|
Hyundai i20'ye Style Limited Edition donanımı eklendi
-
-
alçak tavan konfora nasıl fayda sağlıyor anlamadım, koyun şöyle baldır destekli, güzel elektrikli deri bir koltuk. tavanı alçaltmak yerine ya yükseltin ya da aynı tutun, işte o zaman rahat ederiz. B segmenti zaten küçük, uzun insanlar için zor araçlar, bir de tavan alçaltıyorlar...
-
E hani resim?
-
-
Allah bu Çinlilerden razı olsun şu yerli üretim aracın güzelliğine bak maşallah fiyatı çok uygunmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan şu arabaya 1.1000 istemeye utanır be (i20 var bende)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyi eklersen ekle ( istersen Altın kaplama kaporta ekle ) ederini hak etmeyen kalitesizlik akıyor ..!
-
1.4 atmosferik motora istersen 4K televizyon koy ne fark eder?
-
LPG tak gez işte mis :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstediği kadar sportif olsun yıl olmuş 2024 hala şu çağ dışı atmosferik motoru kullandığı sürece benim için hiçbir şey ifade etmiyor. 1.0 turbo motor koy mis gibi olsun sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 8 Nisan 2024; 13:49:38 > -
style limited mi style style olsa daha iyi olmaz mıydı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
alçak tavan konfora nasıl fayda sağlıyor anlamadım, koyun şöyle baldır destekli, güzel elektrikli deri bir koltuk. tavanı alçaltmak yerine ya yükseltin ya da aynı tutun, işte o zaman rahat ederiz. B segmenti zaten küçük, uzun insanlar için zor araçlar, bir de tavan alçaltıyorlar... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X