Şimdi Ara

hyundai getz kontak anahtarı tanımıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai getz marka aracımda uzun süredir anahtar problemim var. aracım kontak anahtarı tanımıyor. kaç kere olur olmaz yerlerde kaldım,çekici çağırmak zorunda kaldım. allahtan araç garantide de para harcamıyoruz. böyle bir sorunu olan var mııı?

• Bende de aynı sorun var, 2009 model Getz, kafasına göre okuyor anahtarı, servisten sanırım anahtar anteni denen bir parça değiştirildiğinde çözülüyormuş, ben servise bu durum için daha gitmedim, 3,4 sefer çevirmeden sonra tanıyor anahtarı, daha durum ciddi hale gelmedi çünkü
    Siz bence servisten bu parçayı değiştirin, sorun çözülsün.
  • servise götürdüm aracımı. sorun anahtar yuvasındaymış. parçayı sipariş verdiler. aracım 2006 model,henüz garantisi devam ediyor. garantiden değiştireceğiz dediler...

İnş. Bi daha aynı sorunu yaşamam. Çok kötü bi durum. Arabamdan bu yüzden soğudum valla... Olur olmaz yerlerde kalıp çekiciyle servise gitmek istemiyorum bi daha.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif27mab

servise götürdüm aracımı. sorun anahtar yuvasındaymış. parçayı sipariş verdiler. aracım 2006 model,henüz garantisi devam ediyor. garantiden değiştireceğiz dediler...

İnş. Bi daha aynı sorunu yaşamam. Çok kötü bi durum. Arabamdan bu yüzden soğudum valla... Olur olmaz yerlerde kalıp çekiciyle servise gitmek istemiyorum bi daha.....

Geçmiş olsun, her araçta olabilen arızalar bunlar. İyi tarafından bakmak lazım bir de; aracın halen garantili olması ve garanti kapsamında tamir edilmesi...

• aynı sorun benım 2005 model getz de de var.
    garantısı kalmadıgı ıcın sormak durumundayım arkadaslar bu sorunun malı boyutu ne kadarmıs
    yardımcı olursanız ona gore hazırlıklı gıdeyım
  • 500tl'den fazlaydı sorduğumda... anahtar yuvasındaki beyin arızalı denmişti bana... garantisi olmasa epey tutacaktı yani... oldukça pahalı...
  • Aynı olay benim de başıma bir kaç kere geldi. Neyseki şimdilerde yapmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.