bi kız var. arkadasım. arkadasım ama ben onu seviyorum. gerçi seviyorum ama o bunu bilmiyo. aslında cok yakın bı arkadasımın akrabası. yani bu arkadasla görüşüyoruz işte telefon olur mesaj olur. işte bu kızın dogum gunu yarın ve ben ona dogumgunu hedıyesı almayı düşünüyorum. sizce; 1.sevgiliye alınan bi hedıye mı alsam 2. sevgılıye alınan bı hediye olmasın ama sevdiğimi anlasın gibi bi hediye mi. 3.dost olarak basit bişey mi olsun 4. arkadasca basıt bı dogumgunu mesajı mı atayım
yardımlarınızı bekliyorum dh
Aslında sevgiliye almıyormuş gibi yap ama sevgiliye de alabilirsin sevgiliye almıyormuş gibi almaya gidersen o kız belki seni sevgilisi olarak görecek ve sevgiliye almıyormuş gibi aldığın hediyeyi kız sevgiliye alıyormuş gibi anlayacak ve seninle sevgili olmak isteyecek sonra bir sürü dert gidip sevgiliye aliyormuşcasina gidip sevgili hediyesi almak zorunda kalabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt
Aslında sevgiliye almıyormuş gibi yap ama sevgiliye de alabilirsin sevgiliye almıyormuş gibi almaya gidersen o kız belki seni sevgilisi olarak görecek ve sevgiliye almıyormuş gibi aldığın hediyeyi kız sevgiliye alıyormuş gibi anlayacak ve seninle sevgili olmak isteyecek sonra bir sürü dert gidip sevgiliye aliyormuşcasina gidip sevgili hediyesi almak zorunda kalabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme