Şimdi Ara

Huzurlarınızda yeni BlackBerry Bold 9900/9930 Touch (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
1
Favori
88.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende uzun zamandır takip ediyorum phonedog'tan noah'ı alınca iş bitti ztn bence, technobuffalo müthiş bir site, John Q fln arkadaşım gibi oldu artık tam geek herifler ya şöyle bi işim olsa başka bir şey istemem valla, bu adam iphone'u android'i bırakıp cebimde bunu taşıyacağım diyorsa bnm için tamamdır yani başka bir şeye bakmaya gerek yok gerçekten 1500 civarı çıkar büyük ihtimalle turkcell kontratlı fln, beklemek lazım
  • 9900 ıle 9930 arasında donanımsal bır fark var mı?Sanırım 9900 amerıka 9930 avrupa ıcın cıkarılmıstır dıye okumustum.
  • şık telefonmuş özellikleride güzel ancak bu tip telefonların lise öğrencilerinin elinde gezmesi çok mantıksız.yazık günah.ne yapıyorlar yolda giderken pdf ebookmu okuyorlar yada şirketlere mailmi atıp alıyorlar.yada excellde hesaplamamı yapıyorlar.tek yaptıkları kamerasını kullanıp facebookta durumlarını güncellemek.haksızsam söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 17 Ağustos 2011; 14:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: begumay

9900 ıle 9930 arasında donanımsal bır fark var mı?Sanırım 9900 amerıka 9930 avrupa ıcın cıkarılmıstır dıye okumustum.

9900 Avrupada Satılacak Yani Türkiyeye gelicek Olan Model, 9930 İse Sadece Amerikada satılıcak Türkiyeye gelmiyicek..

9930'DA Tek Fark Bildigim Kadarıyla 4G olmasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 17 Ağustos 2011; 15:13:28 >
  • Tasarımını bir tek ben mi beğenmiyorum?
  • FoReWeR BLacKBeRRy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

şık telefonmuş özellikleride güzel ancak bu tip telefonların lise öğrencilerinin elinde gezmesi çok mantıksız.yazık günah.ne yapıyorlar yolda giderken pdf ebookmu okuyorlar yada şirketlere mailmi atıp alıyorlar.yada excellde hesaplamamı yapıyorlar.tek yaptıkları kamerasını kullanıp facebookta durumlarını güncellemek.haksızsam söyleyin

Bence öyle düşünmemek gerek.Bazı ergen kişiler gösteriş için alır, bazı ergen kişiler ise blackberry tutkusu vardır çocukta gider blackberry alır.O zaman liselilere android iphone filan vermeyelim onlar symbianda kalsın belli bir yaşa geldiklerinde bb, ip verelim... Yani artık telefon ihtiyaç meselesi olmaktan çıktı insanlar kendilerine hangi markayı ve sistemi yakın görüyorsa o telefonu tercih ediyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

quote:

şık telefonmuş özellikleride güzel ancak bu tip telefonların lise öğrencilerinin elinde gezmesi çok mantıksız.yazık günah.ne yapıyorlar yolda giderken pdf ebookmu okuyorlar yada şirketlere mailmi atıp alıyorlar.yada excellde hesaplamamı yapıyorlar.tek yaptıkları kamerasını kullanıp facebookta durumlarını güncellemek.haksızsam söyleyin

Bence öyle düşünmemek gerek.Bazı ergen kişiler gösteriş için alır, bazı ergen kişiler ise blackberry tutkusu vardır çocukta gider blackberry alır.O zaman liselilere android iphone filan vermeyelim onlar symbianda kalsın belli bir yaşa geldiklerinde bb, ip verelim... Yani artık telefon ihtiyaç meselesi olmaktan çıktı insanlar kendilerine hangi markayı ve sistemi yakın görüyorsa o telefonu tercih ediyorlar...

Sadece lise için demedim telefonun özelliklerini kullanamayan sadece hava amaçlı alan kesime dedim...

• quote:

quote:

quote:

Sadece lise için demedim telefonun özelliklerini kullanamayan sadece hava amaçlı alan kesime dedim...

O konuda sonuna kadar haklısınız ki şu sıralar bazı dizilerde vs. hep beyaz bb kullanılmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: TrSniper

quote:

9900 ıle 9930 arasında donanımsal bır fark var mı?Sanırım 9900 amerıka 9930 avrupa ıcın cıkarılmıstır dıye okumustum.

9900 Avrupada Satılacak Yani Türkiyeye gelicek Olan Model, 9930 İse Sadece Amerikada satılıcak Türkiyeye gelmiyicek..

9930 un tek farkı sim kartsız olması ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

quote:

Orijinalden alıntı: TrSniper

quote:

9930 un tek farkı sim kartsız olması ;)

BlackBerry Bold 9900 HSPA+ desteği ile gelirken, 9930 CDMA/EV-DO Destegi ile gelicek.

Şimdi Araştırdım Tek Fark Bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 18 Ağustos 2011; 11:28:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Blackberry telefonlarını güncelliyorda alan yok sanırım,en azından Türkiye'de bildiğim kadarıyla.Bb zaten iş telefonu,iş telefonu kullanan adamda sadece maillerine vs. dikkat ediyor.Tutulacağını zannetmem fakat tasarımı hoş.

amerika ve kanadada stok yetiştiremiyorlar şuan. forumlarda "rogersa gittik stok kalmamış" diyen insanlarla dolu. Türkiye de de çok tuttuğunu söyleyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O konuda sonuna kadar haklısınız ki şu sıralar bazı dizilerde vs. hep beyaz bb kullanılmakta

izlediğimden değil ama denk geldiğimde küçük sırlara ne zaman baksam birçok bb bold görüyorum bir torch vardı hakkını yemeyelim. artık nasıl bir önyargıysa nokia fakirlerin telefonu, zenginler bb kullanır diye bir kanıya varmışlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 18 Ağustos 2011; 14:44:01 >

• Valla yıllardır hayalimdi hem dokunmatik hem tuşlu BB tarzı bir telefon, sonunda 4x4'lük bir cihaz geldi. BIS Paketleri de hazır 17 tlye düşmüşken benim N70'e yol göründü artık. Kasım-Aralık olmadı 2012 başında elimde olacağını umut ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Valla yıllardır hayalimdi hem dokunmatik hem tuşlu BB tarzı bir telefon, sonunda 4x4'lük bir cihaz geldi. BIS Paketleri de hazır 17 tlye düşmüşken benim N70'e yol göründü artık. Kasım-Aralık olmadı 2012 başında elimde olacağını umut ediyorum.

17 tl'ye bis paketi kimde var kardeşim? bu arada bu telefon feci tutacak demedi demeyin torch 9800'ü olanlara bile 9810'e terfi edin tavsiyesinde bulunuyor sıfr 1.2 ghz işlemci var diye 9780'den de çok kişi geçecek yeni alacaklardan da baya bi alacak olacaktır benim gibi :) kafaya koydum yani alıcam bi gün de şu bis meselesi çok kafamı kurcalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nec85

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Valla yıllardır hayalimdi hem dokunmatik hem tuşlu BB tarzı bir telefon, sonunda 4x4'lük bir cihaz geldi. BIS Paketleri de hazır 17 tlye düşmüşken benim N70'e yol göründü artık. Kasım-Aralık olmadı 2012 başında elimde olacağını umut ediyorum.

17 tl'ye bis paketi kimde var kardeşim? bu arada bu telefon feci tutacak demedi demeyin torch 9800'ü olanlara bile 9810'e terfi edin tavsiyesinde bulunuyor sıfr 1.2 ghz işlemci var diye 9780'den de çok kişi geçecek yeni alacaklardan da baya bi alacak olacaktır benim gibi :) kafaya koydum yani alıcam bi gün de şu bis meselesi çok kafamı kurcalıyor

Turkcell'de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

bu blackberryler sarı ırk gibi birbirinden ayırması zor oluyo çünkü hepsi birbirine benziyo

bendensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Blackberry telefonlarını güncelliyorda alan yok sanırım,en azından Türkiye'de bildiğim kadarıyla.Bb zaten iş telefonu,iş telefonu kullanan adamda sadece maillerine vs. dikkat ediyor.Tutulacağını zannetmem fakat tasarımı hoş.

amerika ve kanadada stok yetiştiremiyorlar şuan. forumlarda "rogersa gittik stok kalmamış" diyen insanlarla dolu. Türkiye de de çok tuttuğunu söyleyebilirim.

O bölgelerde stok yetiştirilmemesinin nedeni bir yabancının elinde illa ki Blackberry veya Iphone kullanması.Bu nedense son yıllarda moda oldu.Türkiye'de de öyle,BIS'ım açık değil ama Blackberry kullanıyorum.Bende ki de takıntı demek ki,eskiden böyle değildi.

• hem klavyeli hemde dokunmatik iyi degil BB lerde ya ben sevmedim ondan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.