|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji_tutkunu -- 29 Nisan 2023; 17:36:05 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle hocam sorun bildirim sorunları daha doğrusu hemen hemen tüm uygulamaların altyapıyı diğer iki sistem için optimize etmesinden kaynaklanıyor. Bende P40 Pro kullandım bir süre cihaza söylenecek laf yok başka konularda. |
ABD telefonlarından ziyade 5G ekipmanları konusunda bu kadar ilerlemiş bir Çinli marka görmek istemedi. Sonuçta Avrupa ve Kuzey Amerika özelinde ABD, Birleşik Krallık, İsveç başta olmak üzere Kanada, Almanya, Polonya, Hollanda, Fransa gibi ülkeler yavaş yavaş 5G ekipmanlarını terk etmeye başladı. Bu da Nokia'nın işine oldukça yaradı. Kendisi iletişim sektöründe Avrupa'nın tekeli. Diğer firma da İsveçli Ericsson. KunLun doğru, XMAGE ise şahane bir deneyim sunuyor. Fotoğrafçılık konusunda HUAWEI'nin önüne geçen bir marka daha yok. HONOR artık kendi başına bir marka. Çin'de ilk 5'e girebildi satışlar konusunda. Avrupa'da da HUAWEI'den geride kalanlar ile piyasa bilinirliğini kullanabiliyor. HUAWEI uzun süre kendi markası yerine HONOR alt markası ile satışa sunmuştu Avrupa pazarına modellerini. Gspace dediğiniz gibi Google Play Oyunlar olmadığı için ilk aşamada zorluk çıkartıyor. Bu konuda HUAWEI Mobil Servislerinin çalışma yapması gerek. Ayrıca HUAWEI'nin temel sorunu EMUI arayüzüne sahip Android cihazlar satışa sunuyor olması. Çin'de HARMONY işletim sistemi kullanılırken global pazarda custom ROM tarzı Android işletim sistemi çatalı kullanılıyor hala. HARMONY'nin Çin dışına çıkması ŞART. Hala piyasadaki yüzdesi %2'yi geçemiyor bu sebeple. |
azimle değil azimli olacak o. sıçan derken de insan değil hayvan olan sıçan. |