Şimdi Ara

hukuki uyarı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
3
Favori
59.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
291 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

1. Sırf çekmediği için dahi taahhüt iptal etme hakkınız var. Sonuçta 1 gün boyunca kullanamadınız.
    2. Göçük altında kalsanızda telefonun çekeceğini sanmam. 5 kat tabliye altında telefon çekme ihtimali çok düşük.
    3. Bu saatten sonra kısa vadede İstanbul'da deprem falan olmaz. Belki 10 sene içinde adapazarı yada Sakarya'da deprem olabilir ama İstanbul için deprem rafa kalkmıştır ...
    4. Türk telekomdan Turkcell e geçeceğinize adam gibi binalarda oturun... Yok böyle mantık binanın yıkılmasını engelleyeceğine altından çıkmayı düşünüyor mantığı kes...

7.6 deprem olsun 1dk sürsün İstanbul'da ki binaların yarısı yerle bir olur.. taş taş üstünde kalmaz...
    Madde madde yazınca doğru yazılmış olunmuyor malesef ki.

Göçük altında kaldıktan sonra kullanmak için değil iyi veya kötü binalarda oturduğumuzdan değil. Yakınımızı böyle ufak çaplı bir deprmede bile arayamamak sorun. Kaldı ki iyi binada otursakda yakınlarımız başka biryerde çalışıyor olabilir.

Madde 3 gerçekten komikmiş. İstanbul'u büyük çapda etkileyen depremlere istanbul depremi deniyor zaten ve gittikçe yakınlaştı bu deprem riski. Fay hattı istanbulun dibinden geçerken istanbulda bu saatten sonra olmaz demek komik.Sizde bilgisi olmadan enerji boşalımı diyenlerden değilsinizdir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 29 Eylül 2019; 21:55:30 >

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda yazdım okursan ... Jeofizik mühendisiyim bu konunun hem dersini hem bitirme ödevini aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi mi aklınıza geldi usta turkcelle geçin kafanız rahat olsun ne demişler ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Televizyona sizden çok daha bilgili proflar bile ne zaman olur? Risk var mı? sorularına tepki verip her an olabilir ne zaman olacağını bilemeyiz diyebiliyorken sizin Jeofizik mühendisi olarak yakın zamanda olmaz demeniz Profların sözlerini çürütüyor demekki.
  • Ben bu işi yıllar yıllar önce yapmıştım. İnternetin çok ama çok lazım olduğu bir anda panikle tarayıcıda bir şeyler aramaya çalışırken FULL çekiyor ve internet gösteriyor olmasına rağmen hiç bir siteye girememiştim. Daha önce de bir kaç sefer başıma gelmişti ama belki telefondandır belki geçicidir falan diye geçiştirmiştim. Telefon da değiştikten sonra o acil durumda da çekmeyince "isterse 10GB fazladan versin, bağlanıp kullanamadıktan sonra ne anlamı var" diyerek bir bardak kahve fiyatı farkla Turkcell'e geçmiştim.
    Turkcell de yeri geldiğinde çok güzel düdüklediği oldu tabii ama en azından bir çok yerden hep sorunsuz çekti ve çekiyorken hep internet erişimini sağladı.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    TT'nin canı cehenneme, asıl dediğim Turkcell'i çok övüyorsunuz.
    Tüm operatörlerin şerefsiz olduğunu unutuyorsunuz, acil durumda 12 saat kapalı kalan puştları bırakırsak ilk 5 dakika çalışmaması bile sıkıntı.

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Düşünsene profsun ve sadece deprem zamanı seni TV ye çağırıyorlar sen çıksan ne anlatırsın?

Çıkıyorlar TV ye ve yaptıkları laf kalabalığı...

Bu deprem Van depreminin enerji boşalımıdır. 10 sene önceye dayanır. Geçen sene Çanakkale civarında olan depremde işareti idi...

Biraz birşeyler araştırmak istiyorsan deprem kataloglarını aç incele hangi depremden sonra hangi deprem olmuş ... Ne dediğimi ve neden yakın zamanda İstanbul'da bir daha deprem olmayacağını anlarsın...

• 2 Türk Telekom hattımın birisini bugün Vodafone taşıdım. Diğerini de hafta içi taşıyacağım Rezilliğe tahammülüm yok hiçbir yetkili bu yaşanan olayın hesabını sormadı dile bile getirmediler. Bir vatandaş olarak vereceğim en güzel tepki bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 29 Eylül 2019; 22:13:4 >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Tüm operatörler tabi öyle ama kötünün iyisi olarak adlandırabildiğim Turkcell.

Aktif olarak Turkcell kullanıyorum iki cihazda. 3 operatörden 2şer hatta sahip biri niye bunu yapar? 2 cihazda iki farklı operatör kullanılır dimi? Ama yok. Çünki diğerleri tatmin etmiyor, Turkcell'den aldığımı onlarda alamıyorum.

Ha kuru kuruyada "ne gerek var o kadar para vermeye" demiyorum, şusu iyi busu iyi diyorum, yani bir kullanıcı yorumu yapıyorum. İsteyen kaale alır istemeyen almaz arkadaşım. Ama buradaki tavsiyeler genel olarak fiyat bazlı yapıldığı için benim yorumlarım göze batar, Turkcell'i övmüş gibi görünürüm.

Beni bilen bilir, her zaman derim. Keşke Vodafone'un hızları buralarda iyi olsada tadını çıkarsam.

Bu deprem zamanından beridir de sadece 1 kez Vodafone taktım kullandım ve ona göre yorum yaptım. O günden beri veya bu kadar uzun süre kullanamam. Hep canlı yayın, tv, film, video izleyen biriyim ve Vodafone'dan aldığım hızlarla bunlar yapılmıyor. Vodafone ile tek bağım her ayın 10'unda faturayı ödeyip geçmek.

Herneyse uzatmaya gerek yok, sana tavsiyem burada ki 3 5 trolün bana saldırmasına bakma. Ben hep gerçekleri söylediğim için zorlarına gider.

• Kaç gündür bir bitmedi şu Turkcell fanboyları. Deprem olduğu gün benim Türk Telekom hattım çalışıyor diye ekran görüntüsünü koyduğumda muhaliflikten gözü dönmüş ruh hastaları demediğini bırakmadı. Zibidinin biri para alıyor diye hakaret bile etti. Gerçi bugün o zibidiye cevabını verdim. Şimdide yine bir Türk Telekom'u karalama kampanyası başlamış. DonanımHaber'in acil bunu düzeltmesi lazım. Konulara bir bakın. Aktif üye sayılarına bir bakın. Neydin ne oldun be DH. Eskiden uzayan giden aktif üye sayısı şimdi tek tek sayılacak düzeyde. Sevdiğim bir platformdu ama artık şikayetlerle bile ilgilenilmiyor. Yazık...
  • Saatlerce hizmet veremedi millet övsün mü burada ne bekliyorsunuz

• Adam konuyu 2 gün önce açmış. Şikayet edeceğiz, çıkan mesaj şu: Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok. Gerek yok değil ilgilenen yok olmalı. Yöneticiler tatile falan gitti diyeceğim ama buradalar ve onlarda Turkcell'i ufaktan övüyorlar. Komedi...
  • Bir önceki mesajın saçmalık ötesi, hele ki Turkcell fanboy lafın beni benden aldı.

Şu SS sana yeter.

hukuki uyarı

Savunduğun operatörün o zaman ki hâli. Gerçi ne önemi var, sende sorun yokmuş.

Bunca millet verip veriştiriyor, sanki yalan söylüyorlar. Tek başına kalkıp savunuyorsun, demekki şanslıymışsın. Ama gerçekten şanslıymışsın..

Kabul et büyük bir fail yaşandı.

• Burada hakli isyan var gibi geldi bana. Millet ttnin kalitesini anladi. Cökdü gitti. Birde altyapiyi yebiliyorduk iyilesdiriyorduk gitti filan demisler.

• Bende aynı düşüncedeyim. Yaklaşık 1.5yıl taahhüdüm var şuan. Mesajla sorguladığımda resimdeki gibi 44 TL gibi komik bir cayma bedeli yazıyor. Nedir işin aslı bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRoya06 -- 29 Eylül 2019; 22:34:15 >
  • Yorumları okuyorum da Turkcell en ucuz paketini 75 yapacaktır yapmalıdır da böyle akın akın gelen varsa geçirebildigi kadar geçirsin. Nasıl olsa tek başına kaldığının farkında indirim falan beklemesin kimse sözleşmesi bitenleri büyük sürprizler bekliyor.

• Olumsuz belirtiliyor diye karalama yapiliyor demisin. Bu kadar dandikse tabii bu konu acilir duzgun olaydi acilmayaydi

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen hasta falan mısın? Hala savunduğun yazıyorsun ya. Ben sadece ben de çalıştı diye birkaç tane mesaj attım ve ekran görüntüsünü ekledim. Bu mu savunmak? Sen tutup burada Turkcell'i övüyorsun, ben Türk Telekom'u karalama kampanyası var yazıyorum. İçeriğini geçtim, konunun başlığını okudun mu sen? Ya da açılan onlarca saçma sapan konuya baktın mı? İşiniz gücünüz laf çarpıtmak. Şimdi Turkcell'e giden paralar konusunda ağzımı açtırmayın benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bir önceki mesajın saçmalık ötesi, hele ki Turkcell fanboy lafın beni benden aldı.

Şu SS sana yeter.

Savunduğun operatörün o zaman ki hâli. Gerçi ne önemi var, sende sorun yokmuş.

Bunca millet verip veriştiriyor, sanki yalan söylüyorlar. Tek başına kalkıp savunuyorsun, demekki şanslıymışsın. Ama gerçekten şanslıymışsın..

Kabul et büyük bir fail yaşandı.
    Depremin olduğu dk Telekomlu hattında yine Telekomlu hattı olan eşimle konuşuyordum ve takı saat 3ten sonra ufak kesilme internette yavaşlama oldu ama internet kendini toplardı takı saat 6dan gece 11 e kadar ne arama ne sms işlemedi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.