Şimdi Ara

hukuki uyarı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Yalnız enteresan olmuş.

150 lira taahhüt ile efsane tarifeyi bırakmışsınız. Bari taahhüt bitene kadar bekleyeydiniz, bu mevzuyu bu kadar da abartmanın alemi yok. Allah korusun bina yıkılsa hangi birimiz telefona uzanabileceğiz de yardım isteyeceğiz?

Çok ani bir hareket olmuş.

Alıntıları Göster
    Deprem olduğunda hataydaydım şu an istanbuldayım eşim Turkcell kullanıyor ttelekom hemen çöktü eşimi whatsappdan aradım şükür konuştum bir buçuk yaşında kızım var ellerinizden öper serini duymak için o an milyarlarca lira para verebilirdim 30 lira için sevdiklerimden kopamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:57:45 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ben de hep servis dışı yazdı. Hala kendine gelemedi tam anlamıyla düzgün bir şekilde tek diş çekiyor aldığım hız 1mb upload 0mb bazen 2mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 30 Eylül 2019; 0:47:23 >
    Gnc 6gb diye adı geçiyordu hocam yanlış değilsem. Bakabilirsiniz internetten ondan ayrıca forumda operatörler üzerinden Turkcell alt başlığında bu konu açıldı. Bakın oradan da detaylı bilgileri görebilirsiniz

• Vodafone bayisi sanırım provoke etmeye çalişiyor.

Sen öde kardeş 500 tl cayma bedelini çıkalım bi akıllı sen misin ?

Bak açıkca söyleyim başın fena yanar prim yada para için yapıyorsun belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Ben de hep servis dışı yazdı. Hala kendine gelemedi tam anlamıyla düzgün bir şekilde tek diş çekiyor aldığım hız 1mb upload 0mb bazen 2mb
    Bölgesel olarak sıkıntı var galiba. Metrobuste de bölge bölge hat gidiyordu.Cuma gunünden itibaren internet eskisi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 30 Eylül 2019; 1:4:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masarifane

Gnc 6gb diye adı geçiyordu hocam yanlış değilsem. Bakabilirsiniz internetten ondan ayrıca forumda operatörler üzerinden Turkcell alt başlığında bu konu açıldı. Bakın oradan da detaylı bilgileri görebilirsiniz
    Gnc ise bize gelmez TC bulma imkanım yok.

• Salı günü kurtulmuş olacağım, cayma bedelini verip geçtim herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki inanmazsınız, depremden tam 2-3 saat önce yeni taahhüt yaptım 12 aylık. Bakın bu dramdır.
  • Arkadaşlar Türk Telekomu yan hat olarak işyerinde kullanıyordum, ana hattım Turkcell..yalnız bir şey dikkatimi çekti Türk telekom neredeyse akşama kadar kapalıydı, Turkcellde belli saat aralığında sıkıntılıydı.

Evet Türk telekom çuvalladı fakat Turkcell ve diğer hatlarda sıkıntı yarattı, bence bu tepki hepsine verilmeli...

• Gece 30gb paketim var.Verdikleri 5 gb'tan eksiliyor şu an.Nasıl bir şerefsizsiniz siz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderx06 -- 30 Eylül 2019; 1:19:24 >
  • Banka telekomun batmasını sağlayacak herşeyi desteklerim. Ülkemizin iletişim kalitesini düşüren ne yaptığı belli olmayan bu kanserli şirketten biran evvel kurtulmamız gerekiyor. Bankalar bile ellerinde patlayacağını anladıkları gibi satışa çıkarmışlardı ama deprem olaylarından sonra zararına satmak istemeyeceklerdir. Şimdi kullanıcılarını tam olarak sömürecekler zarar etmemek için.

Lifecell hoşgeldin 5 gb var hocam 34 liraya 2 gbde hediyesi var ayrıyeten.

• quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Gece 30gb paketim var.Verdikleri 5 gb'tan eksiliyor şu an.Nasıl bir şerefsizsiniz siz ya?
    Neden verdikleri 5gb dan gitmesi kötü mü?

• Vodafone normal zamanda çekmiyor ki.Vodafone a geçenler 2 güne geri doner ttye. Turkcelkl desen fiyatlar 2 katı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Eylül 2019; 1:39:32 >
    30Gb sadece 00:00 ile 06:00 arasında kullanılabiliyor.

Vodafone geç hocam bugün taşıdım hattı saçma ama güzel diye bir paket var ona geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Lifecell hoşgeldin 5 gb var hocam 34 liraya 2 gbde hediyesi var ayrıyeten.
    life cell filan alt yapisi farkiymis internet hizi dusukmus bunlari da biliyomusunuz

• bende yarın gidip türkcelle geri dönücem Türktelekom internet kalitesi milattan kalmış arama kullanmıyorum zaten pek 2 3 mbs internet geliyor zor bela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Vodafone geç hocam bugün taşıdım hattı saçma ama güzel diye bir paket var ona geçtim.
    Bakmam lazım..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.