Şimdi Ara

Huawei Watch Ultimate [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
8
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

yeni bir güncelleme

• Herkese iyi akşamlar.

Normalde bir Apple kullanıcısıyım ama HUAWEI nin ürünleri beni her zaman cezbetmiştir. Şuan da 14 PM ve watch ultra kullanıyorum.

Biraz yenilik veya değişiklik arıyorum diyelim. Bu yüzden Apple Watch ultradan watch GT 5 Pro ya veya ultimate serisine geçmeye değer mi arkadaşlar ? Aranızda Apple Watch ultra kullanıpta böyle bir çılgınlık yapan oldu mu 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 6 Aralık 2024; 15:38:22 >
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    kesinlikle 👍
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    Apple Watch dan mı geçtiniz sizde
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt

Outdoor adamıysan ve saatle çıkıp tek şarj ile 4 günden fazla GPS kayıdı, rota takibi, dalma vs yapacaksan Ultimate, yok ben sağlık konusunda birkaç nefes datası fazla versin horlama durumuma baksın dersen Watch 5 pro. İnan sadece esim yüzünden watch 5 pro Ultimate ile eşit fiyat, yurtdışı da Ultimate, Watch 5 pro nun 2 katı fiyatla satılıyor. Ben mavi metalik olan Ultimate kullanıyorum. Aşırı memnunum ve maşallah diyorum.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Spor da da kullanıyorum. Ama benim için en önemlisi olmazsa olmaz sağlık olayı. Normalde saat takmayı seven birisi değilim ; sırf sağlık takibi yaptığım için kullanıyorum. O yüzden sağlık konusunda en iyi olanı tercih etmek istiyorum.

Normalde D2 modeli var ama henüz gelmedi Türkiye’ye
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Yani hocam kısacası sağlık olmazsa olmaz. En çok bu yüzden geçmeyi düşünüyorum. Watch ultra da sağlık konusunda iyi ama Apple çok alakasız şekilde diğer saatlerin de yapabileceği bazı sağlık özelliklerini sırf yeni saati alınsın diye yeni saatlere veriyorlar.

O yüzden biraz sağlık konusunda doyabileceğim bir şey arıyorum.
  • scalebor90 S kullanıcısına yanıt

Gelecek mi ki

• yukselg Y kullanıcısına yanıt

GT5 serisinde var. En prestijli saatine sırf gt5 serisi satsın diye özellikleri vermemek nasıl bir mantık anlamıyorum. Halbuki bu özellikleri ultimate serisine verse onu alacaktım. Hem yüksek ücret ödeyip hemde daha ucuz saatindeki basit bir yazılımsal özelliği vermemesi kabul edilebilir değil.

• scalebor90 S kullanıcısına yanıt

Gelecek gibi durmuyor. Mediamarkt da çalışıyorum, huawei firmasıyla konuluyoruz ama bir bilgi yok malesef. Bence vermeyecekler

• yukselg Y kullanıcısına yanıt
    yeni çıkan yeşil ultimate de var diye biliyorum klavye
  • Bana göre klevye 10 m yakınımda telefon varken çok işlevselliği olan bir özellik değil benim parmaklarım ekranın yarısını kaplıyor yazı yazmam için toplu iğne kullanmalıyım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.