Bildirim
İ5 6600k mı i7 6700 mü (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende ikinsinden birini düşünüyorum hocam -
-
Evet 2400ü bazen daha ucuz görüyorum sanki (farklı marka) H veya Z almazsam ne kaybederim hocam, sanırım CrossFire da yapılmıyor -
H yongalı olanlar en ucuzları sanırım. B de olan bazı özellikler de olmayabilir. -
Ben tam tersi diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
H, B, Z olarak gidiyor. H olanlar en ucuzları zaten oradan belli. 170e mi, 190a mı ne H anakart bulunuyor. -
Hocam dediğim sisteme bakın. Z serisi anakartlar geleceğe dönük anakartlardır. B serisi alıp günü kurtarayım demeyin. Ayrıyetten z serisi kartlarda K ibaresiz işlemcilere rahatlıkla overclock yapılıyor. Şimdi yapmıyacağım dersiniz. Fakat ileride denemek isteyecekseniz mutlaka. -
yav anakartlar istersen 10.000 mhz ram desteklesin işlemciye OC yapmıyacaksan skylake işlemcilerinin desteklediği ram frekansı 2133 mhz dir, geri kalan 3000 mhz ler tamamıyla göz boyama. -
H 110 msi kullanıyorum
2 ram slotu , 1 sistem fanı, 1 usp 2.0 1 usp 3.0 (ön taraf için bunlar) başlıca benim hatırladığım farklar bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X