Şimdi Ara

İdefix'tan alınan kitabın ibooks'da okunması sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Bir soru sorabilirmiyim. iDefix'in programında okumak yerine neden iBooks ile okumakda ısrarcısınız?

Cihazımda dahili olarak ibooks var ve orda okuduğum bir çok kitap var. appstore dan satın alıyorum.
    Her firma için nedenn ayrı bir yazılım kurayım ki? Düşünsenize bir kitap okumak istiyorsun, acaba hangi yazılımda, nereden almıştım v.s düşün dur.
    Eğer elimde memnun olduğum bir ekitap okuyucum varsa aynı kalitede olsa bile başka bir program kurmak istemem ben. idefix ve benzer diğer firmalar uyguladıkları bu kısıtlama ile satın aldığımız kitapları kırmaya zorluyorlar. Böylece arkadaşımızı kırmanıyoruz ve o da kitabı isterse veriyoruz. Halbuki baştan ibooks'a izin verse arkadaş da benden e-kitabı almak istemeyecek, çünkü onda çalışmayacak.

İşin özü bence izledikleri yol yanlış...

• aslında en güzeli ibook uygulaması ama....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayus

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Bir soru sorabilirmiyim. iDefix'in programında okumak yerine neden iBooks ile okumakda ısrarcısınız?

Cihazımda dahili olarak ibooks var ve orda okuduğum bir çok kitap var. appstore dan satın alıyorum.
    Her firma için nedenn ayrı bir yazılım kurayım ki? Düşünsenize bir kitap okumak istiyorsun, acaba hangi yazılımda, nereden almıştım v.s düşün dur.
    Eğer elimde memnun olduğum bir ekitap okuyucum varsa aynı kalitede olsa bile başka bir program kurmak istemem ben. idefix ve benzer diğer firmalar uyguladıkları bu kısıtlama ile satın aldığımız kitapları kırmaya zorluyorlar. Böylece arkadaşımızı kırmanıyoruz ve o da kitabı isterse veriyoruz. Halbuki baştan ibooks'a izin verse arkadaş da benden e-kitabı almak istemeyecek, çünkü onda çalışmayacak.

İşin özü bence izledikleri yol yanlış...

Anlıyorum, aynı fikirdeyim.. Ama satın almak için zaten o programı kurmak şart :/ O yüzden söyledim..

• Sanırım bir çözüm hala çıkmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal kullanarak ekitap alabilecğeim bir site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 29 Aralık 2015; 12:21:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.