Şimdi Ara

hyundai accent mi opel corsamı hyundai getz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 3 araç arasında sıkıştım kaldım

hyundai getz 2005 model ve üstü otomatik vites mi?

hyundai accent admire mi 2005 model üstü otomatik vites?

opel corsamı 2002 model ve üstü otomatik vites?

arkadaşlar bu 3 arabadan hangisi daha az yakar otomatik vites te ve parçası ucuzdur ve ikinci el piyasası iyidir ve hangisi acemiye gider lütfen yardım edin..

• Bütçeniz ne kadar acaba , benzinlimi olcak , dizel mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 17 Temmuz 2009; 2:36:37 >
  • benzinli olmalı otomatik vites klimalı istiyorum 16 ya kadar olabilir modeli de yüksek olsun biraz tabiki:)
  • getz almanı tavsiye ederim çünkü hala aynı kasa ile piyasada satılmakta.
    2005 model accent admire, 2006 da kasa değiştirip era olduğu için ve corsa içinde kasa değişikliği söz konusu olduğu için getz'e bak derim.
    yoksa admire ve corsa da yabana atılacak araçlar değil.

• Getz veya corsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: MackaLi6161

Citroën C3 düşünmezmisiniz ?

http://www.sahibinden.com/cok_acil_satilik_son_fiyat!!!_pazarlik_yok_82_000_km_2007_c3_be-59WQQaXQQ14567510WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/citroen_c3_1_4_hdi_furio-14WQQaXQQ15379326WQQpXQQdisplayitem

teşekkür ederim arkadaşım ama ben otomatik vites istiyorum istanbuldayım ve citroen ler nasıl araç ki yakıtta sağlamlıkta bilgin varsa paylaşırmısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar lütfen bana bir araç tavsiye edin otomatik vites klimalı olsun 13.000 14.000 civarı ve kasko yaptırmakl istiyorum 2000 altına kasko yapılmıyormuş lütfen bilgi verirmisiniz?
  • tabikide corsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: lm_lm

benzinli olmalı otomatik vites klimalı istiyorum 16 ya kadar olabilir modeli de yüksek olsun biraz tabiki:)

16 değil ama 17 verebilirsen 2006 model mitsubishi colt 1.3 95 hp otomatik vites bulabilirsin.

az yakar, ekonomiktir, performanslıdır, donanımlıdır.
  • Araba almak için 1-2 haftadır araç araştırıyorum. Kararsızım. 2 araç arasında kıyaslama yapabilmek için araştırma yaptığımda forum.donanimhaber sitesi hep ön plana çıkıyor. Bende fikir sahibi olmak için siteye giriyorum ama hep aynı şeyle karşılaşıyorum.
    Adam A aracını mı yoksa B aracını mı alayım diye soruyor. Cevaplar şöyle

" bence o fiyata C marka araç bakabilrisin" ( A yada B diye sormuşlar . Akıl sahibi arkadaş C demiş )
    öteki :
    " Ben A ya hiç binmedim ama içi çok küçük motoru cok yakar ............ D aracına bak" ( Araca binmemiş bile ama yorum yapıyor.)

Arkadaş yeter artık A mı yoksa B mi ? Bindiysen , kullandıysan yorum yap yoksa kapa çeneni. Boş konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz.

Sırf bu sebeple bu yazıyı yazmak için üye oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.