|
HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Açıkçası iostaki kişiselleştirme sıkıntısı yüzünden hiç iphone kullanmadım. -
Hocam sanıyorum donanımsal bir problem benimkisi. Sanki jiroskop kafasına göre takılıyor. Servise yolladım bakalım cevaba, geri dönüşlere göre sizleri de bilgilendiririm ancak burada asıl sıkıntı servis. Araştırdıkça pişmanlığım artıyor.
www.google.comOuno Teknik Servis Yorumlar - Google'da Arahttps://www.google.com/search?sca_esv=28f8fab5923385a6&tbm=lcl&q=Ouno%20Teknik%20Servis%20Yorumlar&rflfq=1&num=20&stick=H4sIAAAAAAAAAONgkxK2MDOwMDEwNLA0MjK3BLLMjC02MDK-YpT2L83LVwhJzc7LzFYITi0qyyxWiMwvKs3NSSxaxIpPFgCpN0m8VgAAAA&rldimm=8608401092279840638&hl=tr-TR&sa=X&ved=0CBIQ5foLahcKEwjg7cS3-JCJAxUAAAAAHQAAAAAQBQ&biw=2133&bih=1027&dpr=0.9#lkt=LocalPoiReviews&arid=ChdDSUhNMG9nS0VJQ0FnSURueGJtX3VBRRAB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 15 Ekim 2024; 21:41:50 >
-
çok çabuk ve erken servise vermişsiniz bence, biraz daha bekleyip güncellemeler ile düzelmesini bekleseydiniz keşke -
Evet, doğrudur.
-
Öncelikle geçmiş olsun, servis konusunda paylaşmam gerekli ki Xiaomi Note 7 (128gb) cihazımı sakarlığım yüzünden mutfak tezgahına düşürdüm ve cihaz aniden kapandı ve bir daha açılmadı.
Garanti süresi bitimine henüz birkaç ay kalmışken bende OUNO servis ile pandemi döneminde ilk kez tanıştım, durumu izah etsemde cihazın anakartını ücretsiz olarak sıfır/orjinali ile değiştirdiler ve tahmini 1 saat içinde teslim ettiler.
Ataşehir tarafında kalıyor, binanın tam arkasında ise yine OUNO ya ait Samsung yetkili servisi var zaten. Bilmiyorum, memmun kaldığım için birkaç cihazımı daha götürdüğümde memnun ayrılanlardanım. Bu arada bahsi geçen Xiaomi telefonu halen ikinci telefon olarak kullanıyorum, sonrasında bir sorun yaşamadım.
-
Bizde böyle bir problem yokken, en azından erkenden konu anlaşılır ve karara bağlanır. Tamir edilebileceğini sanmıyorum, en azından iyi bir rapor hazırlanırsa sıcağı sıcağına değişim kararı çıkar.
-
Diğer kullanan arkadaşlardada varmı aynı sıkıntı çünkü gt2 ve gt3 de bu saati kolunu kaldırınca uyandırmak kanser etmişti ve satmıştım gt5 almayı düşünüyorum yine aynıysa almayacam -
@yavuzhan2323 hocam Kanun gereği 1 ayı da geçirmek istemedim. Zaman aleyhe geçiyor.
@AktasarimTr hocam yorumlar çok acaip kötü. İyi yorum da tek tük var fakat Huawei'nin kendi servisi olmaması inanılmaz kötü.
İsteyene dilekçeyi de yayınlarım. Ama dediğim gibi yorumları okudukça depresyona girdim :D
-
Konu açılmışken ben bu özelliği kullanmıyordum şimdi denedim gayet hızlı uyanıyor sıkıntı yok. -
Huawei kasıtlımı yapıyor bu 10 kişi rehber olayını acaba -
Normalde aod ilemi kullanıyordun hocam ? -
Kanun gereği 1 ay değil 6 ay süreniz var. Tüketici kanuna göre: MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir.
-
Yok hocam kapalı kullanıyorum -
Peki bu özelliği kullanmıyordum derken hocam özellik zaten standart değilmi kolunu kaldırınca uyanması lazım anında siz neyden bahsettiniz tam olarak bir video çekip paylaşmanız mümkün mü kolunuzu kaldırarak test etmeniz ? -
Açıp kapatılabilir bir özellik. Ben kapattım bu özelliği sürekli ekran açılmasın diye. Saate bakacağım zaman yan düğmeye basıyorum. -
Zamanla o düğme bozulur hocam ya :) -
Şimdi ben de denedim hocam. Aod açıkken bileği çevirince kesinlikle açmıyor ekranı. Aodu devre dışı bıraktım ve farklı temalar denedim oldu. Muhtemelen sorun yazılımsal. Güncelleme ile düzeltirler yakın zamanda. -
Telefon modeliniz nedir hocam? -
Samsung m21
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X