Şimdi Ara

I'm PuLSaR ---EXCALIBUR lütfen okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben murat...bu oyundaki tün pulsar isimli charların sahibiyim...her servarda oldugu gibi burdada isim pulsar ve aresdeki magemin hevesini alamadın hacklendiği için burdada mage actım...ilk 60lardan olan pulsar aquarıum clanıyla birlikte asıl kendini bulmuş ve onlardan cok sey öğrenmiştir...eslantta alanla kesmedigi sey kalmamıstır...60+ buffer yokken buffsız sw siz falcon kesen adamlar ve hala öyle bazen...gün char 2 ay boşta kaldı lvl 66 %40 delircem ilk 70 cıkmıstı o sıralar ve a105 ve kutup 69 civarları olmuştu onların sayesinde hırslanıyordum ama zaman olmaması charın kasmasını engelliyodu 2 kişi kasma olayını manesteki charımda denemiştim o yüzden en güzeli satmak gibiydi...cok adam istedi frmtr.comda ilanlar verildi ssler kondu msn full adam doldu ama hepsi 5 para etmes...son anda birisini tanıdım 1-2 hafta konustuk baktım cok temiz iyi birisi bir miktar para üzerine verdim charı ama nbe kadar kötü oldum bilemessiniz...su anda charımın ismi EXCALIBUR dur 2 kişi oynuyoruz AQUARIUM dan bir kankamla beraber gercicogu süper insan ama banim kankalarım özeldir...beraber kasıyoruz 67 yolda bakalım inş. güzelolucak pulsar bu serverda cok insana yardım etti su anda 75 olan adamları az kasmadı falconda su anda vezirlikten rezilliğe dogru gidiyo...

gelelim konuyu acmamın asıl nedenine... tekrar tanıtayım kendimi adım murat ko daki butun pulsarların oONZz enjoyme excalibur bunların hepsinin sahibiyim...

en büyük üzüntüyü yasatan pulsar daki sorun sudur ark.lar sattıgım kişi dısında char giren forumlara yazılar yazan bir eleman var ve andream char geyikleri yapıyo sslerdede görüldüğü gibi itemler kilitli adam size veriyo sifreyi elinze birsey geçmiyo ama adam sizinkileri baska bir chara yolladı bile yada yaktı yada baskasına yolladı herneyse sonuç soyulan bir char ve rezil olan benim eski efsane pulsarım:s char su anda 63 müş sanırım böyle giderse iyiice b.ku cıkıcak ve kaybolucak char gerci böyle serefsizlikler yapıcaksa simdiden kaybolur inş. cok sıkıldım böyle konular yüzünden...herkes dikkatli olsun herkese kolay gelsin
    saygılar I'm PuLSaR ( orginal )

• ewt beyler gerçekten o char efsane gibi bişey di pathosun ilk günlerinde AQUARIUM

clanı ile birlikte kasmaya başlandı ve ben bu charın 1 lvl halini bilirim ve gerçek ten yazık oldu bnyk emek harcandı şimdi ise sonuç .erefsizin biri hackledi ve millet i dolandıro
  • arkadaşlar emin oLun ki yakaLıcam ve eĞer onun geri sokmassam çıktığı delğe banada elazığlı demesinler MERCIFUL beni tanır eğer dediğim yapmassam bende namerdim .. !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.