Şimdi Ara

i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fromthesky -- 18 Şubat 2012; 14:35:05 >

• bence imei noyu silin sorun olabilir
  • dostum öncelikle imei numaranı burada paylaşma ilerde farklı sorunlarla karşılaşabilirsin.
    Bu soruna en iyi yardım aldığın kişiden gelir. Ona izah et ne yapıp edip kim olduğunu hatırlasın. İnsan pasaporta kayıt yaptırdığı kişiyi unutur mu? en azından ben unutmam kim olursa olsun.
  • Hocam aman imeiye dikkat
  • imenin bazı kısımlarına *** koyun aman dıkkat
  • Tamam kaldirdim tesekkurler uyardiginiz icin
  • evet imei yi kaldırın sorun çıkabilir.
  • bende bu forumdan bir arkadaşın pasaportuna kayıt yaptırmıştım telefon numarasını kayıt belgesini hepsini aldım saklıyorum en garantisi bu bence birlikte gidilip kayıt yaptırılmalı ki ileride başınız ağrımasın
  • Dogru soyluyosunuz ama oldu bi kere iste bir cozumu yokmudur bu isin acaba
  • merhaba kardeş aynı sorun benim de basıma gelmişti ama dert etmene gerek yok tk dediğin gibi hiç bir bilgi vermiyor bu konuda o yüzden tk ile uğramıyorsun. hangi hattan yapılmış yani oparatör hangisi onu ögren ve yeni bir pasaport bulman gerekiyor kayıt için onlıne işlem merkezinde senin imeil girdiğinde daha once kaydedilmiş oldugu gözüküyor. muhtemelen isim de cıkıyor (iyi birine denk gelirsen isim verebilir) o kaydı rahatlıkla sildirip yeni pasaporta kaydını yaptırabilirsin yani ben öyle yapmıstım ve 1 yıldır kullanıyorum sorun yok canını sıkma yani sadece yeni bir pasaport lazım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyannii

merhaba kardeş aynı sorun benim de basıma gelmişti ama dert etmene gerek yok tk dediğin gibi hiç bir bilgi vermiyor bu konuda o yüzden tk ile uğramıyorsun. hangi hattan yapılmış yani oparatör hangisi onu ögren ve yeni bir pasaport bulman gerekiyor kayıt için onlıne işlem merkezinde senin imeil girdiğinde daha once kaydedilmiş oldugu gözüküyor. muhtemelen isim de cıkıyor (iyi birine denk gelirsen isim verebilir) o kaydı rahatlıkla sildirip yeni pasaporta kaydını yaptırabilirsin yani ben öyle yapmıstım ve 1 yıldır kullanıyorum sorun yok canını sıkma yani sadece yeni bir pasaport lazım sana

bir cozum yolu olduguna sevindim
  • cok tesekkür ederim hocam yardımcı oldugun için,yarın bir arıyım ben madem operatörleri tek tek insallah bulurum cok tesekkur ederım cok
  • Ortada kötü niyet var. Pasaport kaydı yaptırdıktan sonra 30 gün içinde o imeiyi pasaporttan sildirmek mümkün.Bunu da yapacak kişi pasaportu üzerine kayıt yapılan kişi. İlk iş olarak tavsiyem bir turkcell bayisine gidin. Genelde pasaport kaydı için oraya gidiyor insanlar. Telefonu gösterin 1 ay önce pasaport kaydının yapıldığını ancak telefonun kapandığını ve bu işlerden pek anlamadığınızı ve tabiri caizse müşkül durumda kaldığınızı söyleyin. Oradaki kişinin en azından size nereden kayıt yapıldığını ve belki isim söyleme şansı var.
    Öte yandan size cihazı satan kişi pasaport kaydı yaptırdığında karşılığında kayıt yapıldığına dair kağıt alabilirdi. Bu kağıdı almadığı için kim olduğunu da bulamıyorsunuz. Internetten bile yapılsa yazışması mailli telefonu açıkcası birşeyleri olmak zorunda. Bu kadar acemi iş yapmasına anlam veremedim.
    Geçmiş olsun ve başka pasaporta kayıt yaptırmaya kalkmayın şimdilik. telefonun imeisi sizi daha çok uğraştırabilir.

• teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için yarın turkcelle gidip sorucam.Umarım kaydı bulup sildirebilirim ama pasaportun sahibini istiyorlar
  • daha neler görecez insanların her türlüsü var.
    imei kaydını geri alacak aciz insanlar terketsin forumu ve ülkeyi.
  • 1-pasapor kaydı dedikleri gibi 1 ayda geri alınabiliyor.hatta internet sitelerinde satılan yurtdışı cihazlarda çok sık olanbiliyor bu olaylar..

2-arkadaşın pasaport kaydı yapan kişiyi unutması da ayrı bir ilginç geldi bana...
  • Arkadaslar bugun turkcelle gidip ogrendim arkadasin numarasini aldim aradim cozucek isi herkese cok tesekkur ederim yardimlariniz icin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.