< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
150-190 bin bütçeye d sınıfı dizel otomatik Skoda superb, Vw passat bulunur sıfır km. Bayiide olmazsa galerilerde 0 km araçlar var toplu alıp sattıkları.
Yine Peugeot 3008, hyundai tucson, Seat ateca, ford kuga gibi dizel otomatik ve gayet dolu araçlar var. Fiyat listesine aldanmayın bayilerde çok güzel indirimler var. Misal prime edition 3008 187 bine bırakan bayiler var. 160 bine Style paket tucson falan var. Bunlar orta dolulukta gayet tatminkar araçlar. Bahsettiğiniz araç için testlerde 6-7 litre civarı tüketimlerden bahsediliyordu pek ekonomik olmadığı söyleniyor. Ayrıca henüz kötüyü geçtim oluşmamış bir 2. Eli var. |
Klişe olacak ancak: SON SAHİBİ OLURSUN.
|
Valla buraya böyle çok konu açan olur. Yok 90 model mazda yok 70 model cj5 alırım yok saab biniciyim ben ama daha alanını görmedim sende almayacaksın hocam. Ahanda yazıyorum buraya.
|
Ben Kasım 2018'de 122 bin TL vererek sıfır aldım, yakıt tüketimi 4.3, araçtan memnunum.
Artıları -Dusuk yakıt tüketimi -Genis iç alan, bagaj -Fiyati diğer muadil araçlara göre daha düşük (Ben aldığımda böyleydi) -Gorunusu güzel (kişiden kişiye göre değişir) Eksileri -Performansli kullanımda artan yakıt tüketimi -Ikinci el piyasa değeri -Pillerin zamanla verimlerinin düşecek olmasından dolayı, yakıt tüketimi artacaktır. (Bir elektrik mühendisi olarak benim şahsi görüşüm) -Hyundai'nin vasat ve guvenliksiz olan marka algısı -Garanti süresi (Amerika'da ömür boyu garanti verilen araçlar, Türkiye'de 7 sene garantili) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Haziran 2019; 23:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |