Şimdi Ara

HyperX Cloud Stinger Core 398TL - AMAZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık HHSS1C-AA-BK/G

Satıcı: Amazon
    amazon
    HyperX Cloud Stinger Core For PC (7.1) Gaming Kulaklık HHSS1C-AA-BK/G
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B085ZHXGM2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=coa_row-20

• aynısının 7.1 ses kartsız olanını 3 sene kadar kullandım öneririm.
  • Yeni model heralde bu. Cloud Stinger'da 7.1 yoktu. 1 sene önce 250 ye mi ne almıştım. Çin malı ne olduğu belli olmayan ürünlerdense bunu tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrofon testleri güzel, 7.1 de varsa HyperX 400TL + 20tl lik kod 380 TL şu kurla sudan ucuz.
  • Bugün bir tane sipariş geçtim. Hızlı kargo ile pazartesi günü gelecekmiş. Yazarım yine.
  • Dostum aynısı teknosada 299 Tlye satılıyor şu an indirimde. Kargolanmadıysa iptal et.
  • kuralp K kullanıcısına yanıt
    7.1 olanı 399TL, Amazon'daki de 7.1.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyperx Cloud 2 (Kablolu)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde 540 civarı piyasası. Ben 20 indirimle 378'e aldım. 150 civarı düşük. Mikrofonu da çok güzel ama 7.1'i pek kullanmayacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasseine -- 15 Ağustos 2020; 17:40:56 >
  • Bu videoda 7.1 performansını baya bir gömmüş. Söyledeiği kadar kötü mü ?
    The Techneyoutube
    BETTER? HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Review
    https://www.youtube.com/watch?v=UXs937JDaC4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 15 Ağustos 2020; 18:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Bu videoda 7.1 performansını baya bir gömmüş. Söyledeiği kadar kötü mü ?
    https://www.youtube.com/watch?v=UXs937JDaC4
    Hocam orada yaşayanlara göre kaliteli gelmeyebilir. Adamın beğendikleri burada 1000 lira falandır.
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Bizim 400 Liraya aldığımız kulaklıkla, onların 400 dolara aldıkları kulaklık aynı olmaz. Bizde asgari ücret 2300 lira onlarda asgari ücret saat başı 15 dolar. Haftanın 7 günü, günde 8 saat çalıştıklarını düşünsek, ayda 26 işgününden 3120 dolar yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Dostum virtual 7.1 var yani aslında gerçek 7.1 değil yazılım ile o hale getiriliyor. Stereo kulaklık varsa Razer surround ile ortalama olarak deneyimleyebilirsin.

Ben Cloud 2 kullanıcısıyım. (Cs go vs oynuyorum) Kendi 7.1 inide kullandım, Razer surround proda vardı onun yazılımı ilede kullandım. (Razer yazılımı daha iyi) Hyperx oyunlarda gayet iş görecek bir yazılım kullanmış. Yön tayinini güzel sağlayabiliyordum Stinger kötü değildir eminim. Bu ürünler asla gerçek 7.1 (ayrı hoparlörler ile sağlanan) kulaklıklar ile kıyaslanamaz. Avrupada onlara ulaşmak kolay o yüzden bune bunu almayın der.

Gerçek 7.1 Rog Centurion , Razer Tiamat gibi ürünler. Ben Tiamat V2 7.1 i denedim bir game cafede muazzam geldi ama tutup cloud 2 ile vs kıyaslamam. Aynı segmentte değiller fiyat farkı çok fazla bu ürün ödediğin parayı hakeder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı biraz inceledim. Adamlar güzel bir kutu yapmışlar, içindeki köpükler falan gayet güzel düşünülmüş. Şimdi bu kulaklık yurt dışında 40-50 dolar. Ülkemizde bu kulaklık 400 tl o yüzden beklentiniz olmasın, ihtiyacınız yoksa almayın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.