Şimdi Ara

Hyundai 3 Kapılı i30'u tanıttı. (Elantra GT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hyundai 3 Kapılı i30'u tanıttı. (Elantra GT)

Following in the footsteps of sister company Kia and its Pro_cee'd, Hyundai has also introduced a three-door variant of its own compact hatchback model, the i30, which is marketed in North America as the Elantra GT.

Hyundai points out that the i30 three-door was "designed, engineered and manufactured in Europe, for Europe", which means don't expect this body style to be added to the range of the Elantra GT.

Much like the closely related Pro_cee'd, which is the three-door version of the Cee'd compact hatch, the i30 three door differs from its five door sibling from the A-pillar and back featuring a roofline that slopes downward from front to rear, a remodel bumper and tailgate plus more heavily sculpted rear shoulders.

Hyundai's designers also made some changes to the front end of the car with a re-profiled bumper sporting different fog lamp housings and a new, black-finished mesh insert and central bar for the hexagonal grille.

The three-door i30 will be offered in Europe with the same powertrains as the five-door and station wagon version (Tourer) of the i30 including 1.4-liter and 1.6-liter diesel and gasoline units ranging in output from 89hp (90PS) to 126hp (128PS), together with six-speed manual and automatic transmissions.

The new i30 three-door will be officially revealed at the 2012 Paris Motor Show in September with a sales date to be announced.

CarScoop kaynağından alınmıştır, yakında Türkçe'ye çevrilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iea96 -- 14 Eylül 2012; 23:13:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Bu mesaj silindi.
    hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

hoş olmuş

Alıntıları Göster
    Çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Çok iyi.

Alıntıları Göster
    5 kapılı da ceed 3 kapılı da i30 daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Çok iyi.

Alıntıları Göster
    Güzel olmasıne güzel fakat 3 kapılı modelinin biraz daha değişik olmasını beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Güzel olmasıne güzel fakat 3 kapılı modelinin biraz daha değişik olmasını beklerdim.

Alıntıları Göster
    Led gündüz farları sonradan eklenmiş gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Led gündüz farları sonradan eklenmiş gibi olmuş.

Alıntıları Göster
    Sis farları ve ön panjuru beğenmedim sislerin çevresine krom ve panjurda en azından pianoblack yada kromaj parçalar olsa çok daha çekici olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

Sis farları ve ön panjuru beğenmedim sislerin çevresine krom ve panjurda en azından pianoblack yada kromaj parçalar olsa çok daha çekici olurdu.

Alıntıları Göster
    Ön panjur 5 kapılıda daha hoş, 3 kapılı daha farklı olmalıydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Ön panjur 5 kapılıda daha hoş, 3 kapılı daha farklı olmalıydı bence.

Alıntıları Göster
    müthiş olmuş , bende eski i30 var hep diyordum bu arabanın niye 3 kapılısını yapmamışlar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

müthiş olmuş , bende eski i30 var hep diyordum bu arabanın niye 3 kapılısını yapmamışlar diye

Alıntıları Göster
    Araç güzel duruyor ama 5k dan ayırt edecek detaylar olmalıydı. Mesala megane 5k ile 3k gibi. Arkasından önünden bakılınca ayırt edilebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Araç güzel duruyor ama 5k dan ayırt edecek detaylar olmalıydı. Mesala megane 5k ile 3k gibi. Arkasından önünden bakılınca ayırt edilebiliyorlar.

Alıntıları Göster
    daha iyi olabilirdi ben çok beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozden05

daha iyi olabilirdi ben çok beğenmedim.

Alıntıları Göster
    hiç beğenmedim,özellikle o renk hiç yakışmamış!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 15 Eylül 2012; 0:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

hiç beğenmedim,özellikle o renk hiç yakışmamış!

Alıntıları Göster
    hiç güzel görünmüyo, basit olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

hiç güzel görünmüyo, basit olmuş

Alıntıları Göster
    pro ceed, megane coupe yanında alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

pro ceed, megane coupe yanında alternatif

Alıntıları Göster
    olmamış bence kapılarla aracın arkası arası bölüm çok tuhaf duruyor. tavanın yüksek olmasından dolayı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team McLaren

olmamış bence kapılarla aracın arkası arası bölüm çok tuhaf duruyor. tavanın yüksek olmasından dolayı sanırım.

Alıntıları Göster
    Gayet şık bir tasarım olmuş. Araçlarda bu rengi sevmem fakat hoş durmuş. Tek negatif yönü arkadaşların dediği gibi 5 kapılıdan ayırt edelecek fazla yönü olmaması..
  • bu renk cam tavan + filmli yan camlar + arka tampon difuzor + cift egzoz cikisi 3.5 cm yay + siyah 18" jant + genis taban lastiklerle felaket bisey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

bu renk cam tavan + filmli yan camlar + arka tampon difuzor + cift egzoz cikisi 3.5 cm yay + siyah 18" jant + genis taban lastiklerle felaket bisey olabilir.
    Fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Fena değil.

Alıntıları Göster
    Bu sınıfta güzellik olarak Astra çok önde. hyundai veloster'da çok güzel ama hala yok ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Bu sınıfta güzellik olarak Astra çok önde. hyundai veloster'da çok güzel ama hala yok ülkede

Alıntıları Göster
    çok basit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.