Şimdi Ara

İ5 6600k mı i7 6700 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Monitör olarak bütçeye göre Viewsonic vx2257 veya vx2457 öneririm İ5 6600k mı i7 6700 mü
  • Helias kullanıcısına yanıt
    Bende ikinsinden birini düşünüyorum hocam
  • emrekokk E kullanıcısına yanıt
    http://hizliresimyukle.com/image/MqAA
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Evet 2400ü bazen daha ucuz görüyorum sanki (farklı marka) H veya Z almazsam ne kaybederim hocam, sanırım CrossFire da yapılmıyor
    H yongalı olanlar en ucuzları sanırım. B de olan bazı özellikler de olmayabilir.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersi diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme
     İ5 6600k mı i7 6700 mü

H, B, Z olarak gidiyor. H olanlar en ucuzları zaten oradan belli. 170e mi, 190a mı ne H anakart bulunuyor.
  • Hocam dediğim sisteme bakın. Z serisi anakartlar geleceğe dönük anakartlardır. B serisi alıp günü kurtarayım demeyin. Ayrıyetten z serisi kartlarda K ibaresiz işlemcilere rahatlıkla overclock yapılıyor. Şimdi yapmıyacağım dersiniz. Fakat ileride denemek isteyecekseniz mutlaka.
  • yav anakartlar istersen 10.000 mhz ram desteklesin işlemciye OC yapmıyacaksan skylake işlemcilerinin desteklediği ram frekansı 2133 mhz dir, geri kalan 3000 mhz ler tamamıyla göz boyama.
  • H 110 msi kullanıyorum
    2 ram slotu , 1 sistem fanı, 1 usp 2.0 1 usp 3.0 (ön taraf için bunlar) başlıca benim hatırladığım farklar bunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.