Şimdi Ara

Hyper t4'ten Seidon 120V'ye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam yer sorunu sıkıntını çok iyi anlıyorum.ben o yüzden kasayı değiştireceğim bu hafta içi bi aksilik çıkmazsa. öncesinde sıvı soğutmayı çok düşündüm ama eski phenom sistemimde kötü bir sıvı soğutma tecrübem var.sıvı bloğu çatlamıştı,sızdırma yapıyordu.tabi ben farkedene kadar anakart ve ekran kartı sizlere ömür.sıvı soğutma alırken çok iyi düşünmek lazım.gerçi corsairin yeni sıvı blokları daha sağlam ama belli olmuyor.bu elektronik tam şans işi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geri vites -- 20 Mayıs 2014; 23:46:00 >
  • geri vites kullanıcısına yanıt
    O da geldi aklıma. Dedim yeni kasa alayım hem pleksi takmak falan uğraşmam aklımda da ne zamandır 760t vardı ancak yine de görüntü kirliliği Neyse araştırcaz bakalım. Yaz boyu kes, biç, boya, ışıklandır, test et içkim yok sigaram yok yaaa olsun o kadar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

O da geldi aklıma. Dedim yeni kasa alayım hem pleksi takmak falan uğraşmam aklımda da ne zamandır 760t vardı ancak yine de görüntü kirliliği Neyse araştırcaz bakalım. Yaz boyu kes, biç, boya, ışıklandır, test et içkim yok sigaram yok yaaa olsun o kadar da

hocam ben şu modellerden birini alıcam çünkü aerocool yeter artık dedirtti. 750D,550D,300R,912A. yüksek soğutucuları destekliyorlar.

küp olan var bir tane şimdi tam adını hatırlamıyorum (540 air olabilir.) benim de aklımda o ya da 760t var ama bakalım artık.
  • quote:

küp olan var bir tane şimdi tam adını hatırlamıyorum (540 air olabilir.) benim de aklımda o ya da 760t var ama bakalım artık.

hocam o zaman direk 540 air.kasanın içi bildiğin klima.inventusa görmüştüm.760t daha gelmedi galiba
    yok hocam gelmedi 760t bi gelse Türkiye'ye direk gümrükte kapıcam bi tane
  • quote:

t4'ün sesiyle hiç bir problemim yok bence sessiz bile sayılır. youtube'da videolarını izledim de 120v'nin karamsarlığa düştüm açıkçası

120V işinizi görür. Bence daha fazlasına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120V işinizi görür.Ayrıca su suğutma sayesinde uzun soğutuculu ram lar kullanabilrisin.Ayrıca kasa içindede güzel bir görüntü olusturyor.Vrm çevresinde açıklık kalıyor vs vs....Ayrıca su soğutma yada hava soğutma ile cok sesin hiç bir alakası yok.Fanları düşük devirde çalıstırırsan bütün soğutucular sessiz çalısır.Eski soğutucuna göre tabi bu soğutucu cok cok daha iyidir.
  • 2 gün evvel FX 8320 işlemcim için Seidon 120V siparişi verdim. Bugün yarın gelecektir. Dilersen ses ile ilgili video çekerim, incelersin
  • 120v nin pompasymy ne bi yeri dizel motor gibi calistigini idda edenler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    Çok makbule geçer hocam videoyu bekliyorum
  • Selamlar ,

TT Contac 29 işlemci soğutucumum miladı artık dolmuştur. Tam bende 120v seidon düşünürken bu konu iyi oldu. Fan bilgisayarı açtıktan kısa bir süre sonra 2000 rpm lere çıkıyor ve gürültü yapıyor. Değiştirip sessiz bir fan takmak istiyorum, araştırıyorum. 120v boyutuyla cezbediyor ama fanı normalde 2800 rpm de dönüyorki muhteşem bir sese sebep olur bu, biostan ya da fan programlarıyla ayarlamak gerekir. En fazla 1500 rpm devir kafi bence.

Hava mı sıvı mı derseniz epey araştırdım, işin matematiğine kadar inilmiş. Su havadan daha çabuk soğuyor ve daha geç ısınıyor arkadaşlar. Bu yüzden sıvı daha iyi. Seidon v120 nin fanını dediğim gibi 1400 rpm lere (üst sınır olarak) çekersek sanırım epey sessizleştirebiliriz. Olmadı sessiz bir işlemci fanı tek olarak takılabilir. İzlediğim videolara göre hortumlar zaten soğutucunun en sağlam yerleri kolay aşınıp çatlayacak su kaçıracak yapı da değil. Bende bir kaç hafta içinde bu sorunu çözmek istiyorum , umarım sizlerden konu hakkında bilgi alabilirim.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Selamlar ,

TT Contac 29 işlemci soğutucumum miladı artık dolmuştur. Tam bende 120v seidon düşünürken bu konu iyi oldu. Fan bilgisayarı açtıktan kısa bir süre sonra 2000 rpm lere çıkıyor ve gürültü yapıyor. Değiştirip sessiz bir fan takmak istiyorum, araştırıyorum. 120v boyutuyla cezbediyor ama fanı normalde 2800 rpm de dönüyorki muhteşem bir sese sebep olur bu, biostan ya da fan programlarıyla ayarlamak gerekir. En fazla 1500 rpm devir kafi bence.

Hava mı sıvı mı derseniz epey araştırdım, işin matematiğine kadar inilmiş. Su havadan daha çabuk soğuyor ve daha geç ısınıyor arkadaşlar. Bu yüzden sıvı daha iyi. Seidon v120 nin fanını dediğim gibi 1400 rpm lere (üst sınır olarak) çekersek sanırım epey sessizleştirebiliriz. Olmadı sessiz bir işlemci fanı tek olarak takılabilir. İzlediğim videolara göre hortumlar zaten soğutucunun en sağlam yerleri kolay aşınıp çatlayacak su kaçıracak yapı da değil. Bende bir kaç hafta içinde bu sorunu çözmek istiyorum , umarım sizlerden konu hakkında bilgi alabilirim.

İyi forumlar.

Selam,

Haklısın sıvı her zaman iyidir. Ben sipariş verdim elime ulaşmasını bekliyorum. Elime geldiğinde video çekmeye çalışacağım umarım faydalı olur. Dediğin fan hızını düşürme işlemini ucuz bir fan kontrolcüsü alarak giderebiliriz diye düşünüyorum. Keza benim için ses ikinci planda, önemli olan soğuması iyi olsun. Kulaklıkla oyun oynadığım için ses beni etkilemiyor. Malzeme kalitesine ise söz söylenmez çok sağlam ürün. Seidon 120V elime geçtiğinde video çekerek kafalarımızdaki soru işaretlerini gidereceğim, beklemede kalın

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dediğiniz gibi şu an ürünün tek eksik yanı sesi gibi duruyor. Haziran 15'e kadar sınavlarım var. Muhtemelen sonrası için alacağım ürünü. m5a97 2.0'ın biosundan işlemci fanını 1500 rpm max'a sabitleyecek yolu da araştırırım. Ancak dediğim gibi şu anlık zamanım yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.