Şimdi Ara

hukuki uyarı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT geçen gün herkese beleş 5gb gönderdi sırf gidenlerin biraz olsun önünü alabilmek için.
  • 20 yıldan fazladır Turkcell kullanıyorum. Defalarca TT'a geçmeyi düşündüm (Prime ayrıcalıkları Platinum'dan daha kullanışlı geliyordu) ve daha ucuz çok da fark olmaz diyordum. Son anda Turkcell'de kalmaya karar vermiştim.

Babamın hattını ise TT'a taşımıştık.

Annem rahatsız olduğu için evden çıkamıyor ve babam da dışarıdaydı. Saatler sonra babam bize başka birinin telefonundan ulaşabildi.

Kısa bir süre sonra Turkcell hattımdan hem eve hem de whatsapp aramaları ile başkalarına ulaşabilirken babama ulaşamadım. Hem benim hem de annemin aklı çıktı.

Turkcell harika mı? Tabii ki hepsi fiyasko bence ancak kötünün iyisi olarak hattı tekrar Turkcell'e taşıdık. Bu saatten sonra da kolay kolay TT'ye geçmem. İndirimlerini de GB'larını da alsınlar başlarına çalsınlar.

Hiçbir şey sevdiklerimden ve onların meraklanmalarından önemli değil.

(Bu arada Turkcell de çok övündüğü afet drone'larına kıyamadı sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universia -- 30 Eylül 2019; 11:34:18 >

• Bana 19 TL ye 3 gb internetli faturasız tarifesi olan operatör varsa söyleyin geçeyim

türk telekom faturasız coşturan tarife 19 TL her yöne 500 dakika, 3 gb internet, 1000 sms

(30 tl üzeri yüklemeye aylık ek 1 gb veriyor()

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Eğer taahhütle birlikte bir cihaz almadiysan numaranı taşıyabilirsin

3-4 günlük taahhütun doğru düzgün bir cezası olmaz.

50 liralık taahhütlü paketin taahhütsuz fiyatı 100 lira olsa 4 gün için odeyecegin fatura 8 lira iken taahhütu bozduğun için 15 lira ödersin.
    Numaramı 1,5 ay önce Turkcell'den TT'ye taşıdım. Şimdi tekrar başka bir operatöre numaramı taşısam farklı bir ücret çıkar mı ? Numara taşımanın sınırları var mı senede 1 kere yapılabilir vs. gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 30 Eylül 2019; 11:45:48 >
  • zopheal kullanıcısına yanıt

26 yaşında büyük iseniz, 26 yaşından küçük herhangi birinin T.C'si ve doğum tarihi ile kayıt yapıyorlar.

• Birisi de çıksın da 5.8 lik depremin asıl sebebi TT desin ve bizde rahatlayalım.
    Şu konudan önce nefret ederdim TT den, şimdi milletin inadına sempati oluşmaya başladı.
    Aynı gün yalovada bizim evde de TT harici hatlar battı. Sadece tt ile iletişime geçebildik.
    Firmaların alt yapısı yeterli mi değil elbette. Ama sadece birisine fatuaa kesmek de vicdansızlık olur kardeşim.
    O reklamı yapılan dronecell ler bu günlerde ortada olmayacaksa, gitsin çürüsün be kardeşim.

• ne edebiyat yaptınız arkadaş ya gören der ki evlerinde herkesin ilk yardım çantaları hazır, eşyalar duvara sabitlenmiş vs de bir tek geriye telefonla arama yapma kalmış da yok efendim telefonu çekmediği için yardım isteyememiş vs vs

kardeşim nerde senin ilk yardım çantan nerde ilk yardım çantanın içindeki düdük nerde ilk yardım çantanın içindeki fener nerde ilk yardım çantanın içindeki telsiz

belki ben Türkcell kullanıyorum o gece telefonda pubg oynadım şarjım bitti yattım ne önemi kaldı kullandığım operatörün yada enkaz altında kaldım telefon kırıldı ne önemi kaldı kullandığım operatörün

tamam ben operatörler haklı demiyorum ama herşey tamammış da geriye bir operatör kalmış gibi büyütmeyin daha toplanma alanı yok

99 depreminde herkesin cebinde telefon mu vardı ölenlerin çoğu zaten telefonunun olmamasından kaynaklı öldüler

• TT 10 gb vermiş, deprem de yaşanan kesintiden dolayı.
    Hattımı taşımayı düşünüyorum.Taş 26 nın altında olsa çok güzel paketler var ama değil.
    Evde Turkcell çekmiuor, vodafone çekmiyor.
    TT full çekiyor. Hatta şu ana kadar en iyi çeken hat diyebilirim.
    Çok kararsızım. Sonuçta büyük depremde hiç bir operatörün sağlam kalacağını düşünmüyorum. Aptallar Ankara gibi yer dururken deprem üssü İstanbula istasyon kurmak nedir ya

• Bu şekilde numara taşıma tarifelerinden faydalanmak isteyen abonelrr oluyor. Turkcell den kısa süreli başka bir gsm e geçip geri dönüyorlar. Bunu engellemek için belki bir süre vardır.

Ama Vodafone a geçersin.musteri hizmetleri bilgi verir

• Adam diyor ki TT gibi Rezil bir kurumdan Daha Rezil ve üstüne de dolandırıcı bir şirket olan Turkcell'e geçelim, şaka mısınız trol mü yoksa turkcell elemanı mısınız siz.

Turk Telekom çöktü okey peki;

Depremde Turkcell'in data hattı dışındaki hizmeti çalıştı mı ? Hayır
    Neden geçiyoruz o zaman ? Çünkü eeeeee

Vodafone çöktü mü? Hayır
    Neden ona geçmiyoruz? Çünkü eeeeee
  • Yanlış anlamayında, zaten bir insan neden Turkcell haricinde bir hat kullanır ki ? Vodafone ve TT de bulupda Turkcell de bulamadığın şey nedir?
  • maxalanya kullanıcısına yanıt
    sakin ol hero.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

sakin ol hero.
    Hoşgeldin Turkcell personeli...
  • maxalanya kullanıcısına yanıt
    Hoşbulduk.

Bayiide işler tıkırındadır umarım. Allah bol kazanç versin.

• Vodafone çökmedi diye biliyorum

Turkcell'e geçirmez. Fiyatları her türlü kazık.

Ben Red 15 tarifesindeyim. Instagram, Whatsapp, Spotify kullanımı sınırsız. Ayda 65 lira hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Universia

20 yıldan fazladır Turkcell kullanıyorum. Defalarca TT'a geçmeyi düşündüm (Prime ayrıcalıkları Platinum'dan daha kullanışlı geliyordu) ve daha ucuz çok da fark olmaz diyordum. Son anda Turkcell'de kalmaya karar vermiştim.

Babamın hattını ise TT'a taşımıştık.

Annem rahatsız olduğu için evden çıkamıyor ve babam da dışarıdaydı. Saatler sonra babam bize başka birinin telefonundan ulaşabildi.

Kısa bir süre sonra Turkcell hattımdan hem eve hem de whatsapp aramaları ile başkalarına ulaşabilirken babama ulaşamadım. Hem benim hem de annemin aklı çıktı.

Turkcell harika mı? Tabii ki hepsi fiyasko bence ancak kötünün iyisi olarak hattı tekrar Turkcell'e taşıdık. Bu saatten sonra da kolay kolay TT'ye geçmem. İndirimlerini de GB'larını da alsınlar başlarına çalsınlar.

Hiçbir şey sevdiklerimden ve onların meraklanmalarından önemli değil.

(Bu arada Turkcell de çok övündüğü afet drone'larına kıyamadı sanırım)
    Main serverlar çöktükten sonra dronecell mronecell hikaye hocam o araçların amacı sinyal gitmeyen yerlere sinyaş ulaştırmak. Ana makina çökünce cihaz sinyal ulaştırsa kaç yazar

• 3 operatörde rezildi gerçekten. İçlerinde kötünün iyisi turkcell ve Vodafone oldu diyebilirim fakat şöylede bir şey var. 10 katlı binada 8. katta oturuyorum. Allah korusun o çökme anında yanımda Turkcell hatlı telefonum olsa onu o kargaşa ve gürültüde bulabilecek miyim ki? Bulsam kol bacak yerinde olucak mı ki? Tek operatöre tepki göstermek kesinlikle doğru değil. 3 operatöründe çatır çatır bu duruma hazırlıklı olmaları lazım. Allahtan 3G-LTE şebekeleri çalışıyorduda whatsapp üzerinden haberleştik.
  • Boş konu boş. Turkcell de çalışmıyordu. Vodafone yok. Vodafone mu çalıştı??? Vodafone mu geçeceğim ben de Turkcell den??? Nereye hangi operatöre tasiniliyor???

• Petegrus kullanıcısına yanıt
    İnternet,dakika,sms Turkcell mükemmel ötesi çekiyor diye bir durum yok. Bölge bölge değişiyor. Ama %90 çekim kalitesi daha iyi ona sözüm yok. Mesela bizim köyde Turkcell çekmiyorken TT ve Vodafone LTE çekiyor Turkcell o paketlere azıcık GB eklese kaybettiği müşterilerinin çoğunu tekrardan kazanır ama yapmıyorlar işte.
  • Bende hat yine gitti sorun yaşayan var mı şuanda

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.