Şimdi Ara

i7 4770k overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Overclock konusunda yardımınıza ihtiyacım var. i7 4770kmi 4.4 ghzde 1.25 Vcore ile kullanıyordum. Islemcim 75 80 derece arasında geziyordu oyunlarda. Stres testlerinde daha fazla. Forumdan biri sayesinde delid yaptırdım sicakliklarimda 20 25 derecelik düşüş oldu şuan stres testinde max 75, oyunlarda 55 derece civarı işlemcim. Ben bu işlemcinin hızını daha da yukseltmek istiyorum. 2 gündür denemediğim şey kalmadı. 4.6 ghzye cektim. Önce 1.3 Vcore verdim, olmadi, sonra adim adim artırdım 1.4e kadar gittim ama yok olmuyor. Sıcaklık aidada max 85 derece oldu 1.4Vcore ile ama buna rağmen stabilite yakalayamadim. Bunun üstüne ring voltage ile, chipset voltage ile biraz oynadım ama nafile. Sizden isteğim bu işlemciyi veya 4790kyi kullanan varsa hangi ayarlarda kullanıyorlar bana bir yardımcı olabilirler mi? Bir de anakartim Gigabyte Z97 HD3. Yani giriş seviyesi bir z97 kart. Bunun etkisi olabilir mi yüksek hızlara çıkamıyor oluşum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oc yapan biri değilim ama hep merak eder okurum böyle şeyleri ve en çok karşılaştığım şey ise anakartın yeterliliği, anakartın sıcaklık değerleri ile ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.