Şimdi Ara

hyundai i30 cw 1.6 otm - lpg almak üzereyim !?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model hyundai i30 cw 1.6 mode otomatik vites araç almak üzereyim.. üzerinde fabrika çıkışlı brc lpg kit var..
    65.000 km'de en son 33 bine bırakıyor.. araç temiz kullanılmış, çok küçük bir hasar kaydı var..
    hoşuma gitmeyen bu donanımdaki araçta arka camlar manuel.. onun dışında 10 airbag, soğutmalı torpido, geniş arka koltuklar ve bagaj artıları..
    fakat lpg'de olsa yakıt konusunda çekincelerim var.. kullanan veya bu konuda görüşü olan var mı? alınır mı?

yardımlarınızı bekliyorum, çok kararsızım....
    teşekkürler şimdiden...

• yakıt beni de düşündürmekte. otm i20 bu ara gündemimde ama hala emin değilim.
  • kimse cevaplamadı, aldım artık ben cevaplarım yakında...
  • Lpg yakıt oranı nasıl test edebildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 31 Mayıs 2015; 21:08:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badlucky

kimse cevaplamadı, aldım artık ben cevaplarım yakında...

Hayırlı olsun bence çok güzel tercih benim de ilgilendiğim bir araç, izlenimlerinizi paylaşır mısınız?

Benim en çok hoşuma giden yönü 270 cm dingil mesafesi ve bunu bazı Sedan araçlarda olduğu gibi Motor Kaputu ile değil Diz Mesafesi ile doldurmuş olmaları.
    Aracın iç hacmi ve bagajı tam olmuş bence. Kimisi bagaj küçük falan diyor (415 litre bagaj brandası kapalıyken) ama diz mesafesinden çalıp bagaja vermelerindense bagajdan çalıp diz mesafesine vermeleri resmen Sınıf atlatmış arabaya.
    Zaten bagajda sabit pandizot yerine branda gibi bir şey olduğundan istediğin zaman aç tavana kadar yükle.
    Ayrıca tipini de seviyorum, diğer SW'ler gibi abartı uzun bir arka çamurluk yok araç şık duruyor, uzun bir HB gibi görünüyor.
    Hani bu tam SW olan araçlar var ya örneğin Passat SW bana Cenaze Arabası gibi geliyor

• benim 2 arkadaşımdada i30 var sıfır almışlardı biri dizel biri benzinli hem iç genişliği hem donanımı hem güvenlik olarak araç çok iyi ben dizelini kullandım hızlanması durması çok iyiydi benzinliyi kullanan arkadaşımda baya memnundu arabasından
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    araç güzel, memnunum.. dediğiniz gibi arka koltuk diz mesafesi çok iyi. bagaj yeterli düzeyde.. malzeme kalitesi güzel.. sadece beni tatmin etmeyen yönü otomatik vites olduğundan mı yoksa diğerleri de böyle mi, yokuşlarda araç bayılıyor biraz sanki.. sürat meraklısı falan olmadığım için çok rahatsız etmiyor ama çok işi için can sıkıcı olabilir.. onun dışında keyifli bir araç ses sistemi falan güzel, yakıtı söylendiği gibi çok değil, şu an İzmir- Alanya arasında kullanıyorum. 34 lt gaz aldım tam bitikken 310 km yol yaptım (full klima açık) daha ışık yanıp sönmeye başlamadı.. ışık yanı sönmeye başladıktan sonra 50 km gidiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.