Şimdi Ara

HYUNDAI ix35 1.6 Yakıt Tüketimi Testi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu Ankara'daydım. Dönüşte küçük bir deneme yapmak istedim. Aracım Hyundai ix35 1.6 Style Plus.

Yola çıkmadan önce tüm gerekli gördüğüm göstergeleri sıfırlayarak yola çıktım ve yakıt tüketimi testi yaptım. Aracın kendi ağırlığına ek olarak yaklaşık +200 kg'luk (ben dahil :-)) ek yük ile yapıldı test.

Aşağıda youtube linkini paylaşıyorum. Umarım sizlere de fikir verir. Sorunuz var ise seve seve cevaplarım.

videoya bu linten ulaşabilirsiniz: Hyundai ix35 1.6 Yakıt Tüketimi Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threek -- 22 Mart 2011; 11:03:37 >

• paylasım icin tesekkurler. guzel bir paylasım olmus.
    acaba bu arac icin yokus da kalkıs nasıl? 1.6 motor u bu agırlıktaki bir SUV icin nasıl buluyorsunuz? atak mı bu agırlıga gore?

tekrar tesekkur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukm -- 22 Mart 2011; 14:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukm

paylasım icin tesekkurler. guzel bir paylasım olmus.
    acaba bu arac icin yokus da kalkıs nasıl? 1.6 motor u bu agırlıktaki bir SUV icin nasıl buluyorsunuz? atak mı bu agırlıga gore?

tekrar tesekkur

Yokuş Kalkış Destek sistemi olduğundan oldukça rahat, fakat ağır yük ve çok yolcuyla biraz zorlanıyor. Fakat eski aracım Honca Civic Sedan 1.6 Düz vites 2009 model daha da zorlanıyordu aynı koşullarda :-)

Bence bir SUV olarak şehir içi tüm konfor ve sürüş ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.