Bu işin bir numarası Mehmet Gazihan'dır. Yaptırıcaksanız ondan başkasına kurcalatmayın aracı. Kendisi forumumuza da üye, Chip Tuning Uzmanı olması lazım adı. Onunla irtibata geçin. Size yardımcı olucaktır. İnternette Megachips Mehmet Gazihan diye aratırsanız kendisine ulaşabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde facebook sayfasında uygulama yaptığı 88'lik dizel Getz'in değerlerini 130 HP 305 NM olarak yayınlamıştı.
130 hp vayyyyy . AMA yakıt cok artarmı
Gündelik kullanımda yakıtınız düşüyor, araç kuvvetlendiği ve aynı hıza ulaşmak için gaza daha az bastığınız için. 130 HP'nin hakkını verdiğiniz zamanlarda ise, eskiden tam gazda ne yakıyorsa onun %10 fazlasını yakıyor ama kesinlikle insanın gözü o yakıt artışını görmüyor performans artışından sonra.
bu konuda bılgınız var sanırsam. mehmet gazihan bana cok uzak. ama yazılımı yazıp bana gonderme ihtimali varmı ben dee monte ettırsem olurmu kı ?
Aracı yazılımla güçlendirmenin iki yolu var. Birincisi Mehmet Gazihan'ın yazılım atması, bir diğeri de ara modül takmak. Ara modülde yazılım kadar performans alınmıyor ama montajı basit ve istediğin zaman çıkarabiliyorsun. Modül için de Mehmet Gazıhan'a danış, o sana yardımcı olur. :)
quote:
Orijinalden alıntı: 1cambaz2
quote:
Orijinalden alıntı: aRm
quote:
quote:
Bu işin bir numarası Mehmet Gazihan'dır. Yaptırıcaksanız ondan başkasına kurcalatmayın aracı. Kendisi forumumuza da üye, Chip Tuning Uzmanı olması lazım adı. Onunla irtibata geçin. Size yardımcı olucaktır. İnternette Megachips Mehmet Gazihan diye aratırsanız kendisine ulaşabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde facebook sayfasında uygulama yaptığı 88'lik dizel Getz'in değerlerini 130 HP 305 NM olarak yayınlamıştı.
Gündelik kullanımda yakıtınız düşüyor, araç kuvvetlendiği ve aynı hıza ulaşmak için gaza daha az bastığınız için. 130 HP'nin hakkını verdiğiniz zamanlarda ise, eskiden tam gazda ne yakıyorsa onun %10 fazlasını yakıyor ama kesinlikle insanın gözü o yakıt artışını görmüyor performans artışından sonra.
bu konuda bılgınız var sanırsam. mehmet gazihan bana cok uzak. ama yazılımı yazıp bana gonderme ihtimali varmı ben dee monte ettırsem olurmu kı ?
Hocam yazılımı nasıl yükleyeceksiniz? Sizin ve bizim öyle bir şansımız yok. Nerede oturuyorsunuz? Mehmet Hocam'ın birçok ilde bayisi var. Bayilerden biri size yakınsa, bayiler aracılığıyla aracınıza Mehmet hocam yazılım hazırlar
Yakıtta şehir dışında gerçekten farkediyor; şehir içinde de 0.5 lt. civarında fark görebilirsiniz. Tabi aracım güçlü diye gazlamazsanız
Örneğin ben; şehir dışında 90'a sabitlersem CC ile, Fabrika tüketiminin daha da altına düşebiliyorum Mehmet Hocam'ın yazılımından sonra Fabrika tüketimi değeri ise, şehir dışı için 3.8 litre
Aracım ise, 2011 Focus 1.6 Tdci 109 hp (Tabiki şuan 137-138 hp civarlarında )
Kısaca aracım 1.4 dizel gibi yakıyor, 2.0 140 Hp'lik dizel gibi de gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam yazılımı nasıl yükleyeceksiniz? Sizin ve bizim öyle bir şansımız yok. Nerede oturuyorsunuz? Mehmet Hocam'ın birçok ilde bayisi var. Bayilerden biri size yakınsa, bayiler aracılığıyla aracınıza Mehmet hocam yazılım hazırlar
Yakıtta şehir dışında gerçekten farkediyor; şehir içinde de 0.5 lt. civarında fark görebilirsiniz. Tabi aracım güçlü diye gazlamazsanız
Örneğin ben; şehir dışında 90'a sabitlersem CC ile, Fabrika tüketiminin daha da altına düşebiliyorum Mehmet Hocam'ın yazılımından sonra Fabrika tüketimi değeri ise, şehir dışı için 3.8 litre
Aracım ise, 2011 Focus 1.6 Tdci 109 hp (Tabiki şuan 137-138 hp civarlarında )
Kısaca aracım 1.4 dizel gibi yakıyor, 2.0 140 Hp'lik dizel gibi de gidiyor
hocam ben maraşın elbistan ilçesindeyim. malatya 120 km maras 160 km :D kayseride yakın gidebiliyorum.
quote:
hocam ben maraşın elbistan ilçesindeyim. malatya 120 km maras 160 km :D kayseride yakın gidebiliyorum.
Antep veya Hatay size uygun olabilir.
beni arayın yönlendireyim
merhaba arkadaşlar astra 1.6 enjoy lpg li var bende lpg li araçlarada chip attırılıyormu ? birde chiptuning06 diye bir aparat satılıyor montajıda baya basit 5 dk lık iş bu tam anlamıyla chip performansı veriyormu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...(benzinli hp si yüksek araçlar kalkışta daha seri,diseel tork'u yüksek araçlar uzun yolda dahada uzayıp gidiyor hızı artıyor)...:)
uzerınden aylar gecmıs ama yazmadan edemedım.
kısa mesafelerde ve optımum suratlerde getzle basa cıkamaz o astra. ornegın sehır ıcınde ıkı ısık arasında veya vırajların ve yokuşların oldugu tekrar tekrar hızlanma gerekıtren bır pıstte astranın sansı yok. Astra ancak uzun ve duz bır yolda getz 5. vıtese geldıkten sonra 120 km dolaylarından arkadan yetısıp gecebılır ve getz onu yakalayamaz. ama astra bunu yapacak bır duzluk ulkemız yollarında cevre yolları harıc zor bulur.ve bir sey daha getz hızlı kalkıslarda benzınlı bır araca gore cok az yakar.
ayrıca 88 lık getzın torku 235 degıl 220 dır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme