Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
111
Favori
545.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm Vodafone bayilerinde var mıdır hocam? Sitelerinde de yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ama az yukarı da arkadaşın biri hepsi burada ilanı paylaşmış orda da satışa sunulmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Siteden almam hocam beklemek istemem, yarın bakayım Vodafone lari dolasiyim bulursam alırım artık

Şimdiden hayırlı olsun 👍

• Mall Of İstanbul avm vodafone ve teknosa mağazalarına P20 pro gelmişti.Teknosa mağazasında biraz inceleme fırsatı buldum gayet güzel cihazdı.P20 ise daha satışa çıkmamış

• Hepsiburada kredi kartına taksitli satış nasıl yapıyo onu anlamadım...var mı bilen

Hacım bu ne acele s9 plus tan ne çabuk bıktın :))

• Ya inanılmaz memnunum s9plus dan daha iyi olduğunu da düşünmüyorum genel olarak, ama merak da ediyor insan şu p20 pro nasıl diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Ya inanılmaz memnunum s9plus dan daha iyi olduğunu da düşünmüyorum genel olarak, ama merak da ediyor insan şu p20 pro nasıl diye :)
    Şimdiden hayırlı olsun. Zahmet olmazsa, S9 Plus ile bir karşılaştırma bekliyoruz öyleyse.
  • Hepsiburada sitesine P20 de eklendi.

www.hepsiburada.com
    Huawei P20 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p20-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000BAFY3?magaza=Mobiloom

• esenler otogarı alt katı kullanıcısına yanıt
    Video çekiminde fps arttırıldığında ilginç şekilde düşük çözünürlükte çekim yapıyor, zaten biliyorsunuzdur. Bu da sanırım işlemciyle alakalı.
  • Yurtdışı cihazları 3800 hatta 3500 gibi fiyatlara indi. İyi bari

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Yurtdışı cihazları 3800 hatta 3500 gibi fiyatlara indi. İyi bari
    Zaten ilk çıktığında 3200tl civarında alım yaptım. 240 Kuveyt dinarı. Gerçi burda vergi yok o yüzden daha ucuza gelmiş olabilir.

• ugurbalat U kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz cihazdan ? Ön kamera hala parlk çekmeye devam ediyor mu hocam ? Fiyat konusuda yakında yurtdışı cihazlar 3300-3500 seviyesine oturur, ithalatçı garantili olanlar da 4 bin den başlar 3500 e dogru geriler diye tahmin ediyorum.

• 3500 bir iki tane gördüm hemen satıldılar. Bende o civara gelince bakacağım.

• Yurtdisindan alinan cihazlara Turkiyede garanti veriliyor mu iphone gibi?

• Heryerde cayır cayır satılırken Türkiyede neden hala girmedi ki? Mağazalarda ne zaman girer bir açıklama var mı arkadaşlar? Kaldı ki yurt dışından gelen modellere güvenebilir muyuz?
  • LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Huawei P20 Pro 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p20-pro-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000BAFY6?magaza=Mobiloom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 6 Mayıs 2018; 17:53:45 >
  • Hepsiburada satılmaya başlamış ama bu sefer de en güzel modeli olan twilight modeli yok. Bir de inceleme kanallarına bu modeli gönderiyorlar.

• Bu p20 pro arkadaşda da ön kamera da parlak çekme sorunu devam ediyor mu ? Mate 10 pro ile çektiğim özçekimlerde mübarek nur yüzlü gösteriyor bizi , heleki saçlarda beyazladi , tam aksacli dede gibi :)) Ön kamera yazılımı nı bir duzeltmediler , incelemeler de gördüğüm kadarıyla p20 pro da da durum ayni . Sanırım en gerçekçi selfie çekimi samsung s9 plus yapıyor şu an :(

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.