Şimdi Ara

I-MATE SMARTFLIP / HTC QTEK 8500 inceleme/paylaşım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
27.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yssural p m ne msn adresimi bıraktım ekle ordan yardımöcı olmaya çalışayim.
  • Emrah kardeşime çok teşekkür ederim sağolsun benim avea bağlantı problemimi çözdü arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: catik

doğru ya ben rapid ytazılması gerektiğini bilmiyordum. ama şimdi yazdım 30 sn bekledim son ra su yazı çık tı karşıma

You want to download the following file:
    http:/****.com/files/174280702/i-mate_smartflip_program_by_zurrani.rar | 11545 KB

The download session has expired. Please click here to start the download again.

30sn sonra tıklamazsan download'a b i süre sonra o download'ı iptal eder,
    yani 30sn diyosa, süre başladıktan sonra maks bi dakika içinde downloada basman lazım.
    rapide hoşgeldin, allahtan kedi köpek seçtirdiği zamana denk gelmedin

• ya beyler mesaj ı outlook dışında yedekleme şansımız var mı. çünkü outlook la beceremedim.. telefonda yaklasın 4000-5000 civarında sms m var ama bir türlü yedekleyemiyorum. ve de hafıza dolu diye telefon uyarı veriyo gıcık olmaya başladım artık

bu konuda bilgisi olan varsa ayrıntılı bir açıklama yaparsa sevinirim
  • benim de 5000-6000 küsür civarı sms'im var bu avea 500 hesabına göre,
    dedim tel hafızasını bunlar mı yiyo, sildim hepsini,
    enterandır telefona reset atınca tüm sildiğim msjlar, çöpten de siliyorum, geri geliyor

ben de kişiler listemi yedekleyip master reset bişiler yapacam ama elim varmıyor.
    ben de ofis2007 kurulu olmadığından yedekleme konusunda yardım edemeyecem malesef.
  • arkadaşlar sms yedekleme konusunda bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi

telefona reset etıcam ve mesajlar gidebilir diye atamıyorum. bilg
    isi olan ark. şimdiden teşşkr ederim
  • ya arkadaşlar mesaj yedeklemeyi hallettim demin reset attım ama telefon resetten sonra çince mi japoncamı neyin nesiyse bişey oldu.

açilllllyardım... anlamıyom ki türkçeleştirim. napacam ben

yoksa bu dilimi öğrenmem gerekiyor şimdi
  • zuurrani hoş geldin çok uğrastırıyorum seni dimi
  • beyler bu konuda bilgisi olan arkadaş yok mu

• arkadaşlar ben daha öncede sormuştum ama şimdiye kadar yüklediğim hiçbir alarm telefon kapalıyken çalışmıyor. sizin bildiğiniz ve telefon kapalıyken de çalışan WM5 ile uyumlu bir alarm programı biliyormusunuz? cevaplarınızı bekliyorum, saygılarımla.
  • catik umarım çözmüşündür ben telefonu wm6 da standart dışı bi romla kullanıyorum,
    list view şeklinde, o yüzden aynı ayarlar ikonu aynı yerde olmayabilir.
    ancak ayarlar menüsünü bulursan ayarları açınca bi sağ tuş yap, 3.sü regional settings, ilk ayar dil ayarı ok?
    ayarlar menusu ikonu klasör üstünde dişli olmalı sende.

yssural, xda sitesine bak derim, ama sanmıyorum bu ayar,
    nasılsa pc kapalı iken, özel ayar yapmadan, kendi kendine çalışmıyorsa, bu da standart olarak aktif hale gelip alarm çalmaz.
    sana tavsiyem, ki yapabileceğin tek şey bu, geceleri kapatmak istiyosan, uçuş moduna al telefonu, yine normal profilde kalsın, alarmı da kur.
    task managerdan arkadaki tüm programları kapatırsan ve telefon da kapalı olursa batarya tüketimi de minimuma inecektir.

dün bi rom yükledim, ilk vakit atıcam foruma.
    tek fare tıkkarı ile kurulan ve kurulunca 15mb yer kalan telde, wm6.1 romu.
    xda'da abim denk geldi, onla beraber kurduk.

benim yüklememi beklemeden bakmak isteyenler dosya adı:
    RUU_STAR100_WM61STD_V7b_Clean.exe

bunu kurdum, registry ayarları yaptım ve bi kaç program kurdum, telefon kendine geldi.
    bi gün öncesine kadar sorunluydu, titreşim profilinden çıkmıyodu, sildiğim mesajların tümü (5000) resetten sonra geri geliyodu,
    program yüklenmiyodu, ayarlar menüsü sorunluydu ve en kötüsü kişiler listesini elle çıkarmak zorunda kaldım

ama şimdi herşey normal, windows live de kurdum, kişi listesini hotmail kişi listesine düzenlemiştim, hepsini çektim tele.

• zurrani tel yanımda değil eve gidince deneyecem.. malum 3gündür çince ve hala ben cince öğrenemedim

neyse asıl mesele benim ingilizcem hiç yok wm6.1 e geçmeye değer mi ne diyosun hani telefon çok daha hoş görünüme sahip oluyosa denim işte ingilizce korkutuyo.

bi de zurrani bu çin işi japonca dilini dediğin ayardan düzeltemezsem 6.1 sanırım zorunlu gececem o zaman dil düzelirmi.
    SAYGILAR ARKADAŞIM...
  • 6.1 e geçerken yüklediğin ROM'un ingilizce olmasına dikkat et...Default dil nasıl çince olur o da ayrı bir konu
  • belki de rusça bilmem ki sonuçta anlamadığım bir dil.... ya bulamadım dili türkçe yapamıyorum. biri yardım edebilirmi.. 3 gün geçti tlefon boş boş duruyor. nasıl türkçe yaopıcam
  • çatık ilk önce başlat a basıyorsun ardından sağ alt köşedeki sarı klasöre (ayarlar) a gir. 0 a bas ardından 3 e daha sonra ok tuşlarıyla dili ayarla.
  • saol kardeş ya... sonunda buldum. kafayı da yitecektim nerdeyse

• ingilizce telefona alışırsın ama hiç kullanmadım diyosan bi süre elinde sözlükle gezmek zorunda kalabilirsin catik
    misal ben alıştım, zaten ingilizce windows kullanmak gibi değil, telefon sonuçta.
    wm6.1e geçince telefonun görünümü karizmasında çok değişiklik olmuyor, aslında biraz tercih meselesi,
    en uzun süre 2005 kullandım, abim hemen kurdu wm 6.1 alınca.
    arada abimin teli bızıkladım...
    bi kaç yönü hoşuma gitti ve ben de terfi ettim.

benim en hoşuma giden yönü, mesajlaşmayı çok kullandığımdan,
    bi kişiyle olan mesajlaşmaları messenger gibi alt alta tek kayıt altında tutması, gönderilen alınan,
    ve bu yüzden mesajlar kısmı daha derli toplu gözükmesi.
    başka olmazsa olmaz bi özellik yok sanırım bu romda.
    zaten romu yüklediğim gibi standart ayarların dışına çıkıyorum bi kaç registery ayarı ile,
    xda yada mpx.gen.tr yi biraz karıştırırsanız pek çok registery ayarını kendiniz yapabilirsiniz.
    yukarıda bahsettiğim son kurduğum rom linki:

http://*****share.com/files/177890950/RUU_STAR100_WM61STD_V7b_Clean.rar.html

RUU_STAR100_WM61STD_V7b_Clean.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 29 Aralık 2008; 19:28:48 >

• güncel
  • Arkadaşlar,

Bu Qtek 8500'de micro sd wireless calisiyor mu? Deneyen oldu mu acaba?

Ve onerir misiniz. Hayir, surekli takili kalsin demiyorum, ama yanimizda bulunsun, lazim olursa takariz :o)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.