Şimdi Ara

i9100G ICS 4.0 Guncellemesi Almayacak!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

g nin farkı ne ki tr de satılan g mi
    şuan itibari ile i9100G İCS india çıkmıştır. hayırlı olsun herkese. indiriip deneyeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriBi

şuan itibari ile i9100G İCS india çıkmıştır. hayırlı olsun herkese. indiriip deneyeceğim :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yükledim. sorunsuz kurdu. ne brick oldu ne başka bişe .

samsung-updates.com dan indirebilirsiniz. hotfile ile uğraşmayın.
  • quote:

arkadaşlar yükledim. sorunsuz kurdu. ne brick oldu ne başka bişe .

samsung-updates.com dan indirebilirsiniz. hotfile ile uğraşmayın.

teşekkürler bilgilendirdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesjay

Ben de "G" sahibiyim ve kimse merak etmesin artık ilk çıkan S2 modeli üretilmiyor zaten her yere "G" yi göndermeye başladılar. Muhtemelen "G" daha yaygın olacak kısa zamanda ilk modelinden. Facebook'ta da sırf "G" kullananların bir sayfası var. Orada bir eleman Samsung'la görüşmüştü. ICS alacağını ama net bir tarih veremediklerini söylemiş yetkililer. Bir iki kaynakta da Nisan sonuna kadar sarkabileceğini okumuştum bunun. Isınma konusunda ise herhangi bir problem yaşamadım henüz. Hız konusu ise standardından çok da fark edilir derecede değil. Elinizde tutmaya devam edin bu telefonu. Custom rom ve kernellerin sayısı artacak yakında.

İ9100 üretilmiyor diye birşey yok..üretime devam ediliyor ics 4.0'la birlikte geliyor artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

quote:

Orijinalden alıntı: jamesjay

Ben de "G" sahibiyim ve kimse merak etmesin artık ilk çıkan S2 modeli üretilmiyor zaten her yere "G" yi göndermeye başladılar. Muhtemelen "G" daha yaygın olacak kısa zamanda ilk modelinden. Facebook'ta da sırf "G" kullananların bir sayfası var. Orada bir eleman Samsung'la görüşmüştü. ICS alacağını ama net bir tarih veremediklerini söylemiş yetkililer. Bir iki kaynakta da Nisan sonuna kadar sarkabileceğini okumuştum bunun. Isınma konusunda ise herhangi bir problem yaşamadım henüz. Hız konusu ise standardından çok da fark edilir derecede değil. Elinizde tutmaya devam edin bu telefonu. Custom rom ve kernellerin sayısı artacak yakında.

İ9100 üretilmiyor diye birşey yok..üretime devam ediliyor ics 4.0'la birlikte geliyor artık..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar İ9100G için ICS Güncellemesi Çıkmış googleden aradım buldum sürümü indirdim ama henüz kurmadım hatta bugün çıkmış arama motoruna "İ9100G için ICS Güncellemesi Çıktı"yazarsanız sizde görürsünüz ben kendime güvenemediğim için kurmucam.daha uzman arkadaşların konuyu buraya taşıyıp tartışmaya açmasını umud ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: simmyy

arkadaşlar İ9100G için ICS Güncellemesi Çıkmış googleden aradım buldum sürümü indirdim ama henüz kurmadım hatta bugün çıkmış arama motoruna "İ9100G için ICS Güncellemesi Çıktı"yazarsanız sizde görürsünüz ben kendime güvenemediğim için kurmucam.daha uzman arkadaşların konuyu buraya taşıyıp tartışmaya açmasını umud ediyorum

Alıntıları Göster
    pardon arkadaşlar benden önce xeriBi arkadaş yazmış görmedim kusura bakmayın

• quote:

pardon arkadaşlar benden önce xeriBi arkadaş yazmış görmedim kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Aynen bende indirdim bugün kuracağım sanırım. Çıkmayacak diyenler çok konuşmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Aynen bende indirdim bugün kuracağım sanırım. Çıkmayacak diyenler çok konuşmasınlar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben kurmaya çalıştım ama odini pek bilmiyorum aşağıdaki gibi kalıyor başka birşey olmuyor

<ID:0/005> Added!!
    <OSM> Enter CS for MD5..
    <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
    <OSM> Please wait..
    <OSM> I9100GXXLPQ_I9100GODDLP7_I9100GDDLP5_HOME.tar.md5 is valid.
    <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
    <OSM> Leave CS..
    <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
    <ID:0/005> File analysis..
    <ID:0/005> SetupConnection..

bunu nasıl açabilirim ?

• quote:

arkadaşlar ben kurmaya çalıştım ama odini pek bilmiyorum aşağıdaki gibi kalıyor başka birşey olmuyor

<ID:0/005> Added!!
    <OSM> Enter CS for MD5..
    <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
    <OSM> Please wait..
    <OSM> I9100GXXLPQ_I9100GODDLP7_I9100GDDLP5_HOME.tar.md5 is valid.
    <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
    <OSM> Leave CS..
    <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
    <ID:0/005> File analysis..
    <ID:0/005> SetupConnection..

bunu nasıl açabilirim ?

Alıntıları Göster
    xeriBi arkadaşım nasıl kurduğunu ayrıntılı anlatırmısın ?

• quote:

xeriBi arkadaşım nasıl kurduğunu ayrıntılı anlatırmısın ?

Alıntıları Göster
    http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100G

burdan indirdim. şuan için 4.0.3 birtane.. farketmiyor gerçi.. tahminim kiesden çok fazla kasılma olmasın diye peyder pey çıkarıyorlar :)

inen dostyanın içinde I9100GXXLPQ_I9100GODDLP7_I9100GDDLP5_HOME.tar.md5 isimli dosyayı oddin klasörü içine yada başka bir yere çıkarın..

gerisi ekteki resimde

downgrade modunda yükledim birde. downgrade moda almak için google bakablirsiniz.

i9100G ICS 4.0 Guncellemesi Almayacak!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriBi -- 30 Mayıs 2012; 10:36:06 >

• quote:

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100G

burdan indirdim. şuan için 4.0.3 birtane.. farketmiyor gerçi.. tahminim kiesden çok fazla kasılma olmasın diye peyder pey çıkarıyorlar :)

inen dostyanın içinde I9100GXXLPQ_I9100GODDLP7_I9100GDDLP5_HOME.tar.md5 isimli dosyayı oddin klasörü içine yada başka bir yere çıkarın..

gerisi ekteki resimde

downgrade modunda yükledim birde. downgrade moda almak için google bakablirsiniz.

Alıntıları Göster
    arkadaşım bunu samsung mu çıkardı yoksa i9100 ics den bizimkine mi uyarlandı bilgilendirmelerin için teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC682D9F9

arkadaşım bunu samsung mu çıkardı yoksa i9100 ics den bizimkine mi uyarlandı bilgilendirmelerin için teşekkür ederim şimdiden.

Alıntıları Göster
    http://www.sammobile.com/firmware/

samsung çıkardı. orjinal india romu.. burdaki link hotfile link olduğu için uğraşmayın diyorum.

samsung-updates.com da direk basın indirin. ben 10 dk da indirdim.

• quote:

http://www.sammobile.com/firmware/

samsung çıkardı. orjinal india romu.. burdaki link hotfile link olduğu için uğraşmayın diyorum.

samsung-updates.com da direk basın indirin. ben 10 dk da indirdim.

Alıntıları Göster
    vietnam ve malezya da çıkmış :)

gün içerisinde samsung-updates de yayınlanır diye tahmin ediyorum

• quote:

vietnam ve malezya da çıkmış :)

gün içerisinde samsung-updates de yayınlanır diye tahmin ediyorum

Alıntıları Göster
    eyvallah arkadaşım kies üzerinden yüklememin bir yolu varmı ben teli alalı 1.5 hafta oluyor bu odini beceremeyebilirim.
  • quote:

eyvallah arkadaşım kies üzerinden yüklememin bir yolu varmı ben teli alalı 1.5 hafta oluyor bu odini beceremeyebilirim.

Alıntıları Göster
    Garantisi varmı ?

yoksa odin kur gitsin.

ben ithalatçı firma garantisi ile aldım. pinti.com.tr den :) pintiğin sonu işte. (gerçi aldığımda G, P , T olaylarını bilmiyordum)
    200 lira daha verip G siz alsaymışız bu kadar uğraşmazdık. TR versiyonu yok.. çıkacağınıda tahmin etmiyorum.

kies ile güncelleme için sizdeki yüklü firmware in 4.0.3 ü çıkması gerekiyor sanıyorum. bendeki orjinal gelen fransa XEF idi.. ama india olanı yükledim mesala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriBi -- 30 Mayıs 2012; 11:17:57 >

• quote:

Garantisi varmı ?

yoksa odin kur gitsin.

ben ithalatçı firma garantisi ile aldım. pinti.com.tr den :) pintiğin sonu işte. (gerçi aldığımda G, P , T olaylarını bilmiyordum)
    200 lira daha verip G siz alsaymışız bu kadar uğraşmazdık. TR versiyonu yok.. çıkacağınıda tahmin etmiyorum.

kies ile güncelleme için sizdeki yüklü firmware in 4.0.3 ü çıkması gerekiyor sanıyorum. bendeki orjinal gelen fransa XEF idi.. ama india olanı yükledim mesala..

Alıntıları Göster
    garantisi var almanyadan alınma bir sorun olursa değiştirme şansı var ama ben odinle yüklerken beceremem diye korkmuştum yardımların için çok teşekkür ederim işin rast gitsin.

• quote:

Garantisi varmı ?

yoksa odin kur gitsin.

Alıntıları Göster
    garantisi var almanyadan alınma akraba var bir sorunda göndersek değiştirirler ama o pekde sorun değil ben odinden beceremem diye sormuştum bir deneyelim bakalım yardımların için çok teşekkürler işin rast gitsin.

• quote:

Heralde o download mod olacak. Download moda geçmek içinde telefon kapalıyken home tuşu + ses kısma + güç tuşuna basılı tutuyoruz yanlış hatırlamıyorsam.

------------
    An itibariye ben de yüklemiş bulunmaktayım şu an güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo46 -- 30 Mayıs 2012; 22:09:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo46

quote:

Heralde o download mod olacak. Download moda geçmek içinde telefon kapalıyken home tuşu + ses kısma + güç tuşuna basılı tutuyoruz yanlış hatırlamıyorsam.

------------
    An itibariye ben de yüklemiş bulunmaktayım şu an güzel çalışıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize tavsiyem hindistan romu yerine fransa romu yüklemeniz.Fransa romu hem daha kullanışlu hemde kameradaki pembe lekeyi hindistan romu düzeltemezken fransa romu düzeltiyor bizzat ikisinide denedim

• quote:

arkadaşlar hepinize tavsiyem hindistan romu yerine fransa romu yüklemeniz.Fransa romu hem daha kullanışlu hemde kameradaki pembe lekeyi hindistan romu düzeltemezken fransa romu düzeltiyor bizzat ikisinide denedim

Alıntıları Göster
    Fransadada çıktı

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100G&r=1#modelsa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.