Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resimler otomatik, hdr ve pro mod karışık olarak var. Çoğu otomatik mod..

Cihazın kamerasında düşük ışık performansı iyi değil onu söylemeliyim.

12 megapiksel ve fotoğrafları işleme yönteminden kaynaklı sanırım yakınlaştırma yapınca keskinliğin çok iyi olmadığı anlaşılıyor.. karşılastirma yaptığım HTC M9 var. Onla arka kamerası aynı hemen hemen düşük ışıkta. Onda megapiksel farkından dolayı daha ayrıntılı tabi fotolar. Gündüz vs.

Video çekimlerde eliniz titriyor doğal olarak, ois olmaması çok etkiliyor. Video çekimini beğenmedim açıkçası. 2017 yılı için bence iyi değil.

Tabi ki üst düzey telefonlarla kıyaslanacak bir kamera değil ama bu fiyatta beni memnun etti.

Burada paylaşılan fotoğraflardan da gördüğünüz üzere gündüz çekimleri gayet güzel. Düşük ışık vs için biraz ugrastiriyor orasını söylemeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galata kulesi fotoğrafı hdr

Vapurda haliç köprüsü otomatik

Diğer gece çekimleri pro modda çekilmiştir

Macro fotolar bir iki tane var galiba linkte onlar da pro mode ile çekildi. Gündüz çekimleri hdr veya otomatik mod ile çekildi. Pro mode a gerek duyduğumda kullandım

• complete_ kullanıcısına yanıt
    cift kamerali modeller en iyi performansi veriyor gecede ne yazikki kendimde de p8 var bu cihazin kamerasini ove ove bitemediler ama geceleri kotu bence gunduz baya iyi o ayri konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p1 i tercih ederdim ben

rom root isinden baya anliyorsan snapdraginlu bir telefon almak daha mantikli kirin islemcisi ile yapilan pek rom olmuyor ne yazikki

• MAREA46 M kullanıcısına yanıt
    cok enteresan hocam cebinizdeyken bir yere vurmus olabilir misiniz belki o yuzden olmus olabilir.

mesela baska yerde gordum bi arkadas turnikelerden cok hizli mi sert mi bir sekilde gevmis telefonu bir kisim yamulmus

• mk789 kullanıcısına yanıt
    cleanmaster kullanma hatta telefon yoneticisini de kullanma gerek yok bu cihazlarda ram yeterli illa yaparim diyorsan haftada. bir felan telefon yoneticisinden optimize et

• Gece çekimi kötü değil ama tripod şart. Işık resmi moduna alınca baya iyi işler çıkıyor bu gece çekip mesajımı editlerim. Telefonun tek ve tek sorunu ön kameradaki kontrast sorunu ışık arkadan vurunca kötü çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok hocam gerek gündüz çekimi gerek gece çekimi bu telefonlardan daha iyi bide diyafram daha açık olduğu için daha çok ışık alıyor ve bide Sony sensör 16 mp filan olunca ois filan da var 4k vb. Biraz fark atıyor

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam ben daha bi yere vurma düşürme gibi olaylar yaşamadım

• Bide EMUI 5.1 gelecek mi?

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Hocam cmyi kaldırdım zaten telefoh yöneticisinida günde 2-3 kere kullanıyorum😅

• merhaba ben bir yakınıma Huawei P9 Lite 2017 aldım. ürün geldi. kulaklık farklı sanki. normalde her marka cihaz kulaklığına kendi markasını yazar. bu kulaklıkta hiç marka yazmıyor. piyasada satılan kulaklıklara benziyor. siyah kulaklık. bende G7 vari kulaklık beyaz ve Huawei yazıyor.
    kulaklığın orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim. interntte görsellere baktım, kutu içeriğini bulamadım.
  • Dediğiniz gibi bir kulaklık çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 3 Temmuz 2017; 15:37:40 >
  • Armo_ kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler.
  • Telefonun yamulup yamulmadığıno nereden anlarım? Konuda herkes yamuluyor diyince içime kurt düştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben telefonu aldigimdan beri 2 defa yere dusurdum, 3-4 defa hızlıca kapıya, duvara çarptım hiçbir şey olmadı. Çizik bile yok. Yamultan arkadaşlar acaba telefon ceplerindeyken yataga mi yatiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Valla ben telefonu aldigimdan beri 2 defa yere dusurdum, 3-4 defa hızlıca kapıya, duvara çarptım hiçbir şey olmadı. Çizik bile yok. Yamultan arkadaşlar acaba telefon ceplerindeyken yataga mi yatiyorlar

cepte taşımaktan veya yatakta bir baskı görmüştür hocam birde havalar çok sıcak biz nasıl 40 derceye maruz kalıyorsak cihazda kalıyor esnekliği artıyor bundan da kaynaklanıyor olabilir,birde yorumların birinde araba kullanırken arka cebimde 2 saat kaldı ve eğildi yorumunu okudum bunu ilk defa başardım diyen biri vardı bu telefon için referans bir yorum bence telefonun mukavemeti malesef zayıf birde bu gerçek var..
    bende asus zenfone 3 ile bu cihaz arasında kaldım..

Asus'un arayüzünü hiç sevmiyorum ben, kardeşim asus kullanıyor onun telefonunu kullandıktan sonra Huawei'ye geçince dünya varmış diyorum.
  • Bişey sorcam emui 5.1 ne zaman çıkacak bilen var mı ve ne gibi yeniliği olcak?

• mk789 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıkacak bilmiyorum ancak bildiğim kadarıyla şöyle bir yenilik olacakmış. Sık kullandığımız programlara daha fazla ram ayırıp diğerlerinden kısacakmış. Sanırım böylece aşağı yukarı aynı pil süresiyle daha fazla performans alabileceğiz. Muhakkak arayüzde de değişiklikler olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.