Şimdi Ara

hukuki uyarı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murderx06

30Gb sadece 00:00 ile 06:00 arasında kullanılabiliyor.
    Hmm gece olunca değişir diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer taahhütle birlikte bir cihaz almadiysan numaranı taşıyabilirsin

3-4 günlük taahhütun doğru düzgün bir cezası olmaz.

50 liralık taahhütlü paketin taahhütsuz fiyatı 100 lira olsa 4 gün için odeyecegin fatura 8 lira iken taahhütu bozduğun için 15 lira ödersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 30 Eylül 2019; 3:44:32 >
  • Kahvaltıyı pc başında yapıp haberlere bakayım bi yandan dedim, modemde 4 ışıkta yanıyor ama net yok şuan bende de. Mecbur telefonu bağladım pc'ye.

Sabah sabah güne gergin başlattılar, şimdi arayıp iyice sinirlerimi bozacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Belki inanmazsınız, depremden tam 2-3 saat önce yeni taahhüt yaptım 12 aylık. Bakın bu dramdır.
    İlk ay taahhüt bozmanın cezası yok diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce vodafone dan turkcell e geçtim
    yshu yayla ya çıkıyorum dağa bayıra çıkıyorum çekmiyor interneti bırak alo diyemiyoruz
    bedava olsa da ne vodafone ne tt ye geçmem
    5 gb internete 40 tl veriyorum çekmedi olmadı yüklemedi derdi yok
  • Sağlam çomarlar var yalnız konuda ama yazmayacam, telekom bu ülkenin firmasıymış he canım he

• Hele bir yorum var aman ALLAH'IM..

Gidin diğerlerinede fiyatlar dahada ucuzlasın falan diyor adam.

Böyle kafada olunca firmalar tabi bi b.k yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Ya kardeşim hiçbir tepki vermeyelim mi? Arkadaşım Vodafone kullanıyor sesli arama gitti ama internet sağlamdı Whatsapp falan aracılığıyla görüşüyordu. Ben Türk Telekom kullanıyordum ne sesli arama ne internet hiçbir şey yoktu. Gece 02:00 de kendine gelebildi hat. Kim daha az zarar görmüşse ona geçiyoruz işte bir tane bile yetkili kurum açıklama yapmadı. Saçma haraketler diyorsun da tepkisiz kalmak daha saçma emin ol. Sesini çıkarmayan toplumu her önüne gelen tokatlar geçer
    Ben ses cikmasin demiyorum. Cikmalidir. Lakin seklimiz yanlis

• Perşembe günü saat 15 de Türk Telekom hattım kesildi
    Cuma günü sabah 8 e kadar şebeke gelmedi
    şu an ise arama sorunsuz yapılıyor 4G full çekmesine rağmen önceden aynı konumda 40 megabit hız alıyordum şu an 5 i zor görüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan 3 operatörün aynı anda kullanım kapasitesi 20 milyonmuş. 118 milyon abone deprem anında 160 milyon etkisi yapmış. Kapasiteyi 6 aya 175 milyona çıkaracaklarmış. Kim ne kadar kapasiteye sahip olacak paylaşım yapmışlar.
  • Bu sabah itibariyle vodafone hattım kullanıma açıldı.. TT mi bir daha asla !!

• En azından 10 senedir ttnet en yuksek internet paketini kullaniyorum, gecen gun yine aradılar iste tam limitsiz 140 lira olacak su an kampanya diye 115 veriyorsunuz taahhüt yapalim mi? Yok dedim taahhut icin artik 1gbps ye 500mbps uploadi 150 liraya vereceksiniz ki geçeyim. Sene olmus 2019 siz hala 5mbit upload falan hayirdir geçmiyorum dedim bitsin ve güle güle. Taahhutsuz turkcell supeeboxa falan geçeceğim upload vs yuksekse. Ttnet = T.T net. Her konuda herkes tavrini koysa birşeyler duzelir belki

• Vodafone da dünyanın her yerinde iyi hizmet verir ama Türkiye’de neden adam akıllı yatırım yapmaz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Var ya ne şanslısın sorgusuz sualsiz direk cennete. Maşallah.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler darısı başına inşallah :))
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    İzin vermiyorlar yoksa Turkcell ne kazanacak.

• ARC118i A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben Hatay'da yaşıyorum depremden 48 saat sonra bile hat yoktu türktelekom da ilk saatler hepsi gitti. Turkcelli arkadaş kardeşini araya bilmişti ilk saatlerde vodafone gidip geliyordu ama türktelekom 48 saat boyunca hizmet veremedi
  • En güzeli yanınıza bir düdük alın

• Türk Telekom için çanlar çalıyor. İnternetten zaten milleti soydular . Yetmedi birde araplar dolandırdı.

Turkcell kullanıyorum kafam rahat. Dergilik Fizy her şey yeterli. İnterneti hiç kesilmiyor.

• Ben Thuraya aldım

• Ben Bursa merkezde yaşıyorum. Bursa' da da deprem 5,8 şiddetinde hissedildi. Ama nedense televizyonlar Bursa' dan hiç bahsetmedi. Bende Türk Telekom hat kullanıyorum. Depremden sonra telefonun internetini 10 - 15 dakika kullandım. Ama sonra gitti. Kimseyi arayamadım. İnternette gitti. Mesaja bakmadım. Dün 5 gb hediye geldi, depremde çalışmadığı için, özür dilemişler. Bir 5 gb daha hediye geleceği yazılı. Benim telefon Huawei . Çift hatlı. Ama faturasız hat. Diğer hat: Pttcell. Oda Türktelekom' un. Şimdi onu bir araştırma yapıp, Türkcell ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ama önce bir araştırma yapmam lazım. Depremde Türkcell çalıştı mı ? Bilmiyoruz. Yalnız Telekom' un 2 farklı affedilmez hatasını geçmişte gördüm. 2008 temmuzda evleniyordum, nikahım kıyılacaktı. Telekom' un kampanyası vardı: " Evlenecek olanlara, evinde sabit telefon kullananlara; Telekom' dan telsiz telefon hediye " , diye televizyonlarda bangır bangır bağırıyorlardı, reklam yapıyorlardı. Çünkü o zamanlar Telekom' un cep telefonu hattı olayı yoktu. Bu reklam üzerine bizde Telekom' dan hediye dedikleri için; 1 telsiz telefon aldık. Eşimin sabit hat telefonu vardı. Bir ay sonra fatura geldi. Telefon görüşme ücretinin yanında hediye ettikleri, telsiz telefonun parası olarak 100-TL istemişlerdi. Şunu söyleyeyim 2008 temmuzda çeyrek altın fiyatı 60-TL idi. Şimdi 434-TL . Yani enflasyona göre kaç kat artmış çeyrek altın ? 7,5 kat. Yani bende Telekom' un aldığı: 100-TL şuanda 750-TL değerinde. Haram zıkkım olsun. Asla helal etmiyorum. Bizi kandırdılar. Diğer ikinci hataları ise: Sokaktan fiber internet geçmediği için mecburen Türk Telekom evdeki modeme aldık. Sürekli bağlantı sorunu yaşıyoruz. Evet bende senin gibi ucuz diye Telekom hat aldım. Ama Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde babamın ameliyat olduğu gün: Hastanenin bazı noktalarında her iki hattın interneti de çekmiyordu, çalışmıyordu. ( her ikisi de Türk Telekom, çünkü Pttcell Telekom' a ait . ). Evet bende senin gibi düşünüyorum kardeşim. En kısa zamanda, biraz pahalı da olsa, çeken bir operatöre geçeceğim inşaAllah. Yazdıklarımı başka yerde alıntılayabilirsin. Sonuç olarak hepsi gerçek. Özellikle Telekom' un 2008 deki Genel Müdürü'nden şikayetçiyim. İnsanları kandırdılar. Alt yapı yetersiz. Vesaire vesaire....

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.