|
Bildirim
Tesla değil, Elon... Farkında mısınız bilmiyorum ama Elon ismi Tesla'dan büyük durumda, işte başarı budur.
|
Tesla en azından bir kıvılcım başlattı, o olmasa tüm üreticilerin benzinli ve dizel araçlarıyla keyfi yerindeydi.
|
Iphone'un altın zamanlarında her çıkan telefona Iphone killer diyorlardı. Ne zaman bu tabir bitti anladık ki diğer firmalar o seviyeyi yakaladı. Tesla için de aynısı geçerli.
|
"Meşazını aldım Hyundai kardeşim " Elon Musk
|
En az şikayet alan ya da arıza oranı en düşük otomobilde ikinci sırada Hyundai... Kıçı mı kırık?
Bir araştır istersen. Türkiye de olmayan modellere de bak. Kendi sınıfında nasılmış... Ayrıca o kıçı kırık hyundai sadece Türkiye ye kendi fabrikası için izin vermiştir. Diğer fabrikaların bütün sermayesi ana şirketindir. İ10 sadece Türkiye'de üretilir. Başka otomobilleri de var montajlanan filan. Türkiyede çok satan volkswagen in ise çakılı çivisi yoktur. Gelir satar parayı yurtdışına çıkarır... ![]() ![]() ![]() |
Tesla zaten bütün lisanslarını özel ya da tüzel kişilerin kullanımına sunmuş, bu armutlar neyin hype'ını yaşıyorlarsa...
Hype ::Reklam sektöründe abartı ifade eden vaka,abartılı reklam. Darısı başımıza. |
Yok artık. Şaka değil mi?
|
Hyundai'ye burun kiviranlara cok guluyorum...
AVMlerde bindiginiz asansörden, yuruyen merdiveninden, oturdugunuz evlerin temelini kazan is makinelerinden, denizin dibinden gectiginiz Marmaray trenine kadar HYUNDAI ![]() |
El birliğiyle adamı efsane yaptılar
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Mart 2018; 23:6:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 7 Mart 2018; 23:21:22 > |
|