Şimdi Ara

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
1
Favori
88.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su resimleri tek mesajda veremiyo musunuz acaba?? Post kasmak mi yoksa amac??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarda os 7 den resimler

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch

• Ikiser ikiser koyma, teker teker koy bari ;)

@budurmus Bunlarda son resimlerdi zaten. Hiç sallamıyım yeni olduğum için bilmiyorum :) Öyle bir amacım olsaydı zaten teker teker atardım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Surpass

Tasarım olarak önceki telefonlarından pek de farklı olmamasına karşın özellik olarak birazcık gelişme var. Fakat ben tasarım şekillerini değiştirmelerinden yanayım.

aynen dostum katılıyorum bu duruma tasarım olarak bende degısık bısey beklerdım gercı blackberry tarzı hep boyleydı demekkı boyle gıdecek degıstırmeyı dusunmuyorlar amma donanım olarak kalıtelı bısey olacagı kesın html 5 demısken yukarda evet flash yok ama acaba olabılırdı sorusu kafama takıldı bıde bundada dıger telefonlar gıbı wıfı ıle ınternete gırmek gıbı problem yasayacaz bıs almak bunlarda gerekecek kanatındeyım
  • bb yi hiç iç açıcı görmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

bu blackberryler sarı ırk gibi birbirinden ayırması zor oluyo çünkü hepsi birbirine benziyo

aynen öyle hocam ya
  • Klasik tasarımı devam ediyor ama adamların tarzı bu yapacak birşey yok. Bana göre dokunmatik ve tuş takımı ikilisi pek mantıklı değil. Görebilirsek çıktığını gider mağazalarda inceleriz.
  • ben iphone kullanıyorum ve mesajlasmalarımı dışarıdan bir program ile ogreniyorlar suan..blackberry lerde bunu yapamıyorlarmıs doğrumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben iphone kullanıyorum ve mesajlasmalarımı dışarıdan bir program ile ogreniyorlar suan..blackberry lerde bunu yapamıyorlarmıs doğrumu acaba?

ben de duymuştum aynı şeyi arama konusunda, bb leri dinleyemiyolarmış diye. sen nerden çıkardın yazdığın mesajların okunduğunu?
    Bu arada fiyat tahmininde bulunur musunuz arkadaşlar 3. çeyreğin yarısındayız hala bi hareket yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktpl

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben iphone kullanıyorum ve mesajlasmalarımı dışarıdan bir program ile ogreniyorlar suan..blackberry lerde bunu yapamıyorlarmıs doğrumu acaba?

ben de duymuştum aynı şeyi arama konusunda, bb leri dinleyemiyolarmış diye. sen nerden çıkardın yazdığın mesajların okunduğunu?
    Bu arada fiyat tahmininde bulunur musunuz arkadaşlar 3. çeyreğin yarısındayız hala bi hareket yok :S

1,500,1-600 Civari felan olur fiyati.. Eylül Ekim Gibide Türkiyeye gelir sanırsam.
  • Beyler telefon Amerikada bazı bölgelerde satışa sunulmuş buda crackberry'den unboxing videosu telefon acayip hızlı çok seksi acayip hoşuma gitti valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

Beyler telefon Amerikada bazı bölgelerde satışa sunulmuş buda crackberry'den unboxing videosu telefon acayip hızlı çok seksi acayip hoşuma gitti valla

Harbiden Cok Fena Olmuş,Amerikada Satışa Çıktıysa Türkiyeyede gelmesi yakındır

• Buda browser test iphone 4 vs. nexus s vs. 9900, video daha iyi olabilirmiş tam belli olmuyor ama fikir verir en azından...
  • test
  • Arkadaşlar bu telefon feci gerçekten performansına hasta oldum şekli şemali ayrı bir güzel ztn bence tek eksisi pil, 1500 mah koymamışlar ama onun dışında müthiş olmuş incelemeyi yapan adamda ztn belli ediyor görüşünü bilen bilir, bu adamın al dediği telefon alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 16 Ağustos 2011; 12:41:58 >

• beyazı çıkar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

Arkadaşlar bu telefon feci gerçekten performansına hasta oldum şekli şemali ayrı bir güzel ztn bence tek eksisi pil, 1500 mah koymamışlar ama onun dışında müthiş olmuş incelemeyi yapan adamda ztn belli ediyor görüşünü bilen bilir, bu adamın al dediği telefon alınır

incelemeyi yapan john, tekhseven'daydı, sonra technobuffalo'ı kurdu, ayrıca phonedog'da da çalışmıştı. piyasayı iyi bilir, güveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 16 Ağustos 2011; 16:12:05 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.