Şimdi Ara

'Hürriyet''in logosu değiştirildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hürriyet'in bugün itibariyle sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan isim logosu değiştirildi.

https://www.hurriyet.com.tr/

Böylelikle atatürk silüeti resmi ve "türkiye türklerindir" sözü kaldırılmış oldu .

hoş ya ben "H" yerine ampul sembolü falan koymalarını beklerdim.

eski logo

"Hürriyet"'in logosu değiştirildi.

yeni logo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Şubat 2020; 17:16:5 >

• Atatürk ve türk bayrağı fazla gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylelikle atatürk silüeti resmi ve "türkiye türklerindir" sözü kaldırılmış oldu . "türkiye türklerindir" faşizm içeriyordu dimi bunlara göre. ondandır herhalde

hoş ya ben "H" yerine ampul sembolü falan koymalarını beklerdim.
  • HASTANE
  • Şu daha iyi olurdu bence:

• hahsim
  • Bu tuvalet kağıtından hallice olan gazateyi takip eden mi kaldı ?
  • Cuk oturmuş. Okuyan Hastanelik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni logo GTA serisindeki Hastane gibi olmuş hospital

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni logolarından Ataürk ve şanlı bayrağımızı kaldırmaları İsabet olmuş.

Helikopter pistini andıran yeni logolarıyla mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 11 Şubat 2020; 17:52:13 >
  • Bunun neresi logo yahu bildiğin dümdüz baş harfini koymuş.
  • daha apolitik dizayn, dünyaya uyum sağlamış, bazen gericimisiniz ilericimisiniz karıştırıyorum zaten ,dünyada hangi basın? kurucusunu ve lafını en başa koyup yayın yapıyor 7/24...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Şubat 2020; 18:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

daha apolitik dizayn, dünyaya uyum sağlamış, bazen gericimisiniz ilericimisiniz karıştırıyorum zaten ,dünyada hangi basın? kurucusunu ve lafını en başa koyup yayın yapıyor 7/24...
    yandaş bi gazete olmasa bu dediklerin belki düşünülebilirdi..bırak bu ağızları apolitik falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 11 Şubat 2020; 19:4:46 >

• Dunyada tum dizayn sistemi basitlesme yoluna gidiyor. Daha global ve guzel olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

yandaş bi gazete olmasa bu dediklerin belki düşünülebilirdi..bırak bu ağızları apolitik falan

Alıntıları Göster
    Atatürke düşmanlık yapmışlar diyon yani çağa uyum sağlayarak ,sözcüde bile bir Atatürkün gözü kaldı artık dünyada kurcu liderli web haber sitesi yok artık kabullenseniz iyi olur...oraya kanuniyide fatihide koysa saçma derdim bu arada,ha milli bayramlarda tabiki koyulsun koymayanı eleştiririm zaten..

• Yahu ben Hürriyet gazetesinin logosunu bile unutmuştum.Günümüzde gazete okuyan kalmadı ki.Zaten muhalif isimler bu alternatif tuvalet kağıtlarını almıyor.İstanbul ve Ankara elden gidince birçoğunun da kepenk kapattığını gördük.Yakında bu paçavra da parasızlıktan kapatılır.Malum hitap ettiği kesim bir kere bile eline gazete ve kitap almayan kesim.Onlar alıp okumayacağına göre kendi kendilerine tatmin olsunlar.
  • bu hastane sembolü değil mi
  • Yanlış hareket ama Sezgin Tanrıkulu bunu beğenmiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.