Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur

Dediğim gibi almak istiyorum bir kaç ufak ayrıntı takıldı sadece.

Siz kullanıyorsunuz sanırım. Güzel günlerde kullanın

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    ben cok memnunum iphone da kullandim her markayi kullandim yani funboy degilim daha once hich huawei kullammamistim. iphone x ile ayni anda siparis verdim acikcasi tilt etti beni x i geri gonderdim bunu kullanmasi daha zevkli, ses olayi olay buldum iphone x o on kamerayi yuzumuze yapistirdigi surece asla almam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Tamam dediğiniz gibi olsun bizim pra değer kaybetti. Peki avrupa ve amerika da hediyeler verilirken bizde neden yok. Aynı pra ise aynı hediyeler nerede. Bose kulaklık versinler neden onlara var bize yok..
    Hocam çok dikkate almayın bu ve bunun tayfayı. Ölümüne markayı savunuyor ama ölümüne.
    Sahibinden de 4000'e falan bulunmaya başladı cihazlar.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hediye konusunda eleştirirsin ama fiyat konusunda eleştiri konusunu söyledim markayı savunurlar ölümüne diyen arkadaş ben realiteden bahsettim P10 serisi ilk siparişlerde Huawei Watch 2 , lens seti ve telefon fotoğrafçılığı kursu hediye etmişlerdi Türkiye de ayrıca sadece fiyatlar açıklandı yanında herhangi bir hediye yok denmedi satışa çıktığında anlarız son durumu !

• oguzeybek kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kursu saçma bir hediye idi. Saate bişi diyemem ama bir kampanya olsa çıkmaya bu kadar az kalmışken bişi duyururlardı. (Kaldı ki huawei garantili telefonlar çıktı her yerde.) Son gün ellerinde kalan dandik bulutut kulaklık verirler. Bakınız mate 9. Bose mi yoksa fotoğraf kursun mu? Bu sorunun yanıtı türkiye huaweinin beceriksizliğinin de yanıtıdır.

Ayrıca fiyat konusuda eleştiri yapma hakkım var. Bose versinler susalım. Haaa vermiyorlarsa basarız eleştiriyi. Ön kamra 720 p çekiyor. 4k 30 kare ois olmadan kayıt yapıyor üstelik hediye yok ve iphone x fiyatından giriyor. Uuu huawei o seviye de değil. Yazık ki tüm dünyada hadlerini biliyorlar bize gelince hadsizce 5000 diyorlar ve yanında hediye vermeden. Samsung bile saat veriyor. Hediye çeki veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 27 Nisan 2018; 18:37:15 >
    Bahsettiğim hediyelerin hepsini aynı anda verdiler atıyorum ilk 1000 telefon için daha sonra kalan 1000 için lens artı fotoğraf kursu gibi yapmışlardı ... Tüm dünyada faturaya ek cihaz alındığında telefon fiyatları düşerken indirim yapılırken bizim ülkemizde ekstra faiz koyuyorlar benim savunduğum herhangi bir marka değil bunu anlayın benim eleştirim ülkemizin durumuna insanları sömüren operatörlere ... Apple cihazlarının yanında herhangi bir hediye veriyor mu ülkemizde ? Veya Samsung her cihazının yanında veriyor mu ?

• forum13 F kullanıcısına yanıt
    Akrabaniz hangi ülkede acaba forumdan bı arkadaş 230 Dinara kuveytten almış

karşılaştırdığınız iphone x fiyatı 6150 lira ile satılıyor bulunabilir fiyatı demiyorum resmi fiyatı diyorum aradaki fark nerdeyse bir asgari ücretlinin maaşına yakın o yüzden fiyat karşılaştırmasına sokmamanız daha mantıklı olur bence öteki taraftan iphone x den aşağı kalır tarafı nedir face ıd ( oda var ama tabi öyle sensörleri ile değil kamera ile oluyor onun güvenliği ne derece bilemiyoruz ha belkide en az x kadar güvenli) işlemci ve gpu tarafı olsun başka nerede ezebildiğini söylermisin kamerada hangi açıdan ezecek (eksik noktaları olabilir ama artı noktalarınında daha fazla olduğunu unutmayalım bu konuda) yada garanti konusunda vs. hediye konusunda haklı olabilirsiniz şöyle yurtdışında verdiği hediye sayısı tutmuyorsa yada aynı hediyeyi burada vermiyorsa haklısınız ama yok o firma veriyor da bu vermiyor konusu bence mantıksız oluyor çünkü apple da hediye vermiyor hatta bir sürü firma hediye vermiyor firmaya diyorsunki hadsizce 5000 diyor bunu neden diyor ülkemizde euro 1 tl de bizim haberimizmi yok zaten vergisiz 4500 tl 500 tl de vergi olunca normal başka ülkede 500 euro der sana 900 euro der o zaman eleştirmek için nedenin olur öteki taraftan bu firma şu an dünyada en çok telefon satan 3. firma 10 sırada olsa dediğinizi anlarım ama hani o seviyede değil diyorsunuz ama ilk üçte olmasına dayanarak bunu yapmış olabilirmi

• umreye falan gidecek akrabam olsa direk sipariş verdirirdim. 3200 liraya geliyor. 1000 liraya yakın da hediye veriyorlar, güzel ülkem benim :)

www.jarir.com
    Huawei P20 Pro, 128 GB
    http://www.jarir.com/sa-en/huawei-p20-pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    www.jarir.com
    Huawei P20 Pro, 128 GB
    http://www.jarir.com/sa-en/huawei-p20-pro

Yeterli sanırım.

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    İPHONE X 64 GB AKILLI TELEFON GÜMÜŞ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-x-64-gb-akilli-telefon-silver-30440.html

Bu X in fiyatın.

Yeterli değil ben resmi satış fiyatlarını baz alarak konuştum iphone x in çıkış fiyatı 6150 tl dir çıkışının üstünden kaç ay geçmiş bir cihazı siz 5300 tl ye düşmüş diye gösteriyorsunuz ayrıca bu denli düşüşün neden olduğunuda zaten biliyoruz ben orada size belirttim baz aldığımız fiyat resmi fiyatlardır diye yani bulunabilir fiyatları bahsetmedim o zaman niye onu gösteriyorsunuz bim fiyatını gösterin 5000 tl aynı fiyat oluyor bu kadar zamanda emin olun p20 pro 4000 tl ye düşer hemen hemen öteki taraftan bir site gösteriyorsunuz buyrun diyorsunuz açıklanan resmi fiyat nedir 900 euro şimdi eğer avrupada ve global pazarda 900 euronun altında çıkarsa ama bizde 900 euro olursa o zaman eleştirinizde sizi haklı görürüm öteki taraftan yine sizin dediğiniz fiyatları baz alırsak firmanın sözü şuydu biz rakiplerimizden uygun fiyatta çıkacağız yani adamlar yarı fiyatında çıkacağız vs gibi söylemleri yoktu şimdi sizin gösterdiğiniz fiyata baktığımızda (iphone x) ve s9 plustan daha uygun fiyattan çıkarak sözlerini tuttular diğer yandan merak ettiğim bir nokta var apple da bu konuda eleştirdinizmi kendi konusunda hediye vermedi diye yada madem 5000 tl ye kurtarıyorda neden 6150 tl den satarak insanları kandırdınız diye bir eleştiride bulundunuz mu merak ediyorum yada abd de 999 dolara satılan x i avustralya da 1579 dolara satıyor diye eleştirdinizmi

• p20 lite'i mağazada inceledim, arayüzde mana veremediğim bir donukluk var, ana ekranlar arasi geçişte, bildirim çubuğunu aşağı çekince, en sol ekrandaki Google ekranini açınca takilmalar var, hiç hosuma gitmedi acaba bazılarının Emui'deki hoşnutsuzlugu bunlardan mi kaynaklanıyor. p20 pro gelsin internetten direk sipariş geçmeyi düşünüyordum ama magazada bir kurcalamadan almam artık

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    sen ne kullaniyorsun acaba ben markayi savunmuyorum iphone kullandim samsung kullandim htc kullandim, olanlari soyluyorum

• Donanım Haber P20'nin de geleceğini söylemiş fiyatı ise 4000 lira olacakmış:

https://m.donanimhaber.com/haberler/Huawei-P20-fiyatlari.htm

• Fiyat hediye konusunda bi dünya tartışıldı bende fiyatı cazip olsun istiyorum bende hediyeler versinler istiyorum ama bugün oturup forumlarda Samsung gibi kral bi telefonun sorunlarını görünce Huawei yi bir kez daha saygıyla anıyorum bugün iphone yeni bi cihaz çıkaracağım deyince insanlar 1 hafta önceden sıraya girip kapısında yatmaya başlıyor ve cihaz kronik sorunlu ve kesinlikle parasının cihazı değil biz bu sorunları gerek forumlarda gerek çevremizde kullananlarda görüyoruz. Normal şartlarda Samsung tasarımına hayran olduğum ve yıllarca hayranlıkla kullandığım bi cihazdır ama ben s9 ilk çıktığında s3 ten bu yana sürekli kullandığım s serilerinde ki gibi 3 5 ay sonra sorun çıkarmaya başlarmı dediğimde Samsung fanboy ları bana çok tepki gösterdi ve ben susup bu tartışmayı zamana bıraktım aradan geçen 1 aylık gibi kısa bir sürede Samsung beni utandırmadı keşke utandırsaydı inanın bi s9 plus almak istiyordum ama okuduğum olumsuz sonuçlardan dolayı mate 10 pro ile yola devam diyorum.

Şimdi asıl anlatmak istediğim olay şu bi cihaza en kral cihaz deyip parayı desteyle verip güzel hediyeler alıp sonra forumlarda fanboy luk yapıp sonra bi yığın sorunla karşılaşıp gizli gizli pişmanlık yaşamaktansa aldığım cihazı 1 2 yıl sorunsuz kullanıp mutlu olmayı tercih ederim.

Şu an kullandığım Huawei de yarın çuvallarsa onun yanlışlarını da buraya yazacağım hiç şüpheniz olmasın.

Yinede 5.000 TL veripte P20 Pro almak niyetinde değilim
    1. Fiyatların düşmesini beklemek taraftarıyım.

2. Alanların memnuniyetlerini takip etmek istiyorum ve bu sırada fiyatta zaten düşecektir.

Tabi ki benim yorumum benim şahsi kullanım ve beklentilerimle alakalı mesela Huaweide de kamera ile ilgili çok fazla şikayet var ama ben kamera ya çok takmıyorum benim için hafıza ve performansı önemli 1 aydan beri kullandığım cihazda donma ve kasılma yaşamadım ama 3 ay sonra bu sorunlar başlarsa o zaman burada paylaşırım. Bide benim için pil süresi çok önemli mate 10 pro bu konuda kesinlikle yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 29 Nisan 2018; 6:40:12 >

• 3gunden beri kullanıyorum ve arkadaşlarımda almayı düşünüyor. Özellikle fotoğraflar son derce guzel. Bu bulunduğum şirketin sosyal medyası benim çektiğim fotoğrafları kullanmaya başladı..

Gerçekten harika bir telefon şarj konusunda 6saattir ekran açık hala %23sarj var ve 4g ile alınan pil ömrü.. Yalnız telefon cebimdeyken iki kere kapandı ve Hard rest yapmak zorunda kaldım nedenini bilmiyorum. Ama birkaç kez daha tekrarlarsa servise verebilirim. Kuveyt de 240dinar (Kuveyt) ve yaninda 13000mah powerbank ve bağlantı aparatı hediye ettiler

• türkiye inceleme sitesine baktım ıphone 8 olus ve s9 plusa karşı selfi kamerası iyi değil .arka kamerası iyi diğer telefonlara göre.
  • 4k 30 kare ois olmadan kayıt yapıyor.720 p ön kamera her yerde hediye var burada hiçbir şey yok ve 5000tl. Pes.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzard

Hocam çok dikkate almayın bu ve bunun tayfayı. Ölümüne markayı savunuyor ama ölümüne.
    Sahibinden de 4000'e falan bulunmaya başladı cihazlar.

Alıntıları Göster
    İphone x kullanıyorumda lafım sana değildi, o kendini biliyor almış üzerine zaten.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.