Şimdi Ara

i20'ler neden bu kadar pahalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ehliyet sınavından bu çöp araba yüzünden geçemedi şimdi diyeceksin nasıl yani ... Benim aracı kullanıyor çok rahat bu takoza binince stop ettiriyor. ..

Kimse kusura bakmasın ama takoz gibi araba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

yakıt tüketimi bir yana araç sollamalarda hele yokuşlarda 4 vites sıkıntı.
    Şanzımanla alakalı değil
    Aynı şanzımana sahip Accent era kullanıyorum. Sollayamadigim araba cikamadigim yokuş yok. Tabi bende ki 1.5 Crdi 110 ps

• BİLDİĞİN 1.2 ARABA İŞTE ama millet alıyor
    benim 2004 corsa dan hiçbir farkı yok
  • I20 yi ove ove ballandira ballandira anlata anlata tuylendirdiler ve piyasasi balon olmus gerci olmayan arabada yok ama bu daha bariz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 eski kasa troy adı ile üretilen arabamı aralıkta 28.5 liraya aldım. Tabi araba eski kasa yeni kasa ile alakası yok ama sonuçta 1.2 mpi motor benim araçta da var lpg yi ben taktırdım ciddi ekonomik 1. 2 motora göre gidişi idare eder. Benim sevmediğim süspansiyonlar acayip sert.Yeni modeller de sert diye okumuştum. Artı olarak bagaj ve iç hacim sınıfına göre geniş, koltuklar rahat, klima çok iyi, Fiyat olarak şimdi 34-35 civarı İ20 troy alınabilir tavsiye ederim bu fiyat aralığında ihtiyacı olana

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    senin arabaya 3 vites bile olur. atmosferik araba hemen deviri bitirip üst vitese geçmek isteyecek 4 vites olduğu için oranlar uzun olacak, motor zorlanacak en azından kullanan için konforsuz bir durum olacak. hem benim asıl kızdığım kia da aynı grubun arabası, ithal olduğu için 6 vites neden burdaki 4? geçende 6 vites 1.4 corsa ile uzun yol yaptım, uyumu güzeldi 6 vitesle makul oluyor bu arabalar.
  • ucuz arabamı kaldı?
  • -Aracın tasarımı segmentinde emsalsiz
    -Araçtaki cam tavan segmentinde hiçbirinde yok boydan boya + 10.000 tl demek
    -Araç donanım olarak çok zengin, katlanabilir yan aynalar çoğu araçta yok
    -Motoru sorunsuz
    -Hyundai markası zaten sorunsuz son dönemlerde çok yükseldiler
    -Alımı satışı kolay piyasası çok canlı
    -İç hacim segmentinin en genişlerinden biri

bu araç pahalı olmucakta Clio Fiesta vs. mi olcak?
  • tipi güzel olduğu için tuttu yoksa bi gideri yok arabanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

tipi güzel olduğu için tuttu yoksa bi gideri yok arabanın...
    B sınıfında ne gider bekliyosun? Arabada tip var mı var geniş mi geniş cam tavan emsalsiz mi emsalsiz? Sen komple cam tavan hangi araçta gördün 100.000 tl altında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

90 bin vereceğim ve arabada multimedya ekran yerine 2 satırlık saat ekranı olucak.
    hemde 4 ileri...

hiçbir kuvvet bu arabayı bana aldıramaz.

Sen nerde yaşıyorsun söyle bizde ordan araba alalım 90 bine arabamı kaldı kardeş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ucuz arabamı varda i20 bukadar pahallı
    Bence i20 bu sınıfta en başa oynar

• i20 yerine Egea hb tercih ederdim en azından 1.6 6ileri 120hp camda olmayı versin :)

• Kesinlikle eski motor şanzıman teknolojisine sahip olup yedek parçalarınında ucuz olmasından kaynaklı. Ekonomi tıkırında olsa fiesta polo alacaklar turbo dsg arızası korkusundan i20 alıyor. Keza ben bile baktım bir ara hem tipi güzel hem motor atmosferik şanzıman tam otm ohh kafa rahat

• Süspansiyonlardan kimse bahsetmemiş en ufak bir engelde bile o kadar savruluyor ki sürekli sağa sola sallanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

senin arabaya 3 vites bile olur. atmosferik araba hemen deviri bitirip üst vitese geçmek isteyecek 4 vites olduğu için oranlar uzun olacak, motor zorlanacak en azından kullanan için konforsuz bir durum olacak. hem benim asıl kızdığım kia da aynı grubun arabası, ithal olduğu için 6 vites neden burdaki 4? geçende 6 vites 1.4 corsa ile uzun yol yaptım, uyumu güzeldi 6 vitesle makul oluyor bu arabalar.
    Rio yeni çıktı. O yüzden şanzımanı güncellemiş olabilirler. Yada Hyundai de şanzıman fazlalığı olduğu için yine 4 vites olabilir

• Dsgden korkup hem yakıt olarak hem fiyat olarak parasını peşin peşin vermek isteyenlerin aldığı araç i20

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    fabia da var. üstelik apple car,android auto hazır geliyor.ayrıca skoda surround da standart.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Fabia Hurda indirimiyle 113 bin tl,
    İ20 nin de 113 bin tl likte multimedya var.
    Adam 90 bin tl lik sıfır arabada multimedya yok diyo ben de o fiyata multimedya olan araba yok dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 20 Ağustos 2019; 9:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauris

B sınıfında ne gider bekliyosun? Arabada tip var mı var geniş mi geniş cam tavan emsalsiz mi emsalsiz? Sen komple cam tavan hangi araçta gördün 100.000 tl altında ?

Alıntıları Göster
    Bana göre clio4 den tek artısı cam tavanı. Onun dışında tasarım, donanım ve yakıt performansı olarak clio4 çok daha albenisi olan araç bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.