Şimdi Ara

Huawei watch gt 4 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
110
Favori
101.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Bu saatin camının safir olup olmaması konusu kesinliğe kavuştu mu acaba? Ona göre bir ekran koruyucu alacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allmylife kullanıcısına yanıt

safir değil. firma safir demiyor.

• Konu çok sakin , samsungda herkes yeni modele cümbür cemaat geçiyor her sene , burası sessiz baya :)

İşletim sistemi ve güncelleme alma avantajı elbet olacak zamanla geçenler çoğalacak.

Ama güncel bir takip yok gözüken.

Gt3 ile benzerlik nekadar dez avantaj bilemedim.Samsung watch 6 konusunda da w4-5 tavsiye ediliyor hala ama aktif.

Dikkatimi çekti. Fiyatı da öle pahalı değil nispeten 6-7 bin dolayları...

Burada soruya bir gün sonra cevap verilir olmuş , sayfayı aktif takip ediyorum , ilginç geldi bana nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 6 Aralık 2023; 0:6:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hell line kullanıcısına yanıt
    Evet ben de eski Watch Active kullanıcısıyım bazen bildirimleri kapatıyordum sıkılıp burası bayağı sessiz. Huawei den yeni özellik güncellemesi de yok.

• Merhaba
    Huawei sitesinden Whatc GT4 almak istiyorum. İndirim kodu bilen varmı? Ai300 süresi Kasım sonu bitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch GT4 ile Watch GT3 Pro arasında kaldım. Her ikisini kullanan birisi düşüncelerini yazabilir mi?

• N11'de n11 satıcısından 200 TL kupon indirimi ile 6.099 TL'ye buldum. 5 taksitli fiyatı. Yeşil renk olanı.
    Alınırmı sizce fiyat nasıl? 6.099 TL 5 taksit.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Evet şuan en ucuz n11 alınır

• Arkadaşlar bu kadranın adını nereden bulabilirim gt2 nin kadranı . Saate yüklemek istiyorum

Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

Bir de klasik kadran önerisi verebilecek var mı ? Saati akıllı saat değil normal saatmiş gibi gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis ekici -- 11 Aralık 2023; 11:14:59 >
  • AOD ekranı bir kaç seçenek veriyordu, şimdi son güncellemeden sonra AOD kadranını değiştiremiyorum .Bilgisi olan var mı? ben de mi böyle?

• GT2 den GT4 e geçtim, ilk fark kordon yumuşaklığı oldu. Mesaj emojilerini de görebilmek iyi. Daha kurcalıyorum, bakalım 2 ye göre çok fark var mı?

• aliens kullanıcısına yanıt
    Hocam şu üstte resimde attığım gt2 kadranının ismini yazabilir misin

• enis ekici kullanıcısına yanıt
    Hocam telegramda bu gruba sorarsanız hemen cevaplayan olur sanırım.
    Huawei watch gt 4 [ANA KONU]

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim

• son güncellemeyi bende yaptım. fakat o güncellemede sorun var bence.

çok kullanılmasa da zaman zaman ihtiyaç olabiliyor.

yukarıdan aşağı çektiğiniz zaman 'telefonu bul' tuşuna bastığınızda 'sağlık uygulamasına bağlı değil' diye saçma bir yazı çıkmaya başladı. yani o tuş artık çalışmıyor. eskiden uygulama kapalı dahi olsa her zaman çalışır, telefondan ses gelirdi.

bu hatayı başka fark eden yada deneyen oldu mu acaba?

• ios kullanıcısı isen zaten bende de çalışmıyordu o özellik uygulama kapalıyken . Ama androidi bilmem.

• arkadaşlar gt4 e netten indirdiğimiz özel kadranları atabilen var mı? Huawei health programının modlu apk sını android cihaza kurdum ama çalışmıyor uygulamalar.

• bu arada arkadaşlar hauwei watch serisinin bazı modellerinde mesajlara cevap verildiğini gördüm klavye ile neden böyle bir saçmalık var gt serisinde yok ki. Huawei böyle saçmalıklar yapmazdı.

• enis ekici kullanıcısına yanıt

merhaba,

evet İos kullanıcıyım ve yukarıda belirttiğim gibi bende her zaman çalışıyordu (telefonumu bul)

hatta 3 yıl kadar gt2pro kullandım. kısa süredir de gt4 kullanıyorum. ilk defa böyle birşey ile karşılaştım. her zaman çalışıyordu ta ki yeni güncellemeyi kurana kadar.

'sağlık uygulamasına bağlı değil' yazısı son derece saçma. zaten telefonu kaybettiğim zaman o uygulamayı nasıl açabilirim ki :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.