Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şarzdayken yanıyor demi bildiğim kadarıyla %90 İn üstüne çıktığı zaman yanıyor bide full olunca tabii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAREA46 -- 1 Temmuz 2017; 8:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAREA46 M kullanıcısına yanıt
    Bugün mesela tam yaptığı için yandı aynen dünde mesaj gelmiş ondan yandı tek renk yanmıyor turuncu renkte yanıyor sanırım ya da başka bir renk kırmızı renk zaten şarjı oldukça düşükse yanıyor ve belli bir yüzdeye kadar yanıyor cihazı çarşambadan bu yana kullanıyorum cihaz muazzam beklediğimden de iyi kamerasıyla çekmedim ama açıp baktım güzel avastı kaldırdım telefon sanki rahatladı telefon yöneticisinin kini kullanıyorum şimdilik tek sıkıntım şarj olma süresi haricinde yok

• mk789 kullanıcısına yanıt
    3 saattemi şarj oluyor hocam?

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Saat tutmadım ama 2 saat civarında şarj oluyor telefon şarja takıldığında pil bölümünde 2 saat 19dk yazıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mk789

Saat tutmadım ama 2 saat civarında şarj oluyor telefon şarja takıldığında pil bölümünde 2 saat 19dk yazıyor hocam

teşekkürler hocam,konuşma ses kalitesi nasıl hocam boğukluk veya kısıklık varmı?şimdiki telefonumdan mennun değilim,15 sene evvelki nokia bile daha kaliteli bence android telefonların en büyük sıkıntısı bu boğuk ve kısık ses..
    Hocam 5sten geçen biriyim sesi muazzam yanımdaymış gibi geliyor karşı tarafın sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mk789

Hocam 5sten geçen biriyim sesi muazzam yanımdaymış gibi geliyor karşı tarafın sesi

tamamdır hocam çok teşekkür ederim..
    Rica ederim hocam daha sorun varsa burada sor:)

• Hocam telefonda herşey iyi güzelde telefon sağlam değil bildiğin yamuluyor ya 😑servise göndersem kullanıcı hatası diyecekler napacam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAREA46 -- 1 Temmuz 2017; 17:39:2 >
    Haydaa hocam geçmiş olsun nasıl oldu?

Hocam valla daha telefonu cebime bile koymadım zorlanmadı kutudan çıkan kılıfla kullanıyorum bugün farkettim orta kısımda yamukluk vardı elimle düzeltmek zorunda kaldım Huawei neden böyle birşey yaptı hala anlamış değilim yoksa telefondan gayet memnunum, hocam çok dikkatli kullanın telefon çok hassas buda bi kaç yerde okuduğum kadarıyla kullanıcı hatasına geçiyormuş telefonu bu yüzden kullanmıycam yani paramızla rezil oluyoruz anlayacağın :( Telefonu alacak arkadaşlarda tavsiyem bunu göz önünde bulundursun yoksa şaşırtabilir telefon sizi :(

Hocam benimkinde bir sıkıntı görünmüyor lakin 5sten bile daha dikkatli kullancam bunu üzüldüm durumunuza peki napcaksınız?

• Buda açık havada nasıl çektiğine dair bir kare fena değilmiş :)

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

• arkadaşlar mukavemet uygulanmadın cihaz eğilmez,teknosa da ve mediamark'da cihazın her rengini inceledim 2-3 ayda binlerce kişinin elinden geçmişlerdir hiç eğri cihaz görmedim,cihazın mukavemeti zayıf ama durduk yerde cihaz nasıl eğiliyor anlamadım..

Örnek fotoğraflar var buradan bakabilirsiniz

• Bu telefonu tavsiye eder misiniz lenovo p1 pro ile ikisi arasında.
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hocam resimler iyiymiş ilk bulanık oldu neden oldu tam anlamadım ama sd kartın hızı veya internetimle ilgili olabilir yinede beğendim :)

• Hocam bence alınmaz çünkü snapdragon 616 var orta seviye oluyor sanırım bence p9 lite 2017 alın çünkü huaweinin kendi ürettigi işlemci lenovonun pili iyi 5000mah baya götürür ama bu telefonda ortalama 1-1.5 gün gidiyor yinede sana kalmış hocam daha deneyimli kişileri bekliyoruz :)

• Ses açma ya da kısma tuşuna basınca çıkan ekranda aşağı tuşuna(ya da yukarı) basarken algılamıyor sanki. Uygulamalarda sıkıntı yok gibi. Güncelleme kontrolü yaptım güncel gözüküyor.

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Otomatik ayarda mı çekildi tüm resimler yoksa promod mu kullandınız ?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.