyle azaldı. Zaten bu saatten sonrada telefonda artık beni ilgilendiren şeyler ekran, kamera, batarya ve uzun kullanım performansı.

Beni heyecanlandıran telefonlar Google Pixel 2 ve Huawei P20 idi. Resmen aşık oldum ikisine de. 5S kullandığım için değişme vakti de geldi gibi. Destek kesilecek sonuçta. Google Türkiye'de yok tamam dedim. Geriye Huawei'yi beklemek kaldı. Dün fiyatı açıklanması ile şok oldum. 5000₺ bakın. Beş milyar. Yani cidden anlam veremiyorum. 5000₺ ne abi. Telefon alt tarafı. Eyvallah çok şükür durumum iyi ama 5000₺ bir telefona vermekte ne bileyim. İnsanın gönlü el vermiyor. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Çok düşük bir rakam beklemiyordum tamam ama. 2500-3500 arası bekliyordum. Hadi 4000 olsun ama 5000₺ über bir fiyat.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Huawei Mate 10 pro ülkemizde 4400 liraya satışa çıktı Avrupa fiyatı 800€ idi , P20 pro Avrupa fiyatı 900€ basit hesapla 4500 lira Avrupa cihazı satış fiyatı Türkiye'de ise 5000 lira gayet normal ekstra vergi yükleri vb ile ...
    Birde şu noktayı unutmamak lazım tabi ki 4000-5000 telefonlar için çok pahalı fakat dolar ve euro kuru aldı başını gitti dolar 4.2 euro 5.1 oldu (kur sürekli değişiyor şu oldu bu oldu diye cevap vermeyin lütfen ) TL tüm dünya para birimleri karşısında değer kaybediyorken çok pahalı dememiz normaldir 4-5 sene önce Suudi Arabistan riyali 50 kuruştu şimdi 1.20 lira...

• oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Tamam dediğiniz gibi olsun bizim pra değer kaybetti. Peki avrupa ve amerika da hediyeler verilirken bizde neden yok. Aynı pra ise aynı hediyeler nerede. Bose kulaklık versinler neden onlara var bize yok..

• 5000 TL mi? Bunlarda kendilerini iyice premium sanmaya başladılar. 2 ay sonra bu da 3500'e düşer. Ek olarak mate 10 pro ile neredeyse tamamen aynı özellik ve işlemciye sahip bir cihaza fazladan para vermek mantıklı gelmiyor.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    haklisin tamamen ama bu kullanicidan kullaniciya degisir sahsen ben hemen hemen hic video cekmiyorum ondan beni etkilemedi ama photo konusunda degset bir cihaz

• mert_20 M kullanıcısına yanıt
    Selfie kamerasıni incelediniz mi otomatik düzeltme kapalı olduğu halde sürekli bı makyaj durumu mevcut. Umarım düzelir yazılım ile de rahat rahat alırım

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    yazilimsal birsey insta kamerayla cektigin zaman makyaj yok

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.