Şimdi Ara

Huawei P60 serisine performans güncellemesi: İşte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei P60 serisine performans güncellemesi: İşte detaylar
    Huawei, P60 akıllı telefonlar için yeni yazılım güncellemesini Çin’deki kullanıcılara sundu. Güncelleme, kamera performansını iyileştirmeye ve çekilen fotoğraflarda daha gerçekçi renkler sunmaya odaklanıyor. Ek olarak, sistem performansını optimize ederek daha sorunsuz kullanıcı deneyimi sunuyor.

Ayrıca Bkz.Huawei telefonlar 5G desteğine kavuşuyor

HarmonyOS 3.1.0.151 güncelleme detayları

Huawei P60 için Çin'de yayınlanan yeni güncelleme, aynı zamanda sistem kararlılığını artırıyor. Kullanıcıların önceki sürümde bildirdiği renk bozulması ve diğer sorunlar da bu güncelleme ile giderildi.

• Çekim deneyimini optimize eder ve görüntü kalitesini iyileştirir.

• Sistem performansı, daha akıcı kaydırma hareketi ve sayfa geçişini optimize eder.

• Tüm cihaz sisteminin kararlılığını optimize eder.

• Bazı sahnelerde kamera çoklu görev kartının görüntü efekti optimize edildi.

Huawei P60 serisi, Nisan 2023 başında HarmonyOS 3.1.0.136 sürüm güncellemesini almıştı. Güncelleme, hızlı şarj Turbo modu odaklıydı ve sistem performansı optimize edilmişti.

Kaynak:https://www.huaweiupdate.com/huawei-p60-series-firmware-update-optimizes-shooting-experience/

• Global ve 5g bekliyoruz Huawei reyis. Senin ufak parçan olan honor dan yazıyorum yazılımı bitirdin eminiz bu zamanları da atlayacaksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Azimle s*çan duvarı delermiş. Bakalım devamı gelecek mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji_tutkunu -- 29 Nisan 2023; 17:36:05 >
  • kamera adası iğrenç duruyor

• ebagirtan E kullanıcısına yanıt
    Sızan MATE 60 posterlerinde "GGGGG" ibaresi yansımış. Umarım 5Gli Gen 2 çip ile çıkar Mate60 da bari zaten Google yaptırımında en azından 5G sunabilsin. Resmen firmaya olan düşmanlıklarından firmanın sevdalısı kullanıcılarını da cezalandırıyor ABD.

HUAWEI bugünleri aşar da Kirin geri dönecek mi önemli olan o.

Nova ve Enjoy markası bu zorlu dönemde HUAWEI için denge görevi gördü. Çin'de zaten P ve Mate serisi kapış kapış satılıyor ama Nova ve Enjoy global için yayılabildikleri 2 seri.

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Aslında bende bir haber okudum 5g çipleri için anlaşma sağladılar diye . Kirin i umarım geliştirir ve amiral sevisinde rakipleri ile yarışır . Mate 50 pro kullandiniz mi bilmiyorum ama sağlam hızlı mükemmel denilecek bir telefon . Tek sorun Google uygulamaları yok .
    Google arama mesajlaşma yerine truecaller kullanıyorum
    Gmail posta yerine outlook
    YouTube yerine newpipe
    YouTube music yerine ymusic
    Bana lazım olan tek şey oyunlarımın depolandığı Google Play oyunlar mesela ben kullanınca zorlanmam .
    Ama kullanicilar çok yabancılık çekiyor onlar için alışkanlıklarını terk etmek zor .
    Neyse konuya geçeyim . 2 telefon var elimde realme gt2 pro honor x9a realme bildiğiniz oneplus yapmış iç içe şirketler hepsi bağ içinde olduğunu anlıyorum (oppo vivo oneplus iqooo realme) Huawei kullandım honor da cidden Huawei arayüzüne sahipmis . Helal olsun ama bıraktığı eserler bile honor a 10 yıl yeter .

Huaweiyi sadece buradan bile özetlersek 5g yi getirmesi ve insanları android in özgür yapısına bir iki yöntemle alıştırma yapsa bu işi aşar ambargolari tamamen aşmış olur . Bunun işin işletim sistemini yaptılar. İşlemci altyapıları var zaten xmage ile kamera da zaten amirallerin arasında yine kendini gösterdi . Bu arada hocam kunlun du sanırım yanlış olursa kusura bakmayın . Cam koruma sistemini inceler misiniz Huawei nin :))

• P40 Pro kullanıyorum. Google yok ama bir süre sonra olmaması daha rahat hissettirdi. Yılda 50 liraya 50 gb alan satın alıyorum. Galeri ve dosya yöneticisi ile sorunsuz çalışıyor. Google drive ve google fotoğraflar bu kadar iyi değildi. Kendi App Gallery uygulamasında her şey var. Eğer yoksa apk olarak indirip yükleme işini de otomatik yapıyor. Yüklenen apk uygulamalar eğer içinde google bağımlı bişi yoksa sorunsuz çalışıyor. Telefon kasmıyor, şarj uzun gidiyor. Google meğersem eski telefonumda mining yapıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Google uygulamaları değil ki sorun uygulamaların bildirimlerin sağlıklı çalışmaması hep bir eksiklik hata gspace çok şarj yiyor satmaya kalksan kimse almıyor

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam sorun bildirim sorunları daha doğrusu hemen hemen tüm uygulamaların altyapıyı diğer iki sistem için optimize etmesinden kaynaklanıyor.

Bende P40 Pro kullandım bir süre cihaza söylenecek laf yok başka konularda.

• ABD telefonlarından ziyade 5G ekipmanları konusunda bu kadar ilerlemiş bir Çinli marka görmek istemedi.

Sonuçta Avrupa ve Kuzey Amerika özelinde ABD, Birleşik Krallık, İsveç başta olmak üzere Kanada, Almanya, Polonya, Hollanda, Fransa gibi ülkeler yavaş yavaş 5G ekipmanlarını terk etmeye başladı. Bu da Nokia'nın işine oldukça yaradı. Kendisi iletişim sektöründe Avrupa'nın tekeli. Diğer firma da İsveçli Ericsson.

KunLun doğru, XMAGE ise şahane bir deneyim sunuyor. Fotoğrafçılık konusunda HUAWEI'nin önüne geçen bir marka daha yok.

HONOR artık kendi başına bir marka. Çin'de ilk 5'e girebildi satışlar konusunda. Avrupa'da da HUAWEI'den geride kalanlar ile piyasa bilinirliğini kullanabiliyor. HUAWEI uzun süre kendi markası yerine HONOR alt markası ile satışa sunmuştu Avrupa pazarına modellerini.

Gspace dediğiniz gibi Google Play Oyunlar olmadığı için ilk aşamada zorluk çıkartıyor. Bu konuda HUAWEI Mobil Servislerinin çalışma yapması gerek.

Ayrıca HUAWEI'nin temel sorunu EMUI arayüzüne sahip Android cihazlar satışa sunuyor olması. Çin'de HARMONY işletim sistemi kullanılırken global pazarda custom ROM tarzı Android işletim sistemi çatalı kullanılıyor hala. HARMONY'nin Çin dışına çıkması ŞART. Hala piyasadaki yüzdesi %2'yi geçemiyor bu sebeple.

• Huawei ambargo yemeseydi şuan zirvede olurmuydu

• teknoloji_tutkunu kullanıcısına yanıt

azimle değil azimli olacak o. sıçan derken de insan değil hayvan olan sıçan.

Huawei P60 serisine performans güncellemesi: İşte detaylar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.