Bildirim
hyundai getz kontak anahtarı tanımıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı sorun var, 2009 model Getz, kafasına göre okuyor anahtarı, servisten sanırım anahtar anteni denen bir parça değiştirildiğinde çözülüyormuş, ben servise bu durum için daha gitmedim, 3,4 sefer çevirmeden sonra tanıyor anahtarı, daha durum ciddi hale gelmedi çünkü
Siz bence servisten bu parçayı değiştirin, sorun çözülsün. -
servise götürdüm aracımı. sorun anahtar yuvasındaymış. parçayı sipariş verdiler. aracım 2006 model,henüz garantisi devam ediyor. garantiden değiştireceğiz dediler...
İnş. Bi daha aynı sorunu yaşamam. Çok kötü bi durum. Arabamdan bu yüzden soğudum valla... Olur olmaz yerlerde kalıp çekiciyle servise gitmek istemiyorum bi daha..... -
quote:
Orijinalden alıntı: elif27mab
servise götürdüm aracımı. sorun anahtar yuvasındaymış. parçayı sipariş verdiler. aracım 2006 model,henüz garantisi devam ediyor. garantiden değiştireceğiz dediler...
İnş. Bi daha aynı sorunu yaşamam. Çok kötü bi durum. Arabamdan bu yüzden soğudum valla... Olur olmaz yerlerde kalıp çekiciyle servise gitmek istemiyorum bi daha.....
Geçmiş olsun, her araçta olabilen arızalar bunlar. İyi tarafından bakmak lazım bir de; aracın halen garantili olması ve garanti kapsamında tamir edilmesi...
-
aynı sorun benım 2005 model getz de de var.
garantısı kalmadıgı ıcın sormak durumundayım arkadaslar bu sorunun malı boyutu ne kadarmıs
yardımcı olursanız ona gore hazırlıklı gıdeyım -
500tl'den fazlaydı sorduğumda... anahtar yuvasındaki beyin arızalı denmişti bana... garantisi olmasa epey tutacaktı yani... oldukça pahalı... -
Aynı olay benim de başıma bir kaç kere geldi. Neyseki şimdilerde yapmıyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X