Şimdi Ara

Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.327
Cevap
227
Favori
381.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    akıllı saatin verdiği haz zevk ve kolaylığı mekanik saat veremez ve bi müddet sonra sıkılıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhan2323

akıllı saatin verdiği haz zevk ve kolaylığı mekanik saat veremez ve bi müddet sonra sıkılıyor insan

Saatlerle ve akıllı saatlerle ilgili ilk defa böyle bir yorum görüyorum. Çok şaşırtıcı. İroni gibi duruyor ama tam emin olamadım. 😀

• Mekanik saatimi asla bu oyuncaklarla değişmezdim, verdiği zevk öylemi :) yanına yaklaşamaz, ne değer olarak nede saat olarak...

• Watch runner kullanıyorum. 1000$ lık mekanik saatim kenarda. Sadece özel toplantı vs gibi bir yere gideceksem onu takıyorum. Evet karizma süper ama saati göstermek dışında bir artısı yok
  • alicavush kullanıcısına yanıt
    Mekanik saat ve akıllı saatlerle ilgili ilk defa böyle bir yorum görüyorum☺️. Çok şaşırtıcı😀. İroni gibi duruyor ama tam emin olamadım. (ama benimki ironiydi, tamamen size katılıyorum alicavush hocam)

Aynen, bende de runner var. Siz de spor yapıyordunuz yanılmıyorsam. Spor yapanlar ve verileri takip için mecbursunuz akıllı saat kullanmaya. Önceden mekanik ya da analog, dijital karışımlı saat kullandığımdan bunlar oyuncak gibi duruyor. Huawei scale 3 tartı aldım yakın zamanda. Program içinde takip ederek kullanıyorum ikisini de. Teknoloji her zaman galip geliyor fakat. Sırf konuşma için bile gerekiyor çoğu zaman.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende aktif olarak spor yapıyorum. Hem ağırlık antrenmanlarımda hemde açık alan koşularımda çok işime yarıyor. Her şeyi geçtim, malum bizim uyku düzenimiz çok önemli, uyku takibi konusunda dahi kullanabiliyor olmak bulunmaz nimet. Önce band 6 aldım, memnun kalınca sürekli tak çıkar yapmamak için ve gelişmiş sensör özellikler vs için runner kullanmaya başladım ama artık batarya eskisi gitmiyor. Üç yıl oldu sonuçta. Umarım Huawei ben bataryayı tamamen bitirmeden yeni bir model çıkarır. Eksiklikleri tabiki var ama yeni çıkacak modelde düzeltileceğini umut ediyorum. Tabi yeni bir model çıkarsa

Ben de elite modelini kullanıyorum.

İlk zamanlar uyku takibi çok iyiydi ama son güncellemelerde bozdu sanırım.

Zira uzandığımda uyumasam bile uyuduğumu sanıyor. Hatta geçen gün uyandım ancak yataktan kalkmadım, uzandım telefona bakıyordum, derin uykuya daldığımı yazmış.

hafif uykuyu ya da rem uykusunu geçtim direk derin uyku diye not etmiş.

Bir de saati aldığımda gelen yazılım açık alanda GPS sinyalini 5-6 saniyede buluyordu. güncellemelerden sonra 35-40 saniyeyi buluyor GPS e bağlanması.

Bisiklet sporu ve yüzme ile ilgilendiğim için (ayrıca lisanslı dalgıcım) açık denizde yüzerken ve bisiklet sürerken gps lazım oluyor.

Acaba bu sorunlar elite modelinde var diğer modellerde yok mu yoksa hepsinde aynı durum var mı bilemedim.

• Ben de gt3 pro var. Son güncellemelerle her şeyiyle mükemmel bir saat çok memnunum. Yalnız bazen uyku bildirimi gibi bazı bildirimler İngilizce gelmeye başladı. Huawei sağlık programı tam anlamıyla fiyasko bence. Özellikle kadran seçimindeki filtreleme son zamanlarda bir tık düzelse de berbat.

• Runner'de, ilk aldığımda gps sinyali daha kısa sürede bulunuyordu. Güncellemelerden sonra azaldı. Batarya da uzun gidiyordu. Şimdi en azından bir haftayı rahat çıkarıyor yine. Pili dikkatli şarj ettiğimden, 20 altına düşmeden, 90 üstüne pek çıkmamaya çalıştığımdan da uzun gitmiş olabilir. Batarya ölürse kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Saatte sorun çıkmadıkça değiştirmem. Bana yetiyor ve memnun kaldım her yönden. Bir kere bisikletten düşmüştüm, sol elim altta kaldı ve saat üstünde gezdim biraz yerde. Ekran koruyucu vardı, kalktığımda taş toprak içindeydi. Dedim kesin mahvoldu, fakat temizledim, ekran koruyucu çıkardım. Çizik dahi yoktu neredeyse, acayip şaşırmıştım. En azından metal kısım çizilir dedim fakat ekran koruyucu dışında çizik yok gibiydi neredeyse. Çok kılcal çizik vardı sanırım metal kısımda.
  • Kordon eskidiğinden, Ali'den şu mıknatıslı, iki renk kordonu aldım. Memnun kaldım. Bisikletten düştüğümde Home yazısının orada zedelenme olmuş az. O zaman kullandığım ekran koruyucu bombeli, yumuşak nano koruyucu idi. Fakat çabuk çiziliyordu. Kol ile düz kırılmaz aldım koruyucu, kenarlar tam oturmuyor.

Aslında değiştirmem diyorum kolay kolay fakat, Runner 2 tarzında cihaz çıkarırsalar sanırım düşünmeden de edemem. Fakat çok fazla özellik gelir, ya da daha keskin veriler hazırlarsa cihaz upgrade yaparım.

Huawei Watch GT3 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 9 Ekim 2024; 14:11:37 >

Hocam tema ismini yazabilir misin?

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

Erk135 ekranda olanın ismi. Kısayollar işe yarıyor. Bir de Erk2HK var, eskiden kullanıyordum. Bence garmin havası katıyorlar. Huawei Watch GT3 [ANA KONU]  Eski casio dijital havasındalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Erk135 ekranda olanın ismi. Kısayollar işe yarıyor. Bir de Erk2HK var, eskiden kullanıyordum. Bence garmin havası katıyorlar. Huawei Watch GT3 [ANA KONU]  Eski casio dijital havasındalar.

Bu temalar markette var mı? Yoksa haricen mi yüklediniz

• swes S kullanıcısına yanıt

Markette mevcut fakat ücretli. Ben aldığımda geçen sene civarları 6 TL civarındaydı. Şu an 10-26 TL civarlarında tasarımları. Arama kısmına Erkan B. yazarak tasarımları görebilirsiniz. Üstteki tasarımlar çıkmadıysa sadece Runner saat ile uyumlu olabilir. Sizdeki saat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 9 Ekim 2024; 21:33:57 >
    Gt 3 pro, iphone ile kullanıyorum
  • swes S kullanıcısına yanıt

Tam bilmemek ile beraber o zaman gt3 ile uyumsuz.

• Kardeşim iyi hoş da İPHONE İLE KULLANIRKEN BU SAATTE BİR SÜRE SONRA BİLDİRİM GELMİYOR. Bunun sebebi ise ios bahse konu huawei watch uygulamasını bir müddet sonra uyku moduna alıyor. Sürekli programı açıp saati tekrar bağlamak gerekiyor sinir bozucu bir durum.

• máwci kullanıcısına yanıt

Vallahi usta hiç o marka telefon kullanmadım ve kullanmam da. Çünkü her yönden, tamamen dışarıya kapalı bir ekolojiye sahip. Kendi uygulamaları, kendi donanımları içinde doğru çalışan bir yapıya sahip. Onun saatini almayı zorunlu kılıyor bir nevi. Fakat a. watch saat android de sorunsuz çalışıyor mu? Yani adamlar kendi tekelini oluşturuyor, ben buna karşıyım.

Ben android telefonda custom rom atıyorum yeri geliyor. İstediğim donanımı bir şekilde bağlayabiliyorum. Kapalı sistemleri pek sevmiyorum açıkçası. Zaten huawei abd den mimli. Iphone ile uyumsuz olması hiç şaşılacak durum değil bence. Ya da iphone ile en uyumlu marka ve model alınacak a. watch dışında alınacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 10 Ekim 2024; 11:48:3 >
  • máwci kullanıcısına yanıt
    Tamamen dediğiniz gibi olmasa da ara sıra bağlantı problemi yaşıyorsunuz. Şarjı uzun gidiyor diye katlanıyoruz işte :)
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.