Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar radyo sorununu çözen var mı. Ben sistemden yukledim ama kanalları arıyor fakat bulmuyor. Nedenini bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g7 nin sayfası daha hareketli p7yi kimse sevmemeiş galiba
  • P7 aldıktan sonra root moot rom mom uğraşası gelmiyor insanın.

Yetiyor fazlasıyla telefon. Zaten bu telefonu alan insan profili de pek uğraşmaz sanırım.
  • Bencede root rom islerine hicmi hic gerek yok cihaz herseyiyle tatmin edici

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymanyuce

Arkadaşlar radyo sorununu çözen var mı. Ben sistemden yukledim ama kanalları arıyor fakat bulmuyor. Nedenini bilen var mı?

Nasil yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

g7 nin sayfası daha hareketli p7yi kimse sevmemeiş galiba

Huawei firmasının fiaytlandırma taktiği pek beğenilmedi bu cihaz için.Halbuki muadilleri 2000 küsür TL
  • madem ürüne göre fiyatı ucuz, neden g7ye yönelmişki insanlar. 5,5 ekran ppi düşük işlemci düşük. enteresan milletiz
    kötülemek değilde meraktan sordum sadece
  • Arkadaşlar p7 L10 için çıkan official beta emui 3.0 yükledim. Şimdilik sorun yok herşey sorunsuz calışıyor fakat bir tek en çok kullandığım mobil tarayıcı olan ucweb mobile'da türkçe karakterler görünmüyor. Diğer tarayıcılarda sorun yok ama ucwebde nedense görünmüyor ve bu durum çok can sıkıcı. Onun dışında hiç bir sorun yok. Telefonun arayüzü muhteşem oldu yani öneririm..

• B127 surumden gecis yapiliyor mu emotion 3 e

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrkaya

B127 surumden gecis yapiliyor mu emotion 3 e

B125 den denedim olmadı.. b127 de olmaz büyük ihtimalle.. Zaten sadece b133 üzerine kurulduğu açıklanmış. Yani önce b133'ü yüklemelisiniz..

• bu telefonun şebeke çekim gücü nasıl ? bilgisi olan var mı ?

bu konuda deneyimi olan bilgi verebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

bu telefonun şebeke çekim gücü nasıl ? bilgisi olan var mı ?

cift anteni sayesinde 2g sebekeden 3g veya 4g moduna gecme suresi 5-6 saniye maksimum. yani bende oyle :)
    3g de 3mbit hizla dosya indirdigine sahit oldum

• B138SP01 i yukledim cihaza. Kullandikca sarji daha uzun gitmeye basladi. performans modunda kullaniyorum (en ust seviyede) sabah sarjim %80 civariydi. simdi %15. ekran kullanim sureside ortalama 2,5 saattir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

cift anteni sayesinde 2g sebekeden 3g veya 4g moduna gecme suresi 5-6 saniye maksimum. yani bende oyle :)

Benim sıkıntım şu;

Ev de sinyal kalitesi zayif salon da cekiyo ama diger odalarda sinyal surekli gidip geliyor

5800 kullaniyordum bir sekilde idare ediyordum
    Sonra iphone 4 e gectim cekim kalitesi biraz daha dustu
    Suan lg g3 kullaniyirom bu hepsinden daha kotu durum da :)

Is yerim de -4 de ofis te iphone 4 vodafon hat ile sinyal gidip geliyor du
    Ancak lg g3 de hic gelmiyor

Yani telefonlarin cekim gucleri bariz fark ediyor o nedenle bana anteni cekim gucu yuksek bir akilli telefon lazim.

Sizce p7 bu konuda yeterli olur mu yada bildiginiz daha guclu telefonlar var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 16 Aralık 2014; 23:16:52 >

• quote:

madem ürüne göre fiyatı ucuz, neden g7ye yönelmişki insanlar. 5,5 ekran ppi düşük işlemci düşük. enteresan milletiz

1300 tl Huawei ye vermem tarzında bir düşünceleri var galiba. Ayrıca 64 bit işlemci olayını teknik açıdan anlamayanlar bile başkalarından duydukları şeylerle illa 64 bit olsun diye o cihazı alıyorlar. Benim açımdan sıkıntı yok.Cihaz ne kadar az olursa o kadar çok dikkat çekici oluyor. Otobüste herkes cihaz ne diye bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoresh

Arkadaşlar p7 L10 için çıkan official beta emui 3.0 yükledim. Şimdilik sorun yok herşey sorunsuz calışıyor fakat bir tek en çok kullandığım mobil tarayıcı olan ucweb mobile'da türkçe karakterler görünmüyor. Diğer tarayıcılarda sorun yok ama ucwebde nedense görünmüyor ve bu durum çok can sıkıcı. Onun dışında hiç bir sorun yok. Telefonun arayüzü muhteşem oldu yani öneririm..

Radyoyu aktive edebildiniz mi?
  • quote:

Arkadaşlar p7 L10 için çıkan official beta emui 3.0 yükledim. Şimdilik sorun yok herşey sorunsuz calışıyor fakat bir tek en çok kullandığım mobil tarayıcı olan ucweb mobile'da türkçe karakterler görünmüyor. Diğer tarayıcılarda sorun yok ama ucwebde nedense görünmüyor ve bu durum çok can sıkıcı. Onun dışında hiç bir sorun yok. Telefonun arayüzü muhteşem oldu yani öneririm..

Bir de nasıl kurulumu gerçekleştirdiğiniz anlatırsanız bize de yardımcı olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Bir de nasıl kurulumu gerçekleştirdiğiniz anlatırsanız bize de yardımcı olursunuz.

Almanya sürümü olan B133 rom'unu local update olarak yüklüyorsun (xda'da mevcut) Sonrasında B602 olarak OTA üzerinden güncelleme geliyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

madem ürüne göre fiyatı ucuz, neden g7ye yönelmişki insanlar. 5,5 ekran ppi düşük işlemci düşük. enteresan milletiz

1300 tl Huawei ye vermem tarzında bir düşünceleri var galiba. Ayrıca 64 bit işlemci olayını teknik açıdan anlamayanlar bile başkalarından duydukları şeylerle illa 64 bit olsun diye o cihazı alıyorlar. Benim açımdan sıkıntı yok.Cihaz ne kadar az olursa o kadar çok dikkat çekici oluyor. Otobüste herkes cihaz ne diye bakıyor.

Aynen katılıyorum. Bu zamana kadar kullandığım tüm telefonlar içerisinde en çok ilgiyi çeken cihaz P7 oldu diyebilirim. Her gören mutlaka soruyor. Nazar değecek diye tırsıyorum

P7 tercih ettiğime kesinlikle pişman olmadım. Aksine beni tatmin eden bir çok özelliği de oldu. Kişiselleştirilebilir olması yanında firmanın telefona eklediği bir takım özel fonksiyonlarda cabası

Blinkfeed launcher denedin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 17 Aralık 2014; 11:37:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frhtckr

quote:

Benim sıkıntım şu;

Ev de sinyal kalitesi zayif salon da cekiyo ama diger odalarda sinyal surekli gidip geliyor

5800 kullaniyordum bir sekilde idare ediyordum
    Sonra iphone 4 e gectim cekim kalitesi biraz daha dustu
    Suan lg g3 kullaniyirom bu hepsinden daha kotu durum da :)

Is yerim de -4 de ofis te iphone 4 vodafon hat ile sinyal gidip geliyor du
    Ancak lg g3 de hic gelmiyor

Yani telefonlarin cekim gucleri bariz fark ediyor o nedenle bana anteni cekim gucu yuksek bir akilli telefon lazim.

Sizce p7 bu konuda yeterli olur mu yada bildiginiz daha guclu telefonlar var mi

şoyle soyliyim ben p6 kullanirken bulundugumuz yerde vodafone pek cekmiyordu. arkadasta da discovery vardi. onun telefonu internete neredeyse hic giremiyordu ama ben p6 ile girebiliyordum. ben ne p6 da ne p7 de sebeke problemi yasadim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.