Şimdi Ara

Huzursuzum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim, öncelikle şunu belirtmeliyim ki gerçekten zor bir durum... Ya bi arkadaşım var, bu hayat bukadar mı benzer, senin yaşadığın durumum aynısı... Benim sana tavsiyem sana değer vermeyene sen hiç kendini heder etme. Bence o kişinin yaşadığı bir süreç vardı, ve o süreçte sen amaç değil,araçtın. Kapatmış olduğun tüm sosyal sayfaları bence kullanmalısın... Sen bekliyorsun, hem de üzülerek, ama onda emin ol hiç bu şekilde çaba yok. Hayatına normal bir şeklide devam etmeye çalış. Tamam, bu süreç ilk başlarda zor ama yapman lazım... Hem, Allah'in insanlara vermiş olduğu en büyük mucizelerden biri unutma duygusudur.. Emin ol en kısa sürede bu durumu atlatırsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız seni denek olarak kullanıyor sen hala kızı istiyorsun, sevmiyor arkadaş işte ne hala diretiyorsun, bırak seni seven birini bul, o kafana sok şunu yani kız seni sevmiyor, sevmeyecekte, bilimsel testlerde kullanılan kobay farelerinden farkın yok şuanda, sana fare muamelesi yapacak değilde sevecek bir kız bul, aşkı yaşa, bunlar anca hayatı zindan eder...
  • Daha once sevgilin oldu mu hic ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NightWatchman0

Kardeşim, öncelikle şunu belirtmeliyim ki gerçekten zor bir durum... Ya bi arkadaşım var, bu hayat bukadar mı benzer, senin yaşadığın durumum aynısı... Benim sana tavsiyem sana değer vermeyene sen hiç kendini heder etme. Bence o kişinin yaşadığı bir süreç vardı, ve o süreçte sen amaç değil,araçtın. Kapatmış olduğun tüm sosyal sayfaları bence kullanmalısın... Sen bekliyorsun, hem de üzülerek, ama onda emin ol hiç bu şekilde çaba yok. Hayatına normal bir şeklide devam etmeye çalış. Tamam, bu süreç ilk başlarda zor ama yapman lazım... Hem, Allah'in insanlara vermiş olduğu en büyük mucizelerden biri unutma duygusudur.. Emin ol en kısa sürede bu durumu atlatırsın...

Eyvallah kardeşim.. Öyle yaptım , içimden gelmese de gittim 3-4 tane kızla tanıştım okuldan. O gülerken ben ağlayamam. Sağlam muhabbeti olan bi kaç kız var şuan hayatımda. Devam ediyorum. Onu hala seviyoruum yalan yok. Ama son yaptığı beni çok düşündürdü çünkü kolay kolay bağlanan biri değil ve 1 hafta konustugu birini kapak fotoğrafına taşıdı. Artık hayatıma devam etmeye karar verdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Daha once sevgilin oldu mu hic ?

evet , çok oldu hatta. Hiçbirine bu kadar ısınmamıştı içim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimecambazı

quote:

Orijinalden alıntı: NightWatchman0

Eyvallah kardeşim.. Öyle yaptım , içimden gelmese de gittim 3-4 tane kızla tanıştım okuldan. O gülerken ben ağlayamam. Sağlam muhabbeti olan bi kaç kız var şuan hayatımda. Devam ediyorum. Onu hala seviyoruum yalan yok. Ama son yaptığı beni çok düşündürdü çünkü kolay kolay bağlanan biri değil ve 1 hafta konustugu birini kapak fotoğrafına taşıdı. Artık hayatıma devam etmeye karar verdim..

Aynen hocam, boşversene, bu hayat senin hayatın. Herkes gülüp oynarken sen niye, niçin, kimin için kahrolacaksin..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.