Peki WhatsApp sorunu yaşamamak için uygulamayı nasıl yüklememiz gerekiyor bu WhatsApp sorunu yaşayan insanlar nerede hata yapmış olabilirler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Herkese merhaba, bilgisayardan Gmail’e giriş yaparken telefondaki Gmail ya da YouTube uygulamasına onay bildirimi geliyor. Huawei’de bu bildirimin gelmemesi gibi bir sorun yaşanıyor mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pura serisinde kod geliyor P60 pro da da geliyordu migrog sayesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben mediamarkt tan aldım. Orada çalışan Huawei elemanı kurdu. Ama çok değişik bir şey yaptığını düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen bende aynı korkuyla satın aldım yalan yok. Yardımcı olması için yazayım. Telefonda bulunan MicroG'yi Huaweiapp Gallery üzerinden güncelledim. Sonrada Google ve diğer uygulamalara erişebilmek için Google Play istemcisi olan Aurora Store'u kurdum. Buradan bütün Google uygulamalarını ve Whatsapp'ı indirip sorunsuzca çalıştırdım. Gbox gibi hiç bir şey mevcut değil telefonda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 17 Ekim 2024; 22:18:49 > -
Peki bu önemli uygulamaların güncellemeleri konusunda WhatsApp olur Instagram olur Google uygulamaları olur falan ya da banka uygulamaları olur bunların güncellemeleri konusunda bir sıkıntı yaşanıyor mu geç gelme ya da hiç güncelleme almama gibisinden. Bir de banka uygulamalarını hiç kullanıyor musun güvenlik açığı yaşanma durumu söz konusu olur mu acaba?
Banka uygulamalarını appgalery den yapıyorum sağlam olsun diye geri kalan güncellemeleri aurastoreden yapıyorum en yeni güncellemeler aurara da
-
Gece çekimleri çok iyi çıkmış. Hangi modda çektiniz. Çekim sonrası bir düzenleme yaptınız mı? Pura 70 ultra mı telefonunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz-cekirdegi -- 19 Ekim 2024; 23:24:9 >
Gece modunda uzun pozlama ile çektim evet pura ultra düzenleme yok
Aurora store sadece bir istemci. Yazılımları Google store üzerinden alıyor yani sadece Google storeda olan şeyleri görmemizi sağlıyor başka bir kaynaktan çekmiyor. aynı zamanda açık kaynak kodlu olduğu için güvenlik sorunu oluşacağını sanmıyorum. Banka uygulamalarının hepsi Huawei appgallery üzerinde mevcut arkadaşın dediği gibi oradanda banka uygulamalarını indirebilirsiniz.
Güle güle kullanın. Peki google hesabınızda telefonunuz Huawei pura 70 olarak mı görünüyor yoksa başka cihaz mı görünüyor?
Teşekkür ederim. Cihazda isimsiz olarak gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 20 Ekim 2024; 17:30:38 >
Benim sormak istediğim Google hesabınızdaki cihazların içinde nasıl göründüğüydü, ona bakabilir misiniz?
Android, İsimsiz yazıyor Google hesabımda herhangi bir model belirtmiyor diğer cihazların aksine.
-
Bende redmi k30 pro gözüküyor
Yanıt için teşekkürler. Yani yine önceki cihazlar gibi emülatör üzerinden çalışıyor o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X